Nokia Lumia 920

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dm52 10. 7. 2015 18:42

Díky za info.
dm52
Junior

Odeslat příspěvekod hotovyrado 11. 7. 2015 07:41

krokodeel píše:S povesti, jakou ma? Ano, napadlo me to :) Kor v situaci, ktera kolem MS a Lumii ted panuje.

Kde mam zaruku, kdyz mi nikdo nepodepise zadnej predavak, pac to lze poslat jedine postou? Poslu nekam na blind tlf a budu cekat, jestli mi ho opravi a poslou zpatky, zadnej zakazkovej list, nic... Rekneme, ze to neni zcela standardni postup a v dnesni ojebavaci dobe nemam duveru jen tak k necemu/nekomu. Ostatne dobre hodnoceny prodejce se taky predvedl...
Tak to nikam neposílej a reklamuj u prodejce, který je předpokládám někde v místě Tvého bydliště... Reklamační lhůta je stejná tak či tak, takže pokud si někdo myslí, že zasláním přístroje přímo do servisu nějak zásadně nahoníé čas, je opravdu bláhový....

Nikde zde nečtu, že bys u toho prodejce reklamovat zkusil, ale hlavně že máš jasno, že jsou to podvodníci. Opravdu jak zde již bylo napsáno... paranoia je diagnóza....
Мы не оставим города свои! Cвоя история, Cвоя легенда, Cвой путь...
hotovyrado
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod krokodeel 15. 7. 2015 13:00

U prodejce jsem to samozrejme zkusil jako u prvniho, proto jsem zacal resit primo servis. Prodejce je nedobytnej. Stranky pry koupila jina spolecnost, ktera nema s tou predchozi nic spolecnyho a reklamovat u nich nelze, hotovo dvacet. Puvodni spolecnost ma sice sidlo, ale tam prekvapive nikdo neni a jiny kontakty neexistujou. Soucasna spolecnost je "cirou nahodou" napsana na matku jednatele te puvodni, to jsou mi nahody. Nejdriv mi rekli, ze muzu uplatnovat jen u te puvodni, protoze oni s nimi nemaji nic spolecnyho, a kdyz jsem rikal, ze ta puvodni sice existuje, ale to je tak vsechno, tak se se mnou odmitaji dal bavit. Bohuzel, papirove na ne nemuzu, pac faktura je od te puvodni, takze v podstate maji pravdu, i kdyz samozrejme je to lez, ze s nimi nemaji nic spolecnyho. Ale na tu si muzu stezovat tak na lamparne... nebo se tu nechat dokolecka oblbovat recma o paranoie ;) Nastesti tu byly i normalni rady, za ktery dekuju :tleskani
krokodeel
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 15. 7. 2015 14:23

To je tak, když se při koupi kouká jen a jen na cenu. Tady je výsledek. dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hotovyrado 15. 7. 2015 17:25

Hele, Tys to žeš reklamoval u prodejce zde nezmínil a hned jsi vyřkl soudy, tak se nediv, že jsem vyřkl takový soud....- Co s tou 920 teda máš? Flek na displeji? TMO Ti blbne, VF jsi zkoušel? Odkud jsi? Díky
hotovyrado
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod krokodeel 15. 7. 2015 21:20

dejve jenze ja koukal i na recenze obchodu, zvazoval jsem max-shop nebo tohle. Dala se tenkrat 920 sehnat i levneji, jenze... Holt pech, se neda nic delat.

Zminoval jsem to tu urcite, ale uz je to par stranek zpet, 2-3, kdyz tak najdu. Tak tak, fleky na displeji - levej horni roh tak 3 cm po strane (tak 3 mm siroky), to samy uz i vpravo dole a primo uprosted se udelalo kolo taky tak 2,5 cm v prumeru, nejtmavsi presne uprostred displeje.

K tomu me obcas lidi temer neslysi, nedokazal jsem prijit na to, cim to. Oboji je zvlastni tim, ze tlf mi sice padnul, 2x, ale naposled asi rok zpatky. Takze padem by to byt nemelo.

A T-Mobile opravdu zlobi, ale to neni problem tlf, s Vdf i O2 jede v pohode. Posledni dobou se to ale vyrazne zlepsilo... Evidentne to ma spojitost s rozsirovanim LTE
krokodeel
Junior

Odeslat příspěvekod hotovyrado 15. 7. 2015 21:49

kdybys byl z Práglu a za nějaký peníz to chtěl prodat (jako sekundární mobil na cesty, má to 32GB paměti pro navi) , mrknul bych se na ty fleky.....
hotovyrado
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod krokodeel 16. 7. 2015 22:26

Z Prahy sice jsem, ale prodavat to zatim nechci :) Respektive zvazoval jsem, ze to nahradim 930, ale spis porad cekam, az se objevi oficialne 940 a podle toho se rozhodnu :)
krokodeel
Junior

Odeslat příspěvekod uka 20. 7. 2015 17:39

Je tady někdo s Lumií 920 u které nejde LTE u O2?
Mám novou SIM, která LTE má podporovat, v nastavení telefonu zapnuté 4G a stejně se mi nikde v Pardubicích ani v Praze LTE nezapne.
Objevil jsem jeden článek na webu, že prý to Nokia nepřiznala, ale vydala 2 typy Lumie 920. Jeden s LTE a druhý bez. Taky je pravda, že na původní krabici od mojeho telefonu LTE neuvádí!

Setkal se někdo s tímto?
uka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pan Kája 20. 7. 2015 18:23

Ano, některé lumie 920 české LTE neumí, ale ty se v evropské distribuci neměly objevit.

Nastavení->Bonusy+Info a tam manufacture name - co je tam napsané za RM?
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod uka 20. 7. 2015 18:53

RM-821_eu_czech_432
uka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 20. 7. 2015 19:27

RM 821 umí české LTE.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod krokodeel 11. 8. 2015 15:40

Tak jsem na vas dal a tlf odesel v patek do Arvata. Tak jsem zvedav :)

Edit: reakce samozrejme zadna.

Tak jsem se temer tyden po odeslani uz jen tak z principu zeptal, jestli telefon obdrzeli a jak to s nim vypada. Samozrejme bez reakce. Tlf bere automat, na skypu taky bez reakce. Verim, ze tlf maji a ze ho opravi. Ale naky zakoniky, predavaci protokoly, zakazkovy listy, to je fakt netrapi. Hlavne, ze maji na strankach, ze se muze clovek zeptat na stav zakazky. Myslim, ze kratka automaticka sms nebo email o prijeti do opravy, jako to funguje vsude jinde, kdyz je do protokolu chteji, by je nezabil. Samozrejme vim, ze na to maji mesic, ale chtel jsem poskadlit :) Tak si zatim uzivam L730 :)
Naposledy upravil Fíla dne 14. 8. 2015 00:34, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny
krokodeel
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 13. 8. 2015 20:40

Jaký zákoníky? Co to blekotáš? Co by je mělo trápit? Jejich povinností nic takového není, jejich povinností není ani opravit telefon do 30 dnů, ty se servisem nemáš žádný smluvní vztah, tak co čekáš? Ke všemu Arvato od září už Lumie brát nebude, tak není co řešit :)
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MgX 27. 8. 2015 14:27

Má na vybíjení akumulátoru o dost větší vliv zapojení LTE oproti 3G?

Mám novou SIM LTE, využívám LTE připojení v mobilu. Nově se mi už 2x stalo, ze se mi mobil za noc totálně vymlátil. Jednou byl stav aku skoro 100 %.
MgX
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka