Nokia Lumia 520

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mpolan 1. 4. 2014 13:26

Pokud nejsi stylař, tak stačí obyčejné Jekod, jinak Belkin. Mrkni na Heuréku a vyber si dle vlastního vkusu, včetně barev. Jekod je v pohodě, ovládat se přes to dá.
A nebo, což je daleko lepší, narvat mobil do kapsy a používat BT headset, nikde se ti nebudou motat dráty (moje volba).
Není důležité zvítězit, ale pořádně si to užít!
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod cobot 2. 4. 2014 15:58

Nevíte o nějaké aplikaci na hangouts na windows mobil? Google+ 2014 to neumí.
cobot
Junior

Odeslat příspěvekod klvy 4. 4. 2014 19:37

No spíš by mě zajímaly kladné zkušenosti s konkrétním modelem. Nerad bych koupil pouzdro, do kterého nebude Lumia dobře pasovat. Při googlení jsem žádné pouzdro určené pro L520 nenašel, jen pro 920, která má ovšem větší rozměry...
klvy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KAMAK 4. 4. 2014 20:12

Radšej užívať život, ako v klube dôchodcov spomínať na pracovné úspechy.
KAMAK
Junior

Odeslat příspěvekod mpolan 6. 4. 2014 16:48

Jasně... tak Jekod ve velikosti 4-5", tam se vejde v pohodě. Maličko horší je to s dostupností bočního tlačítka pro odemčení displeje při pohybu, ale pokud zastavíš a teprve ho hledáš, není problém. Proto kvůli hudbě doporučuji BT sluchátka.
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod mpolan 8. 4. 2014 09:06

Může někdo ze zkušenosti porovnat čitelnost displeje na slunci s Lumií 610? Uvažuju, zda přejít na 520, nebo radši zainvestovat více a koupit nějaký dražší model. U L610 to žádná sláva není.
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 8. 4. 2014 09:15

Jak casto pouzivas telefon na primem slunicku ? Tipnul bych si, ze ta citelnost na primem slunicku 610 vs 520 bude priblizne stejna . Podle tohoto parametru bych telefon nevybiral.
OnePlus Nord 3 5G - 16GB / 256GB
Model: CPH2493
OxygenOS 13.1.0.592(EX01)
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod mpolan 8. 4. 2014 09:24

Kupodivu dost - hovory, SMS, jízdní řády na cestách, mapy a navigace (třeba najít něco na mapě venku, na bajku, to je žůžo)... Když už chci brát něco nového, tak ať odstraním zásadní problémy a omezení.
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod Sentry 8. 4. 2014 09:27

Obavam se, ze v teto cenove relaci /L610, L520/ s displejem na primem slunicku spokojeny nebudes.
OnePlus Nord 3 5G - 16GB / 256GB
Model: CPH2493
OxygenOS 13.1.0.592(EX01)
Sentry
Junior

Odeslat příspěvekod mimonaut 8. 4. 2014 09:48

Upgradoval bych na vyšší model.. sehnat někde levněji l820 / l920 a máš po problémech se sluníčkem.
Už třetím rokem lumia 920 a jako pracovní průběžně různé androidy i lumie.
mimonaut
Junior

Odeslat příspěvekod mpolan 8. 4. 2014 13:30

Taky mě to napadlo, ale jsou dost těžké a při hovorech je to poznat. A já poměrně často a dlouho volám, tak jsem chtěl lehčí telefon. No, asi to risknu s 520.
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod klvy 9. 4. 2014 11:56

Hm já většinou běhám v kraťasech, kde jsou hodně malé kapsy, u kterých bych se bál, že mobil vypadne, takže kapsa a BT sluchátka pro mě nejsou řešení. Ale díky za tip mrknu na ten Jekod...
klvy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mpolan 9. 4. 2014 19:35

Jasně, chápu. Já na běhání používám úplně nejlevnější Samsung, ale je fakt, že při běhu už neposlouchám hudbu. Kdybych chtěl brát s sebou nějaký přehrávač a mobil, tak koupím Nokii 108, která má mp3, BT a karty. Jekod jsem měl, bylo v pohodě. Teď mám... ani vlastně nevím co, protože se to už dva roky nevyrábí.
Mám o osm koleček víc!
mpolan
Junior

Odeslat příspěvekod labuda 13. 4. 2014 10:37

Zdravim.Chci si pořídit L520,moc se mi zamlouvá. Mám pár otazek.1-jakou ma citlivou anténu. 2- kvalita zvuku sluchatka 3- kvality hovoru-slyšitelnost.Dekuji.
labuda
Junior

Odeslat příspěvekod inkvizition 14. 4. 2014 13:25

Tak právě dorazila jakási aktualizace, v popisu je "usnadní přechod na 8.1, která je plná nových funkcí" ... žeby dorazila i 8.1?

edit: hned po nainstalování se stahuje další, takže už asi 8.1 :)
inkvizition
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka