Nokia Lumia 920

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod uiqjirka 6. 4. 2015 11:38

Zalohu obnovit, ta nic nakopnout nemůže, aplikace se stejne instaluji od zacatku.
Obnovuji vždy a vse vždy slape na jednicku, proc by také ne.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod forcce 8. 4. 2015 07:49

Přestalo mě fungovat dotykové ovládání, dokáže mi někdo poradit jestli je nějaká možnost jak telefon restartovat bez toho abych ho musel vypnout?
forcce
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nnet 21. 4. 2015 18:43

Ahoj, jak je to s WP10 na L920? Má cenu to instalovat?
Hádku s blbcem nevyhraješ!

Desktop: Intel Xeon E3-1245V3, DDR3 16GB ECC, 160GB Intel SSD, Nvidia Quadro K2000

NB: Intel Core i7 720QM, 8GB DDR3, 750GB HDD, ATI 5650
Nnet
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jackki 21. 4. 2015 19:06

ne nema, pockej si radsi na finalni verzi, jeste to potrebuje doladit
jackki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krokodeel 28. 4. 2015 10:26

Ja mam posledni dobou 2 problemy. Ten min dulezitej je, ze nefunguje zalohovani, dojde na 97% a pak hodi chybu. A to jak automaticky, tak rucne.

Druha vec je, ze se mi na jednom miste (bohuzel v praci) po prichodu nikdy neda dovolat. Prijdu do rachoty, vypnu mobilni data, zapnu fifinku a neda se mi dovolat. Kdyz pustim mobilni data, da se mi dovolat bez problemu, jinak jsem "momentalne nedostupny". Kdyz pustim data, jsem na LTE, kdyz vypnu, jsem na T-mobile E. Stalo se to nekomu + co s tim? Nechci mit pusteny mobilni data, kdyz je nepotrebuju... diky
krokodeel
Junior

Odeslat příspěvekod dm52 28. 4. 2015 10:39

A co brání tomu, nechat mobilní data zapnuté. Já když jsem doma na WiFi, nebo někde jinde, mám stejně mob. data zapnuté. Všechno funguje, data jedou přes wifinu, když jsem mimo dosah, jedou přes LTE (většinou), nebo přes 3G.
dm52
Junior

Odeslat příspěvekod mimonaut 28. 4. 2015 10:59

Už třetím rokem lumia 920 a jako pracovní průběžně různé androidy i lumie.
mimonaut
Junior

Odeslat příspěvekod krokodeel 28. 4. 2015 14:50

Diky, zalohovani zkusim. Tak bezva, funguje to. Trvalo to znatelne dyl, takze tam je fakt nakej problem.

No a k dostupnosti... brani mi v tom to, ze nechci :) Doma mam dost bidnej signal (u T-mobile nic prekvapiveho) a zbytecne to nechci trapit. A hlavne u takovyho telefonu nechci resit uplne zakladni veci, jako ze se nehlasi do site, at je duvod jakykoliv... spojitost se zapnutim mobilnich dat je zvlastni :)
krokodeel
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 28. 4. 2015 20:37

Problém nedostupnosti pravděpodobně souvisí se stavbou sítě v daném místě, měl sem podobné problémy když sem přejížděl z místa kde bylo 3G pokrytí a jel sem do 4G, vždy signál vypadl, stávalo se mi to zhruba před rokem a půl kdy Vodouch tady na jihu stavěl LTE, nyní už bez problémů. Řešením je podle mě při příchodu do práce omezit telefonu data na max. 3G.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod krokodeel 28. 4. 2015 21:01

Dejve diky. Tohle se mi presne delo taky velmi casto a opravdu se v tech mistech ted vsude objevuje LTE, ale to uz je vyrazne lepsi. Tohle je paradoxne v mistech, kde uz LTE funguje, i kdyz az nedavno. Vodickova v centru Prahy. Zkusim to nakou dobu vydrzet a budu nechavat pusteny data, pak uvidime :) Zkusim do toho zitra strcit simku od vodoucha, jestli to bude delat taky...
krokodeel
Junior

Odeslat příspěvekod Nyny 21. 6. 2015 19:53

Chci se zeptat, už delší dobu se mi na mé L920 děje to, že se mobil neustále odpojuje a znovu připojuje k Handsfree připojené přes BT. Ať použiji BT v autě, nebo jen to za ucho, tak se HF normálně připojí, když někdo volá, nebo někomu já volám, hovor se naváže a vše funguje normálně, ale během hovoru se HF najednou odpojí a po pár sekundách zase připojí a tak stále dokola.
Zkoušel jsem HF s jiným telefonem konkrétně Samsung GS5 a tam vše funguje naprosto normálně.

Nemáte někdo nějaký nápad, kde by mohla být chyba?
Nyny
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 21. 6. 2015 20:59

Někdy mi pomohlo smazat párování v telefonu a smazání všech párování (reset) BT sluchátka.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod krokodeel 24. 6. 2015 13:52

Mam L920 od srpna 2013, tedy jeste v zaruce. Pred cca mesicem mi horni cast displeje, cca 0,5 cm, lehce zhnedla/ztmavla. Neni to moc videt, ale treba pri cteni mailu na bilym pozadi je to uplne jasne videt, jak je to tmavy. No a dnes se objevilo to same primo uprostred displeje, kruh tak cca 3 cm v prumeru. Napada nekoho, co to muze byt a co s tim, reklamovat? :(

Tlf mi posledniho dobre pul roku neupadl, zadny vyjimecny vnejsi vliv na nej nepusobil (teplo, zima, ...)
krokodeel
Junior

Odeslat příspěvekod CosiOdvedle 24. 6. 2015 15:09

Ano určitě to pošli hned na reklamaci...běžná závada, kterou ti snadno opraví.
CosiOdvedle
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka