Nokia Lumia 920

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod NiceOne 9. 10. 2015 10:46

Bari007 píše:Myslím, že to bude znamenat akorát to, že se aktualizace nebudou automaticky instalovat, ale vyhledávat se i přesto budou, takže budou pořád otravovat, že jsou dostupné a ať je nainstaluješ.

Samozrejme, ze lze zrusit vyhledavani aktualizaci. V nastaveni, menu aktualizace odskrtnout oba checkboxy. Aktualizace se nevyhledavaji, nestahuji, ani na ne nic neupozornuje.
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Junior

Odeslat příspěvekod hotovyrado 9. 10. 2015 10:57

NiceOne > tak to mě těší, jen že budu muset jít do HR, protože zrušení systémových aktualizací se nastavuje pouze po prvním spuštění po HR
Мы не оставим города свои! Cвоя история, Cвоя легенда, Cвой путь...
hotovyrado
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Pawka14 9. 10. 2015 14:02

samozdrejme bazar je rysk,ale u 5 nokii predtim to bylo vzdy absolutne ok. problemy se objevili 2 hodiny po koupy. az sem prijel po 100km domů..
predchozi majetil samosdrejme zadny problemy nerikal,proste skoro TOP stav
Pawka14
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 9. 10. 2015 15:05

No jasně no, samozřejmě původní majitel bude tvrdit, že všechno bylo 100% ok... Ale pochybuji, že by se ti telefon pokazil během dvou hodin sám, to by byla moc velká náhoda.

Tohle jsi měl řešit hned s ním a trvat na vrácení peněz a pokud by se bránil, pohrozit zákonem a policií.

Ale teď už s tím asi nic nenaděláš. Hold jsi vzal na sebe riziko bazaru a neřešil jsi problémy hned a prodejcem, tak z toho budeš mít asi jen polofunkční telefon a zkušenost pro příště.
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod hotovyrado 9. 10. 2015 15:30

Koupě z druhé ruky je vždy sázka do loterie a hrozit PČR pokud není u bazarového zboží sepsán Předávací protokol je maření času
Мы не оставим города свои! Cвоя история, Cвоя легенда, Cвой путь...
hotovyrado
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod dejvidek 9. 10. 2015 15:34

Já nevím co si vůbec stěžuješ, prostě někdo ten telefon upustil, vytopil nebo nějakou podobnou radost mu udělal a ty si ten šrot z bazaru koupil = vyhodil peníze, nic víc, nic méně. Stěžovat si pak že něco hw není moc na místě, ten kdo za to může je vidět v zrcadle, když se do něj podíváš....
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pawka14 9. 10. 2015 20:10

dejve nepřeháněj,tože zrovna rozumíš tomuhle,ještě z tebe nedělá šefá galaxie
komu mobil nespadnul 1 za mesice nežije.
nokie byla ve vetsi kondici,ale to uz od roku 2010 neplatí
Pawka14
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 9. 10. 2015 20:18

V tom případě já nežiju. A nebo si jen vážím věcí nebo nemám obě ruce levé... Protože mám svoji Lumii 930 víc jak rok a ještě NIKDY mi nespadla.

Možná bys změnil názor na kondici Nokie, kdybys ji nehodnotil podle bazarových kusů, ke kterým se bůhví kdo před tebou choval bůhví jak ;)
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod Pawka14 9. 10. 2015 21:29

je to mozny, ono to taky nemusi byt o chovaní. vse co k mobilu sem dostal, je psáno polsky, navod + krabice. to máte taky?

jaký mate sluchátka? ty moje nebyli nikdy pouzity,údajně! i tak vypadaj, tak proč jim nejdou ovládací prvky .-) když to dám do jineho mobilu,taky nic nejde.
Pawka14
Junior

Odeslat příspěvekod NiceOne 10. 10. 2015 06:03

Za všechno může polska krabice :D
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Junior

Odeslat příspěvekod hotovyrado 10. 10. 2015 06:23

Nokia mela celoevropské verze pro všechny země, takže telefon pro Polsko nebo Španělsko byl identický. Spíše jsem stále více přesvědčen o tom že kupující si vůbec neprohlídl to co kupoval, a nyní zde okolo sebe kope a dělá ze sebe ukřivděnou oběť
hotovyrado
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod dejvidek 10. 10. 2015 07:23

Pawka14 píše:dejve nepřeháněj,tože zrovna rozumíš tomuhle,ještě z tebe nedělá šefá galaxie
komu mobil nespadnul 1 za mesice nežije.
nokie byla ve vetsi kondici,ale to uz od roku 2010 neplatí

Telefon mi spadnul a né jednou, N9 sem rozflákal, oprava 4500Kč, vytopil sem 820 = totál, "oprava" 800Kč, když sem další rozbitou tady na fóru koupil a udělal z ní jednu funkční. Ani v jednom případě sem tady nefňukal, proč debilní Nokie neudělala nerozbitnou N9 a vodotěsnou 820.
Přesně jak píše hotovyrado, to že Polská krabice znamená jediné, že telefon byl určen pro Polský trh. Ale jo stále hledej chybu všude jinde, než ne v tom, že si vůbec neměl páru co kupuješ, čuměl si jen a jen na cenu.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sattero 10. 10. 2015 08:20

Nevim jestli se to řešilo, ale proběhlo někde info o dostupnosti aktualizace WM10 pro L820/920 v prosinci?
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod hotovyrado 10. 10. 2015 09:22

V první prosincové vlně ani jeden z nich není
hotovyrado
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Sattero 10. 10. 2015 09:27

Jéj, a ta vlna aktualizací bude zase rozkouskovaná do dubna i pro ty novější řady. No super.

Jinak nevím někdo o levném LCD pro 820? Před rokem jsem to rozstřelil a zkusil bych aspoň insider. :D
Sattero
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka