Lumia 620 je bezesporu skvělý kousek a troufám si tvrdit (třebaže se mnou může kdekdo nesouhlasit), že bude na dlouhou dobu hlavným opěrným modelem v celé existenci Nokie pro rok 2013 a možná i 2014. Proč?
Nokii v posledních 5 letech nikdy nešly nejvyšší a nedražší modely a když myslím "nešly", tak tím hlavně myslím "nešly prodávat"... Zatímco ve střední třídě (modely masového zaměření), tam je Noki dlouhodobě stabilní.
Za mně L620 je rozhodně klíčovým modelem, aby se začalo o WP8 mluvit jako o rozšířeném systému.
Bohužel i zde se obávám, že přednost budou mít jiné klíčové regiony. K nim Česko tradičně nepatří. Přitom z Německa to je, co by kamenem dohodil. Vidíme to u dvojice L820 a L920. Bojím, bojím. Hrozně se bojím, že z původně avizového března bude konec května.
Já se domnívám, že 8S je také velmi zajímavou volbou. Jen nebudeš mít v paměti mapy celé Evropy. Toť vše. Nějká ta hra se vejde, aplikace taky. Já osobně mám, když se podívám do uložšitě od listopadu zaponěno ani ne 700MB. Takže s tou XGB amětí to nebude zas tak horké...

Každopádně i kdybys sáhnul hned po 8S, co by ti bránilo v létě tento model vyměnit za L620? Třeba zjistíš, že NFC zatím nepotřebuješ a jít z většího 4" na menší 3,8" se ti chtít jít nebude... Ale kdoví.

Já bych se 8S nebál. Dva dny jsem s ním strávil a musím uznat jednu věc, která se rozhodně nedá 8S upřít - baterie!!!! Taková enormní výdrž se jen tak nevidí. Klobouk dolů! 1700mAh je něco, po čem jen může jen toužebně vyhlížet i pracovní Nokia E7, nebo pořád letošní model Lumia 800!