Nokia Lumia 820 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dejvidek 24. 2. 2013 20:39

Navigace celej den nevydrží....
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jsjunior 24. 2. 2013 20:54

Ani když jde jen a pouze o zaznamenávání trasy u offline mapy, kdy při klesnutí pod určitou rychlost přestane app sledovat polohu a pauzne se? Tím pádem by aplikace neměla nic brát z baterky, jestli jsem to správně pochopil z diskuzí...
U Symbianu S60 to takhle fungovalo, tak jsem předpokládal, že to tak bude i zde a mělo by to vydržet...když to vztáhnu na tu N78 (S60) - data v podstatě vůbec nejedou (jen načtení prvotní polohy - několik kB) a dál pak jede pouze gps modul (nebo jak se to správně jmenuje). Pak by neměl být problém ani zde, ne...když by display byl vypnutý celou dobu a jela by jen ta jedna aplikace a gps modul, který zaznamenává trasu...
Omlouvám se za případné hloupé dotazy, díky.
jsjunior
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 24. 2. 2013 21:26

Aha, tak to sem to špatně pochopil, nicméně při použití auto navigace se vybije telefon do řádově několika hodin, odhaduji to od N9, kterou sem na podzim použil při cestě na Monzu jako navigaci.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jsjunior 25. 2. 2013 06:46

V pohodě, možná jsem se v mém prvním příspěvku i nepřesně vyjádřil. Díky.
Doufám, že to při tom "trackování" vydrží. Holt to asi budu muset risknout...jediná nevyřešená záhada, která mě před koupí L820 trošku znervózňuje :-D
P.S. Kdyby byl nějaký majitel L820 ochotný to např. s tím Sports Trackerem vyzkoušet, byl bych moc vděčný. Díky.
jsjunior
Junior

Odeslat příspěvekod slavekm 25. 2. 2013 08:18

Take jsem nemusel resit vydrz na E52 pri zapnutem Sports trackeru a pri prechodu na N8 jsem toto dilema vyresil externi baterii DC-16. Kratky usb kablik, ktery je prilozen k baterii, jsem vymenil za klasicky dlouhy datovy kabel, baterii hodim do kapsy vika batohu a pripojim mobil, ktery mam pridelany na popruhu batohu vepredu (chodim pesky), takze ho mohu kdykoliv pouzivat. Po 8 hodinach zapnuteho ST (plus obcasne pouziti fotaku, tri hovory, 10 sms, prohlizeni turisticke mapy) jsem preventivne pripojil baterii a v pohode jsem pokracoval dal.
slavekm
Junior

Odeslat příspěvekod Stan35 25. 2. 2013 08:49

jsjunior: možná by to vyřešil mód letadlo. Chystám zkusit tento týden GPS v tomto módu zda bude fachčit. Pokud ano, myslím že by měl ten tvuj tracker fungovat.
Stan35
Junior

Odeslat příspěvekod jsjunior 25. 2. 2013 09:14

To by bylo super, kdybys to mohl otestovat. Díky moc za ochotu.
jsjunior
Junior

Odeslat příspěvekod jaroslavii 25. 2. 2013 18:48

Mohl bys dejve založit novou kartu pro Lumii 720? Děkuji.
Nokia Lumia 650
jaroslavii
Junior

Odeslat příspěvekod jaklik 25. 2. 2013 18:55

Měl jsem Sports Tracker na Mísečkách zapnutý něco málo přes 4 hoďky a baterka v pohodě vydržela. Dýl jsem to zatím nezkoušel.
Zapínám akorát zjišťování polohy a jinak mám všechno vypnutý.
Cestou neukazuje mapy, ty se načtou až zapnu wifi nebo T-Mobile síť, ale mě to moc neva.

jsjunior píše:To by bylo super, kdybys to mohl otestovat. Díky moc za ochotu.
jaklik
Junior

Odeslat příspěvekod Stan35 25. 2. 2013 20:07

Ahoj,

používá někdo peněženku a dá se tomu věřit?
Stan35
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 25. 2. 2013 20:21

jaroslavii píše:Mohl bys dejve založit novou kartu pro Lumii 720? Děkuji.

Jestli se nepletu, tak už je téma založené, nebyl sem přes den u netu, takže to někdo udělal za mne :-)
Ad Sports Tracker, když si zítra vzpomenu, tak ho ránu v autě zapnu a nechám ho běžet třeba dvě hodiny (podle toho kam pojedu) a uvidím o kolik sleze baterka.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 25. 2. 2013 20:29

Dejv: díky, též mě to zajímá ohledně sports trackeru.. Kdyby se ti chtělo, tak zkus prosím časem udělat třeba víc záznamů i s uložením a jestli jde během záznamu třeba fotit, psát sms.. Četl jsem totiž, že to někdy neuloží záznam nebo aplikace spadne a to zrovna nepotřebuji.. :) Dost mě to štve na mé C7, že se během záznamu někdy restartne..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 25. 2. 2013 20:36

Sports Tracker na WP je (nebo aspoň ještě donedávna byl) tragédie, třeba příchozí hovor zapříčinil pád aplikace a ztrátu dat, podobně tak focení a další - proto jsem po přechodu na WP přestal používat Sports Tracker, a vrátil se k Endomondo - funguje podobně jako ST, ale při přepnutí do jiné aplikace se dá vrátit do trackovací aplikace a pokračovat v záznamu, tedy alespoň něco..
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod uiqjirka 25. 2. 2013 20:41

Sports Tracker na WP je (nebo aspoň ještě donedávna byl) tragédie

Co vim tak u WP7.8,ale u WP8 byt situace mela byt jiz jina.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 25. 2. 2013 20:54

Snad to u WP8 bude v pohodě, protože sports tracker je pro mě hlavní aplikace a nerad bych přecházel na jinou.. :)
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka