Nokia Lumia 1520 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Yowda 27. 9. 2014 21:10

Zdravím.Lumia 1520 je výborný stroj.Sice nemohu sehnat orig.pouzdro Nokia CP-623 v černé barvě za rozumnou cenu,ale měl bych ještě jeden dotaz.Dá se vyměnit sklíčko u čočky fotoaparátu?A pokud ano,tak kde a za kolik to dělají?Děkuji za odpověď.
Yowda
Yowda
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 27. 9. 2014 21:23

Sklicko je soucasti zadniho krytu, samostatne nekde na ebay jako neoriginal.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Yowda 28. 9. 2014 10:25

Děkuji za odpověď.Já tam mám jen takovou malou "ďubku" ...tak jsem se chtěl informovat pro případ.Ještě jednou díky.
Yowda
Junior

Odeslat příspěvekod stm01 3. 10. 2014 15:54

Tak ode dneška mi leží Lumia 1520 na poště. Zítra si pro ni běžím. :-D BB Z10 jsem poslal do světa a šel konečně do WP. Tak snad bude vše v poho. Zatím jsem objednal dvě pouzdra na zkoušku.
Obrázek
Obrázek

Ještě zkusím nějaké folie a když mi to nebude sedět tak pomaže z telefonu pryč. Sice je telefon hezčí bez obalu, ale nedá se nic dělat. Levé ruce jsou levé ruce. :-))
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stm01 5. 10. 2014 18:28

Takže od sobotního rána mám taktéž L1520. Po rozbalení a necelého dvoudenního používání mohu v klidu říci, že velikost je pro mě naprosto perfektní. Telefon jsem před tím držel pár vteřit v ruce před necelým rokem a už jsem si to nějak nevybavoval jaký je v ruce. Navíc nikde v Mostě nebyla možnost si ho odzkoušet, jelikož nikde není na prodejně. Dalším poznatkem a to "nemilým" je , že skutečně telefon trpí náhodnými dotyky. Věděl jsem to a zatím mě to neštve. Ikdyž jsem si říkal , že bych mohl být vyjímka. :D Manželka má L720 a do soboty to byl takový normální telefon do ruky, ale teď mám pocit , že má nějakýho 3" prcka. :-D Co mě štve více, přestože jsem to věděl, je to že Office ve WP neumí zaheslované dokumenty. Mám dva na finance a hesla a budu muset pořešit co s tím. ;-]
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod uiqjirka 5. 10. 2014 18:37

To ano, když vezmes po 1520 něco jiného mesiho do ruky, prijde ti to strasne malé :D
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod D.Francis 5. 10. 2014 19:07

stm01: nejde ty náhodné dotyky eliminovat vypnutím fce zvýšené citlivosti displeje ?
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod stm01 5. 10. 2014 19:16

No včera jsem o tom přemýšlel a vypl to, ale potom jsem navečer stahoval a aktualizoval firmware. Nebyl tam ještě Cyan. No a dneska jsem si na to nevzpoměl, takže to teď hodím na nízkou citlivost a uvidíme. ;-)
iPhone 11 128GB

stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 5. 10. 2014 20:33

stm01 píše:Co mě štve více, přestože jsem to věděl, je to že Office ve WP neumí zaheslované dokumenty. Mám dva na finance a hesla a budu muset pořešit co s tím. ;-]

Tuhle volovinu řeší aktualizace WP 8.1 GDR1.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stm01 5. 10. 2014 20:52

Paráda. Hned mám lepší večer po téhle dobré zprávě. :tleskani ;-)
iPhone 11 128GB

stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Refael 7. 10. 2014 09:52

Můžu se zeptat majitelů Lumia 1520, funguje vám bez problémů 1520tka po aktualizaci Cyan? Nejsou žádné potíže?

Děkuji předem za odpověď
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod radek_03 7. 10. 2014 11:21

co to je potíže? já jsem naprosto spokojený
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod Refael 7. 10. 2014 11:56

Četl jsem např.že mají horší výdrž na baterie a některé jiné problémy.
Refael
Junior

Odeslat příspěvekod Fantas! 7. 10. 2014 12:16

vcera jsem ji nahodil a zatim v pohode, tak uvidime, mozna se jeste neco objevi...
Fantas!
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stm01 7. 10. 2014 17:22

Někteří se zmiňují o chybě v budíku, prý se občas nezapne což může být někdy docela problém. :-)) Řeší se to na jiném foru. Sám mám telefon 4 dny a tuto zkušenost zatím nemám.
iPhone 11 128GB

stm01
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka