Nokia Lumia 820 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dejvidek 29. 11. 2014 21:52

Zkoušel si jiný kabel?
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tomas-x 30. 11. 2014 13:23

vyzkouším zítra v práci,domam mám jen originál nokia kabel. ještě teda jsem přes onedrive stáhl do telefonu tu mp3 co chci jako vyzvánění a stejne se mi v nastavení nenabízí k výběru. ikdyž ji mám uloženou ve složce ringtones :-( Nevím co dělám špatně.
Tomas-x
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 30. 11. 2014 13:27

Tak si do telefonu dej/stahni ze Store Ringtone Maker od Nokie a prozen tu danou melodii přes ni a uvidíš ze ti pujde jako vyzvaneni zvolit.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Tomas-x 30. 11. 2014 20:07

Díky za pomoc, přes ten program to už šlo bez problémů.
Tomas-x
Junior

Odeslat příspěvekod FotoABC 4. 12. 2014 15:00

Prosím o radu. Mám velké potíže s chováním Lumia 820. Pokaždé když klesne nabití baterie, tak se sníží hlasitost vyzvánění až na 4/30 a po nabití se nevrátí na původní hlasitost, kterou nastavuji na 25/30. Vypnul jsem spořič baterie, nepomohlo to. Mobil zamykám prostředním tlačítkem, takže si tlačítkové ovladače hlasitosti omylem nemačkám sám. Neslyším pak důležité hovory a mám s tím hodně problémů. Jinak mně Lumia 820 vyhovuje a nerad bych se jí zbavoval jen kvůli tomuto jednomu problému. Kontrolovat neustále hlasitost vyzvánění je také problém, protože zapomínám a hned je průšvih. Děkuji moc za radu. Tomáš
FotoABC
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 4. 12. 2014 20:57

Pokud je softwarová věc, tak jí pravděpodobně vyřešíš tím, že uvedeš telefon do továrního nastavení, pokud ani to nepomůže je další možností přehrát software telefonu např. přes Nokia Software Updater for Retail, pokud ani to nepomůže tak nezbyde než telefon reklamovat.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod chalmil 11. 12. 2014 11:39

-Pořídil jsem si Lumia 820 a při nastavování jsem narazil na věc,která mne nemile překvapila: v seznamu kontaktů mám u jednotlivých kontaktů foto.Ale toto se mi nezobrazuje při příchozím hovoru a ani při odchozím.Je to vlastnost tohoto founku,a nebo někde dělám chybu v nastavení?
-V telefonu je naistalována apka Lumia Camera.Jakou výhodu má tento fotoap.oproti fotoap.v základním menu(myslím tím běžné focení bez všelijakých hračiček)
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod jsjunior 12. 12. 2014 12:51

Ad fotky u profilů - mám taky L820 a fotky kontaktů se zobrazují korektně i při volání (příchozí hovor). Nikdy sem za 1,5 roku nezaznamenal tento problém. Netuším, co s tím :-/
Ad foťák - používám Lumia Camera (dříve Nokia Camera). Svýho času se mi zdálo, že z ní lezou o krapet lepší fotky, ale mlže to být jen můj dojem a nemusí to být pravda. Druhou věcí je, že subjektivně se mi s ní líp pracuje při focení (ale to je individuální).
jsjunior
Junior

Odeslat příspěvekod mimonaut 12. 12. 2014 13:56

na běžné focení je jedno, jestli používáš lumia camera nebo vestavěnou app. vestavěná má naopak své plusy - rychlejší spuštění a focení ťuknutím kamkoliv do plochy (ne na ikonu)
Už třetím rokem lumia 920 a jako pracovní průběžně různé androidy i lumie.
mimonaut
Junior

Odeslat příspěvekod chalmil 20. 12. 2014 19:05

Zdravím.Narazil jsem ne problémek:chci si ze Store koupit apku:chronos kalendar.Když zadám koupit,tak mi nabídne T-Mobile m-platba(částka bude stržena z účtu vašeho mob....)
Když platbu potvrdím,tak naskočí hláška,že v tuto chvíli je problém s připojením ke Store.
Toto se mi opakuje stále dokola.
Mám problém s nějakým nastavením founu,a nebo je nějaká past jinde?(wifi je zaplé)
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 20. 12. 2014 20:19

Zaplať kartou a podobné věci řešit nemusíš...
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod chalmil 23. 12. 2014 07:59

Tak s tím "nezobrazováním" foto u kontaktůJo.jo při volání je vyřešeno.Bylo to tím,že jsem měl nastaven vysoký kontrast displ.Jo jo,člověk se furt učí.
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod garioncz 23. 12. 2014 08:53

Chalmill: Musíš se přihlásit do samoobsluhy, aktivovat si m-platbu a pak už by to mělo fungovat. Ale je pravda, že někdy je připojení k t-m účtu nespolehlivý a chce to víc pokusů.
garioncz
Junior

Odeslat příspěvekod vocholoun 23. 12. 2014 10:03

Platba funguje pouze pres mobilní data, nikoli pres wifi. Vyzkousej jestli mas zapnuta data a signál.
vocholoun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chalmil 23. 12. 2014 12:30

Zkusím to přes ta data.Je fakt,že jsem to tlačil jen přes wifi.Díky za radu.My stařícci s tou novou technikou bojujem pokus-omyl. :-)
chalmil
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka