Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
většina servisů to mění jen komplet s LCD, což stojí přes 4 tisíce
790511 píše:Podařilo se mi rozbít si sklíčko na L925. Nemá tady někdo zkušenost s výměnou v nějakém servisu? Vypadá to, že na tomto typu to asi není úplně jednoduché a většina servisů to mění jen komplet s LCD, což stojí přes 4 tisíce, takže víc než polovina pořizovací ceny telefonu. Našel jsem jen jedinou firmu - BMA z Blanska a ti by prý zvládli vyměnit samotné sklíčko za 1600,- což by bylo perfektní. http://dilynamobily.cz/OpravyLCD/ Ale našel jsem o nich na netu zatím jen takové rozporuplné zmínky. Některé příspěvky v různých fórech vypadají, že si to psali sami, někdo zase píše o ne moc dobré zkušenosti. Tak nevím, je opravdu reálné, že na tomto typu telefonu někdo zvládne samotné sklíčko odborně vyměnit? Rád bych jim to svěřil, ale nechci, abych se pak dalšího půl roku s někým handrkoval, že mi zničil telefon.
wings123 píše:Sklicko je za 10€, za 60 je cela LCD zostava (LCD, dotykova vrstva, krycie slko), netreba nic lepit. Robil som to 2x (ale nie na Lumii), v pohode, plne funkcne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků