Nokia C3-00 - chyba, zelené tlačítko

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod RoMeiRo 12. 8. 2012 21:55

Hezký večer,

mám problém, resp. přítelkyně se svou Nokií C3-00, z ničeho nic jí začala blbnout. Všechno funguje, jenom když zmáčkne zelené tlačítko (zelené sluchátko/příjem hovoru) v pohotovostní obrazovce tak jí najednou zhasne displej a telefon se jakoby restartuje (ovšem žádné zadávání pinu, ani spojené ruce "nokia connection people" se nekonají) a pak musí znovu jakoby nabíhat, vše trvá tak 6-8 vteřin... když jsem třeba v kontaktech tak zavolat na číslo jde, přijmout hovot jde, reaguje i při zamknutém telefonu, ale jakmile odemknu - zmáčknu zelené - kdy by mi měl vlastně vyskočit výpis hovorů, tak udělá to jak jsem psal výš...

Netušíte nějaké řešení, nějaké zkušenosti..?? Díky
RoMeiRo
Junior

Odeslat příspěvekod VMach3 12. 8. 2012 22:19

Udělej zálohu v Nokia Suite a potom obnov telefon do továrního nastavení: Menu >
Nastavení > Obnovit orig. nast.
VMach3
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 13. 8. 2012 08:19

Vypadá to na chybu FW, takže pokud nepomůže obnovení do původního stavu, tak je řešením reinstalace FW pomocí Nokia Suite.
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod RoMeiRo 13. 8. 2012 08:25

Super.. díky, nějaká sw chyba (resp. chyba fw) mě napadla, jenom nechápu jen tak z ničeho... v sobotu to ještě nedělalo.. ale zkusím to večer až přijde, jestli to pomůže..
RoMeiRo
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 13. 8. 2012 19:18

Hlavne zazalohovat data. Dejv
dejvidek
VIP uživatel