Nokia Lumia 920

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pillowrecker 31. 3. 2013 14:02

Přes mnou zmiňovaný Live Connector. Ten zesynchronizuje stolní (Outlook) kalendář s Live kalendářem (cloud), ten následně s kalendářen v telefonu. A opačnou cestou zpět. Je to doplňěk přímo od MS, takže se není čeho bát.
Lenovo Y700-15ISK | Samsung Galaxy Note 8 | Sony PS4 | New Nintendo 3DS XL | Sony RX100
Pillowrecker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bassmann 2. 4. 2013 20:19

Pillowrecker: Díky za odpověď. Bohužel vedení firmy při představě synchronizace přes cloud dostává osypky, takže příští služební telefon nebude s WP 8. Přitom se mi 920 vážně líbí, i okna v mobilu bych si rád zase po letech vyzkoušel.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod fred 2. 4. 2013 20:36

No a kam se tim Outlookem pripojujes? Na firemni Exchange? Proc si nepridas do telefonu rovnou ten firemni ucet?
Xiaomi Mi9
fred
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 3. 4. 2013 08:18

Lidičky, existuje aplikace nebo způsob, jak zobrazit u všech entit (jak to společně nazvat - kontakty, události, úkoly...) kategorie, které jsem nadefinoval v Outlooku? Mám Office 365, takže Exchange server, tam ty kategorie krásně vidím, ale v telefonu ne :-( Jsem zvyklý, že je mám barevně odlišené a pomáhá mně to v orientaci.
Obecně, existuje nějaký "lepší" program na správu kalendáře? (U kontaktů bych to i oželel, byť mít skupiny dle kategorií, hodně by mně to usnadnilo život).
Děkuji.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod Pillowrecker 3. 4. 2013 09:28

fred píše:No a kam se tim Outlookem pripojujes? Na firemni Exchange? Proc si nepridas do telefonu rovnou ten firemni ucet?

Přesně, jestli je to Exchange, pak není co řešit.
Lenovo Y700-15ISK | Samsung Galaxy Note 8 | Sony PS4 | New Nintendo 3DS XL | Sony RX100
Pillowrecker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bari007 3. 4. 2013 20:04

WP8 umí synchronizovat vše, co zvládá Outlook a jeho webová část, tedy pošta, kalendář, kontakty, úkoly. A samozřejmě i OneNote. S Office 2013 zcela nativně. Stejně tak i s firemním Exchange a Office 365.
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod Bassmann 3. 4. 2013 20:56

fred & pillowrecker: Bohužel to Exchange není. :-( A neptejte se mne, proč firma nemá Exchange. To by bylo na dlouhé povídání. :-)

V každém případě díky za odpovědi.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 3. 4. 2013 23:14

Já bych měl dotaz k Exchange. Mám dva účty, jeden je Microsoft Live a druhý je Office365 (Exchange). Poštu a kalendář mám na Office365. Jenže ten se synchronizuje do nějakého interního kalendáře nebo co a aplikace do něco mají přístup read-only (třeba Chronos). Předělávat synchronizaci na Hotmail se mně moc nechce už proto, že mám nastavenou vlastní doménu na Office365 (oni to později celé překopali a přejmenovali a nevím vůbec jak, pokud, jde ta registrace domény zrušit a přenést na Hotmail).
Takže: jde nějak nastavit synchronizace Office365 (Exchange), aby v něm mohly aplikace jako např. Chronos vytvářet události?
Děkuji.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod petuna84 6. 4. 2013 17:38

Ahoj, v létě si chci koupit tento telefon a zajímala by mě jedna věc, která se týká budíku. Vím že musím mít telefon zaplý a vyzvánění nahlas, aby mě probudil, ale chtěl bych vědět, kolik budíků se dá nastavit a jestli jdou deaktivovat a pak zase zapnout, jsem na to dost zvyklý z N8, předem díky za odpovědi
Alcatel One Touch Club db (1,5 roku)->Siemens C35i (1,5 roku)->Sony Ericsson K750i (6 měsíců)->Sony Ericsson W850i (1 rok)->Nokia N95 (6 měsíců)->Nokia N95 8GB (3 roky)->Nokia N8-00 (od 10.12.2010)-> Do 18.10. Nokia Lumia 1020
petuna84
Junior

Odeslat příspěvekod jaroslavii 6. 4. 2013 18:21

Ahoj. Napiš na smartmanii, pohybuje se tam htcjirka, nejen náš všeználek a rádce, sem teď nějak nechodí. :-)
Nokia Lumia 650
jaroslavii
Junior

Odeslat příspěvekod MichalS05 6. 4. 2013 22:57

Nastavil jsem 21 budiku, vic se mi nechtelo vytvaret, takze tam asi limit, ktery by bezneho cloveka omezoval nebude. Deaktivovat i povolit jdou, je tam klasicky posuvnik, jestli je budik aktivni nebo ne.

Jinak budik budi i pri vyplem vyzvaneni.
MichalS05
Junior

Odeslat příspěvekod petuna84 6. 4. 2013 23:19

Díky za odpověď, to mi bude určitě stačit
Alcatel One Touch Club db (1,5 roku)->Siemens C35i (1,5 roku)->Sony Ericsson K750i (6 měsíců)->Sony Ericsson W850i (1 rok)->Nokia N95 (6 měsíců)->Nokia N95 8GB (3 roky)->Nokia N8-00 (od 10.12.2010)-> Do 18.10. Nokia Lumia 1020
petuna84
Junior

Odeslat příspěvekod kiki_88 9. 4. 2013 10:17

neviem ake to boli videa ale uzivatel ich uz odstranil,
Nokia Lumia 830 White
kiki_88
Junior

Odeslat příspěvekod greep 9. 4. 2013 16:15

není tomu tak bohužel záruka platí jen když máš originál záruční lis ze zemně kde si ji koupil takže když si koupím v české republice šedivku tak tam určitě originál záručák nebude mam to primo od přijímacího servisního technika nokie ale možná ze zaměstnanec nokie co vyřizuje reklamace nezná reklamační řád jinak máš pravdu záruka je 2 roky bohužel to tak je kvůli překupníkům co koupi levně telefony na firemní paušál a pak je prodají u nás s tým že paušál nikdo neplatí tak mne to bolo řečeno
greep
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka