Nokia Lumia 710 - Windows Phone 7.8

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kiki_88 11. 10. 2012 14:39

k.o.v.b.o.j píše:Odkud ti zmizel? Pokud ti zmizel pouze z dlaždice tak stačí jít do menu napravo a připíchnout si ho znovu mezi dlaždice.

zmizol z celeho telefonu ,
Nokia Lumia 830 White
kiki_88
Junior

Odeslat příspěvekod -battlefield- 11. 10. 2012 14:54

Zkousel jsem to u trech lidech na ruznych PC, pres firefox i operu i chrome, vyply i zapnuty firewall a porad po kliknuti na stahnout me vyhodi ven. Ze by se to nedalo stahnout, kdyz mam op. system XP se serice packem 2 (a tam to zada service pack 3)? To by melo byt zapotrebi snad az pri instalovani, ne?
Jinde sa ZUNE ztahnout neda?
-battlefield-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tombas 11. 10. 2012 22:12

Tak to zkus stáhnout na nějakém novějším systému, ale jak znám Microsoft, bude to asi jen installer, který si pak aplikaci stáhne při instalaci.
Ale to ti stejně nepomůže, program si před instalací ověří systémovou konfiguraci a stejně se nenainstaluje.
Stáhni si SP3 a nevymýšlej, jak to obejít.
tombas
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 12. 10. 2012 06:34

Presne tak,bez SP3 se nehnes.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dejvidek 12. 10. 2012 07:38

Přímej link máš třeba tady. Ale jak už psali kolegové výše, bez novějšího systému se stejně časem nehneš...
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pillowrecker 17. 12. 2012 11:57

Vcera uspesne updatováno přes NaviFirm a NCS na Windows 7.8. Jsou to stále ty stejná Windows, ale featurky navíc se opravdu hodí a líbí, hlavně tedy 3 velikosti dlaždič a možnost změny Bingu na Google.

Výdrž telefonu je stejná, rychlost v některých situacích (změna motivu)mírně horší, ale i tak je to dobrý "druhý dech! pro tento telefon.
Lenovo Y700-15ISK | Samsung Galaxy Note 8 | Sony PS4 | New Nintendo 3DS XL | Sony RX100
Pillowrecker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Maries 17. 12. 2012 13:39

Taky mam 7.8 pres ncs proximus, ale nenasla jsem moznost sdileni pres bluetooth. Bude to v 710 vubec? Dalsi vec, ktera je tam navic, je v nastaveni vybrat podporu znaku v sms. Pri uplne podpore zkracuje sms. Vim, ze toto nastaveni jiz bylo v 7.5 DE, tam to sms nezkracovalo.
Maries
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 17. 12. 2012 17:28

Ve WP7.8 je to v Nastaveni - Síť - SMS
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kiki_88 24. 12. 2012 01:18

zdravim , skusal uz niekto aktualizovat wp7.8 na lumii 710 ? na priatelkynej lumii som to spravil uspesne ale problem je vtom ked najdem aplikacie od Nokie : bluetooth share a ringtone maker tak mi vypisuje hlasku : aplikacia nie je dostupna , pricinou je ze treba aktulizovat software telefou , jedna sa o vyhrazenou aplikacii pro jineho mob.operatora atd.... skusal som uz dve verzie fw a to RM-803 country variant Finland White a RM-803 var eu PL white a stale ta ista hlaska , funguju niekomu tieto aplikaci na 710 s wp7.8 ? na mojej lumii 800 mi to funguje krasne tak nechapem na 710 to preco nefunguje, dik za pomoc

PS : ak niekto aktualizoval tak aku verziu fw dal ?
Nokia Lumia 830 White
kiki_88
Junior

Odeslat příspěvekod Maries 24. 12. 2012 09:34

Mam 7.8 pro operatora proximus (stazene z navifirmu) a funguje jak sdileni bleutooth tak uprava na ringtone. Jeste je tam i verze nemecka DE. Tak muzes zkusit.
edt. Tak zjistuji, ze aplikace opravdu hlasi ze neni urcena pro muj telefon. Takze je to asi nejak blokovano nokii. Ja ji instalovala hned jak se objevila, tak ji mam v telefonu. Funkcni.
Maries
Junior

Odeslat příspěvekod kiki_88 24. 12. 2012 12:38

no tak som zistil ze uz to robi aj moja lumia 800, dam vyhladat aplikaciu bluetooth share a vypisuje mi tu istu hlasku ze ju este nemozem nainstalovat , este ze som stihol predtym nainstalovat , takze mam pocit ze Nokia to nedovoluje pokial oficialne nevyjde update na WP7.8 , skoda no , aspon niektory sme mali stastie :D ,
Nokia Lumia 830 White
kiki_88
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 24. 12. 2012 17:11

Jak uz jsem psakl jinde,nejde to nikomu,Nokia tyto aplikace ve store zablokovala.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Raad3k 30. 12. 2012 17:55

Zdravim,
muzete mi poradit jakou verzi nahrat pro lumii 710, aby tam byla cestina (7.8 upgrade). Diky
Raad3k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod uiqjirka 30. 12. 2012 18:00

Stahnout napriklad nemecky firmware,cestinu obsahuje kazdy firmware krome Ciny a Koreie.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Šána 5. 1. 2013 15:28

Zdravím uživatele 710-ky. Mám jeden problém, který se mi nedaří vyřešit. Odhlásil jsem se ze ZUNE a při následném přihlášení mi to píše, KÓD CHYBY: C0011CD (800C2EFE). Nevíte někdo prosím, co s tím. Díky za info.
Šána
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka