2takeshii: Fólií to nezachráníš, rozbil sem sklo po týdnu co sem 820 měl. Jedině pouzdro, já ho ale nepoužívám.
dejv
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Neonym píše:Chápu to dobře, že když si 820tku koupím jakkoliv šedivou, tak se zárukou nebude problém?
Neonym píše:Abych pravdu řekl, tak jsem čím dál víc skeptický:-( Z věcí na které jsem přišel mi docela dost vadí právě ty průjezdné body, nezarovnávání textu po přiblížení stránky, nemožnost zamknout orientaci displeje a velká šířka telefonu v poměru k velikosti displeje. Rád bych vyzkoušel něco nového, ale přes tohle se asi nepřenesu:-(
edge1 píše:Neonym píše:Abych pravdu řekl, tak jsem čím dál víc skeptický:-( Z věcí na které jsem přišel mi docela dost vadí právě ty průjezdné body, nezarovnávání textu po přiblížení stránky, nemožnost zamknout orientaci displeje a velká šířka telefonu v poměru k velikosti displeje. Rád bych vyzkoušel něco nového, ale přes tohle se asi nepřenesu:-(
Průjezdné body zamrzí ale zkoušel jsem si najít cestu na dovolenou a s různým přepínáním, zakázat dálnice a podobně, jsem našel přesně cestu kterou preferuji. Například na seznamu ikdyž jsem dával nejkratší nebo nejrychlejší cestu vždy mě to táhlo jinudy a musel jsem využít průjezdný bod.
Zalamování textu většinou nepotřebuji. Přiblížím si text tak abych nemusel posouvat a vzhledem k dostatečnýmu rozlišení a velikosti displeje pohodlně přečtu. Uzamikat orientaci dospleje je u WP zbytečnost, protože většina věcí funguje pouze "na výšku" pouze hry a nějaké aplikace lze i našířku popřípadě u těch her pouze našířku. Pokud myslíš například prohlížeč, nemám moc problém žeby se mi omylem přetáčel displej.
Velkou šířku displeje k poměru velikosti displeje jsem nějak nepochopil. Moc tlustý rámeček, tloušťka telefonu? Musím říct, že Lumia 820 mi nedělala problém hned první den abych s na ni zvykl a telefon mi nevyklouzával z ruky. Padne hezky do ruky plus s krytem pro bezdrát jsou i malinko vypouklá záda a to se mi jeví taky docela příjemné pro držení. Jen se mi točí na stole...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků