Nokia Lumia 1520 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod martinsip 1. 6. 2014 23:54

A-DATA je vpohodě, ale nesmí to být padělek. No a pak se zaměřit na "classe". Mě například class 4 nezvládá ve foťáku zapisovat FullHD. Jen pár minut a pak se ukončí
Peugeot 308SW 1,6HDi 2010, Fiat Marea Weekend 1,9JTD 2003
Honor magic5 Pro
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Yowda 2. 6. 2014 00:16

Fajn.Kdyby alespoň existoval nějaký způsob,jak hned kartu ověřit.Nějaký program či aplikace,která by zjistila skutečné parametry...
Jo a ta karta je "prý" přímo od výrobce ADATA...
Yowda
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 2. 6. 2014 00:32

Zkrátka tam nasypat data (hudba nebo videa) do plna a pokud všechny přečteš, tak pohoda. Pokud bude osobní odběr, tak by se to dalo udělat.
Peugeot 308SW 1,6HDi 2010, Fiat Marea Weekend 1,9JTD 2003
Honor magic5 Pro
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 2. 6. 2014 08:18

2Reku: Problém duplicity souborů na kartě je obecně problém Lumií, nemusí to být hned falešnou kartou. dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Reku 2. 6. 2014 09:21

Díky za vysvětlení. To jsem nevěděl. Klidně tedy moje příspěvky vymaž.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Yowda 3. 6. 2014 00:12

dejvidek píše:2Reku: Problém duplicity souborů na kartě je obecně problém Lumií, nemusí to být hned falešnou kartou. dejv

Takže to nějak neovlivním...ať udělám cokoliv :-(
Yowda
Junior

Odeslat příspěvekod Refael 3. 6. 2014 03:45

Dobre rano do Cech,

prave pobyvam v austr.Melbourne a od posledni soboty zdejsi kamenny obchod s veskerou elektronikou(ma defakto monopol na L1520 a zadny mobil.operator ji neprodava) velmi razantne snizil cenu L1520 ze 744 na 597 AUS plus 65 AUS bonus na aplikace, hry ci filmy z Microsoft Store a tim defakto ceny vyrovnaly s intern.obchody. Nepisi, ze to je casove nejak omezena akce.

Neumim si to vysvetlit jinak nez prechodem mobilni divize Nokie do Microsoftu. Kdyby se napr.pripravoval jeji nastupce, tak nereknu.
Jiny duvod me opravdu nenapada.

Kamos chtel, abych mu ji hned poslal, ale Australian Post neposila zadny balicek s mobilem s baterii, pouze bez ni, coz se u L1520 vylucuje.

Ale to uz jsem napsal jen jako zajimavost.
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 3. 6. 2014 04:40

Dobré poledne do Austrálie :-) Lumia 1520 z CZ distribuce stojí 13,5-14tis. EU distribuce cca 12tis. a distribuce mimo EU 11tis. Je předpoklad, že cena ještě určitě spadne,u Lumii nic neobvyklého,neboť startovací cena byla vysoká... :-)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod soursman 8. 6. 2014 20:03

Zdravim, pořád okukuji tento dle mě skvělý telefon, ale nemůžu se rozhoupat ke koupi :-DRecenzí jsem přečetl nespočet,ale mám radši zkušenosti majitelů. Bude to můj první WP telefon, proto jsem opatrnej a potřebuji si ujasnit některé věci:-) Před tím jsem měl Note II a droid mě prostě omrzel...nepotřebuji pořád něco upravovat atd a dlaždice mě prostě uchvátily...proto se chci zeptat majitelů na celkovou spokojenost s tímto mobilem?Trpí nějakými neduhy?...dočetl jsem se že prohlížeč od microsoftu je dost omezenej...dá se třeba nahradit nějakým jiným ze storu a co hudební skladby s DRM ochranou?lze je přehrát?Jakým stylem se ve storu platí za aplikace?Platí ten voucher na aplikace i pro EU distribuci?
soursman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod D.Francis 9. 6. 2014 01:45

Když jsem Lumii 1520 poprvé mohl vyzkoušet, byl jsem nadšen -zpracování , fotak super,krásny jemný displej,velikost -vsechno OK :-) a výdrž baterie musí být vynikající... Mimo IE 11 lze nainstalovat prohlížeče UC Browser, Baidu , 3D Cube a další -je třeba vybrat ten ,který bude nejvíc vyhovovat... Jen dodám , že žádný nepodporuje zalamovani textu dle displeje ,u mobilních stránek je to jedno a PC verze se musí posouvat do stran. IE 11 má specialni režim pro čtení. Na další dotazy odp.neznám,ale jistě někdo poradí : -)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod dejvidek 9. 6. 2014 07:44

Za aplikace je nejlepší platit pomocí platební karty, dá se nastavit PIN, který bude telefon vyžadovat při uskutečnění transakce. Voucher platí obecně pro EU distribuci i CZ verzi.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod petrov75 9. 6. 2014 14:51

Pokud mas operatora T-Mobile,muzes platit za aplikace a hry pres nej a strhnou ti to ve vyuctovani!
petrov75
Junior

Odeslat příspěvekod mimonaut 9. 6. 2014 15:26

to same i vodafone
Už třetím rokem lumia 920 a jako pracovní průběžně různé androidy i lumie.
mimonaut
Junior

Odeslat příspěvekod Samíc 9. 6. 2014 18:44

Chci se zeptat, jestli někdo z majitelů Lumia 1520 používá nabíjecí držák do auta CR200, jde mi o to jestli se do něj vejde? Přemýšlím o tom to telefonu, ale jedno z kritérií je jestli budu moci využít stávající příslušenství, u stojánku DT910 tam by neměl být asi problém,ale u držáku do auta si myslím že se do něj nevejde!
Samíc
Junior

Odeslat příspěvekod mberdych 11. 6. 2014 07:58

Nevejde, Nokia dela upravenou verzi CR-201, do ni se sice vejde, ale ty packy jsou v podstate nadoraz a i tak se tam strka hodne nepohodlne. Stojanek je OK.
mberdych
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka