Nokia Lumia 520

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Sony.j 1. 5. 2013 16:31

Taky sem přecházel z xperie RAY, výborný telefon až na android..
1.Ano načte, wp8 už se zune nespolupracuje
2.Ano připojíte, telefon i karta se objeví jako výměnný disk
3.Ano můžete, skype se dá minimalizovat, co se dá minimalizovat a co chcete aby běželo na pozadí se dá nastavit
4.Si nejsem jisý.. zatím co jsem do telefonu naházel tak běželo úplně všechno. :-)
Sony.j
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 1. 5. 2013 16:36

Ahoj,
Ad1) Zune se u WP8 nepoužívá, to je soft jen pro zařízení s W7.x. Hudbu musíš mít v adresáři "Music" pak jí telefon načte.
ad2) Ano připojíš, dostupné jsou složky viz. náhled dole.
ad3) Ano Skype běží na pozadí, stejný multitasking jako je na Androidu nebo Symbianu to ale není, většinu věcí si řídí systém sám, například tedy není možné vybrané aplikace ukončovat.
ad4) Ano zvládne.
dejv

Obrázek
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod FILIPSN007 1. 5. 2013 17:05

Díky moc, jsem překvapený, jak velký skok kupředu udělal WP8. Doufám, že to jenom Nokie do budoucna nezabalí jak s Maemo, Mego nebo co to měla. :-)
FILIPSN007
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 1. 5. 2013 17:08

WP8 není dokonalý systém, hlavně v tom není možno hledat kopii Androidu, Symbianu a nebo iOS, je to prostě jiné se všemi výhodami a nevýhodami co tohle přináší. V drtivé většině lidé ocení tu "jinakost" až po nějaké době používání WP8, letmé seznámení je málo a mnohdy přijde zděšení, kterej idiot tohle a tohle vymyslel.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod FILIPSN007 1. 5. 2013 17:42

Já už párkrát WP8 v ruce měl. Vzhled se mi líbí. Hlavně ta rychlost a jednoduchost. Teď jsem si pročetl téma o 620 a zarazilo mě nastavení zvuku, že když si zesílím hudbu, tak i zvonění.
FILIPSN007
Junior

Odeslat příspěvekod B36 2. 5. 2013 09:07

Ma tahle nova "dvacitkova" rada Nokii nejakou signalizaci zmeskane udalosti? Treba ze by blikalo tlacitko Windows. Diky
B36
Junior

Odeslat příspěvekod burty s krenem 2. 5. 2013 15:53

ne. nic
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Junior

Odeslat příspěvekod B36 3. 5. 2013 13:51

Hmmm super:-/ Jedna z veci, ktera se na mobilem objevuje/neobjevuje cela leta a oni to do techto modelu zase nedaji, to snad neni pravda...
B36
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 3. 5. 2013 14:14

Otázka je, jestli vůbec signalizační diodu podporují WP. Pak by neměla její přítomnost smysl.
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod myšpulín 3. 5. 2013 14:56

Signalizační diodu bych telefonu odpustil, ale přisvětlovací diodu už ne. Nejde jen o foťák, ale i o možnost na něco si posvítit, což já využívám velmi často.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Abes1 11. 5. 2013 19:57

Může někdo potvrdit jestli bude mít 520 výměnné kryty a tím pádem půjde změnit barva?
Přítelkyně chce červený, ale ten skoro nikde není ani v před objednávce. Napadlo mě tedy koupit např. žlutý a po čase změnit barvu na červenou změnou krytu.
Abes1
Junior

Odeslat příspěvekod Naecken 11. 5. 2013 20:14

Pokud budou k dostání, tak ano.
Obrázek
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod Sekydavid82 13. 5. 2013 18:31

Zdravím - Lumia 520 se mi líbí jako dárek, ale zároveň jsem koukal, že cena Lumie 800 už padla na cca stejnou úroveň. Proto se chci zeptat jaký telefon by jste doporučili pro nenáročnou uživatelku (55 let) Lumia 800 - starší systém, ale zas zřejmě výrazně lepší fotoaparát to vidím jako největší plus - zároveň se bojím displeje - AMOLED. Předem děkuji za radu a doporučení.
Sekydavid82
Junior

Odeslat příspěvekod mimonaut 13. 5. 2013 19:04

Pro nenáročnou uživatelku bych klidně doporučil spíš 800. Je hezčí, prémiově zpracovaná, displej je pro člověka co se v tom moc nešťourá perfektní.
mimonaut

Odeslat příspěvekod Charvi91 24. 5. 2013 09:23

Nemá někdo informace kdy přesně půjde u nás do prodeje a u jakých operátorů? Budu si teď v červnu pořizovat u Vodafonu nový telefon a takhle Lumia se mi hodně zamlouvá...
Charvi91
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka