Nokia Lumia 1520 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod uiqjirka 20. 3. 2014 18:40

Problém se signálem nepozoruji, naopak mám na stejném místě lepší 3G signál než na předchozím Note 3.

To není problém, ale tak citlivy na odlehlých mistech jako L1020 ani náznakem není.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Refael 25. 3. 2014 05:57

Pro Pillowwrecker:

Pokud mate bilou variantu L1520, jak jste psal, je ta bila leskla ci matna?

Vsude v recenzich pisi, ze je leskla pouze cervena varianta, ale ted ctu na Mobinfo.cz "recenzi" na L1520 se pise, ze leskla je cervena i bila varianta.
Jak to tedy je?

Libi se mi bila, ale za zadnou cenu nechci lesklou variantu L1520.
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod Physeter 25. 3. 2014 08:50

Chronos kalendar... Pozoruji problemy se synchronizaci po aktualizaci aplikace. Ma nekdo podobnou zkusenost, popripade radu co s tim?
Physeter
Junior

Odeslat příspěvekod Pillowrecker 25. 3. 2014 10:32

Refael píše:Pro Pillowwrecker:

Pokud mate bilou variantu L1520, jak jste psal, je ta bila leskla ci matna?.

Jelikož tu leží přede mnou, mohu svatosvatě prohlásit se že je matná.
Lenovo Y700-15ISK | Samsung Galaxy Note 8 | Sony PS4 | New Nintendo 3DS XL | Sony RX100
Pillowrecker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Refael 25. 3. 2014 14:14

To jsem potřeboval slyšet, DÍKY MOC ! ! !
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod garioncz 26. 3. 2014 12:34

Physeter píše:Chronos kalendar... Pozoruji problemy se synchronizaci po aktualizaci aplikace. Ma nekdo podobnou zkusenost, popripade radu co s tim?

Mně se tedy nekatualizoval včera, ale už dřívěji (14 dní?) a problém se synchronizací se objevil teprve včera. Třeba pětkrát napíše error, pošesté se synchronizuje bez problémů. Chyba je někde u ověřování na MS serveru, jak jsem pochopil. Doufám, že to odstraní. Na druhou stranu pokud pracuješ jen s telefonem bez kalendáře v PC, tak Chronos v pohodě funguje i offline, spojení se serverem není nutné.
garioncz
Junior

Odeslat příspěvekod Physeter 27. 3. 2014 18:25

Přesně tak, blbnula synchronizace s MS serverem. Před chvíli přisvištěla nová aktualizace a už to chodí. Asi si taky všimli... ;-)
Physeter
Junior

Odeslat příspěvekod Physeter 7. 5. 2014 12:48

iVysílání ČT ... aplikace mi přestala nabízet živé vysílání, pouze archiv. Máte někdo podobnou zkušenost?
Physeter
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 7. 5. 2014 12:59

Taky nenabizi, čt24 ale ano. dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Physeter 7. 5. 2014 15:38

Hmm... Takže obecný problém, díky
Physeter
Junior

Odeslat příspěvekod xxLubosZxx 10. 5. 2014 12:07

Zdar,
mám jeden dotaz.Před chvíli jsem udělal pár snímku z L1520 a posílal jsem to hned pře bluetoth manželce do telefonu,ale ona má fotky pouze rozlišení 3072x1728 .

V nastavení fotoaparátu mám 16:9 a JPEG(5MP)+16MP jinak to nastavit ani nejde.Mám tomu rozumět tak,že vše co budu sdílet přes BT ,whatsapp, viber atd... bude odesílat v rozlišení 5MPx ?

Když připojím telefon k PC,tak uložené fotky v telefonu budou 16MPx? Zrovna jsem venku,tak nemám možnost to vyzkoušet.Dík za reakce :)
Samsung Galaxy S7 Edge
Xiaomi Mi Max
xxLubosZxx
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 10. 5. 2014 12:19

Fotky v plném rozlišení dostaneš z telefonu jen přes kabel.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xxLubosZxx 10. 5. 2014 12:35

Jo super tohle jsem chtěl slyšet :)
Samsung Galaxy S7 Edge
Xiaomi Mi Max
xxLubosZxx
Junior

Odeslat příspěvekod Physeter 14. 5. 2014 00:00

Ad oficialni aplikace Facebook na Lumii 1520. Mam pocit, ze umi zobrazovat fotky pouze v HD rozliseni a ne FullHD. Mam pravdu?
Physeter
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 5. 2014 09:56

Tlumočím zde zajímavou otázku od našeho IT technika při mé prosbě o pořízení jednoho kusu L1520...takže:
k čemu potřebuji (pro koho by byl určen) tento model oproti těm ostatním L modelům od 520 po 1020 ?
Máme nějakou smysluplnou odpověď :-) dík
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka