Tak jsem si take poridil pureview. Zatim se na to koukam tak, ze je to telefon na vikend, s detma, do prirody, na vylet, proste primarne za ucelem foceni a zavolat si. Zatim si nedovedu predstavit, ze bych ho pouzival jako primarni telefon. Muj posledni symbian byl na E51 a prijde mi, ze moc cesty teda neusel. Mel jsem vsechny platformy (krome WebOS) a Belle v 808 je pro me opravdu zklamani. Tedy, ne ze by to nefungovalo, ale je videt, ze je to opravdu system z minuleho stoleti. Ted vecne.
- pro me katastrofalni klavesnice, zejmena nastojaka, nepise se mi na ni blbe, ale doslova hrozne. V porovnani s iOS mizerna, s N9 doslova hrozna, nevim proc, asi je proste mala, delam hrozne preklepu. Swype mi nikdy nesel, mozna to zkusim
- pomaly, pomaly, pomaly, nevim kde v recenzich lidi berou, ze je to rychle, v porovnani s iOS, WP a i vykonejsim androidem je to pomale, trhane, chvilema to premejsli. Android laguje, ale tohle je jina trida. Nerikam porad, ale rozhodne to irituje.
- GUI vypada jak od kolotoce, osobni nazor, ale prijde mi to az prilis androidni a na tom displeji nic moc vypadajici
- displej OK, ale vyssi rozliseni by opravdu snesl, citelnost ale vyborna
- ovladani mi prijde neprimocare, proste na jinych systememech se s tim sziju vyrazne rychleji, proste mi to prijde krkolomne
- browser je tak na mobilni stranky, jinak bida
- nemoznost 2 exchange uctu mi prijde hodne limitujici
- nektere chybejici aplikace, nenasel jsem rozumny google talk client
- vaha velka, ale zvyknout se da
+ fotak, i kdyz jsme ho jeste nezkusil

+ dobre citelny displej
+ velikost me prijde prijemna a tloustka mi nevadi, dokonce mi prijde po vsech tech tenkych padlech docela prijemna
+ vydrz baterie nevypada zle
+ zpracovani se mi fakt libi, idealni, neklouze, pusobi pevne, kvalitne.
Jsem silenec, takze to beru jako pokus. Pravdepodobne si ji necham jako raritku a fotomobil, ale jako primarni telefon asi opravdu ne.