Uvažuji o novém mobilu a rozhoduji se mezi Lumií 520 a 620. Jsem naprosto nenáročný uživatel, stačí mi volání, sms, internet a občas taky navigace.
Shlédla jsem jedno video, kde porovnávali 520 a 620 a jako velké mínus 520 dávali display, který prý hlavně černou barvu zobrazuje dost nekvalitně a je prý špatně čitelný na slunci.
Nicméně tohle bych asi neřešila. Nicméně jde mi o aplikaci Drive + : v tomhle jsem lama a možná se zeptám blbě, ale v té recenzi říkali, že 620 má Drive+ a 520 má jen Drive a že v tom jsou mapy jen dané země, kde se mobil prodává: to by mi samozřejmě nevadilo, mě ČR stačí - jde mi ale o to, jak je to s šedou distribucí? Když je to distribuce EU, jako tam budou mapy. Jde Drive updatnout na Drive+?
Jak říkám, jsem lama, ale docela by mě mrzelo koupit mobil o pár stovek levnější třeba z Polska a mít tam jen polské mapy.
EDIT: tak jsem to našla. Je tedy asi jedno, kde se mobil koupí, ale verze map závisí na simce:
http://mobilenet.cz/clanky/navigace-here-drive-a-drive-zasadni-rozdil-skryty-hluboko-11542