Nokia Lumia 1320 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ladin2 8. 4. 2014 12:58

Zatim na tato lumie udelala velice dobry dojem,za tuto cenu je spicka .Na to ,ze to muze mit az 64 GB uzivatelske pameti + co je v mobilu .Ktery minitablet s androidem tuto kapacitu ma a navic i LTE. Na jinem miste udelam uzivatelskou minirecenzi a popisu i pocet aplikaci jake ted jsou v WP8 oproti v lumii 900 co dosud mam, budete prekvapeni,az tak velky rozdil mezi obema verzemi neni a rozdil je nekde jinde
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 4. 2014 13:12

Víš do kolika zařízení lze narvat 64GB kartu? Do mnoha.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Bína 8. 4. 2014 21:16

Tak už pár dnů má 1320ku sestra, oproti mojí 520 fakt obr. Na displej se pěkně kouká, větší rozlišení tomu imho nechybí. Rychlost je úplně super. A i přes rozměry se to drží skvěle a váha není moc znát. Jen mě by se nevešla do kapes :)
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ladin2 9. 4. 2014 23:01

seterwohipikule píše:Víš do kolika zařízení lze narvat 64GB kartu? Do mnoha.

no moc jich nebude ,hlavně v ceně 7490 kč a méně.Činský mobil bych ještě za top kvalitu nepovažoval,pokud taky mají možnost tuto pamětovku vložit do mobilu taky ani mě tyto mobily nezajímaji.Lumie mají top kvalitu a to je pro mně duležité,900 co mám ,mi naprosto funguje bezproblémově a tuto 1320 mám jako PDA doplněk misto iphonu 5,který jsem prodal ,pač se mi zdal příliš uzavřený a pro případné nahrazení pc za jakýkoliv Mac od Apple nepřípadá v uvahu,zkušenost s iphone 5 mi stačila.Iphone 5 je bezesporu velice kvalitní mobil ,ale filozofie firmy Apple jakožto jeho výrobce mi absolutně nesedí a tím pádem jakýkoliv počítač od Apple v budoucnu nikdy nekoupím ,protože tam bude platit stejná politika jako u Iphonu 5
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 10. 4. 2014 06:26

64GB kartu sem úspěšně vyzkoušel i v historické E52, takže dnešních telefonů bude naprostá většina.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ladin2 10. 4. 2014 08:47

Tohle nevim a jestli je to tak ,tak by se mel udelat seznam techto mobilu nebo tabletu ci PDA ,ktere to umoznuji,protoze ,vetsinou maji dane vyrobky uvedene v papirech jak velke karty podporuji.Ja za sebe oznacuji jak lumii1320 a1520 ,nebo Samsung note 2,3 za PDA nez za phablety uz jen toho duvodu ze se mi spatne vyslovuje slovo phablet nez pdacko a navic ma ve zkratce vystiznejsi puvodni abglicke oznaceni Personal Digital Asistent .Nechapu ktery vul toto slovo vymyslel.Puvodni PDA nemeli v sobe GSM modul a meli operacni system windows mobile od verzi 3 pres 5 az na konecnych 6.5.Rozdil mezi tehdejsimi PDA a dnesnimi je ze tehdejsi nemely obchod s aplikacemi jako dnes.Nato jake maji dnes dnesni PDA vykon tak presnejsi oznaceni maji spis dnesni strojky nez pred lety.Dnesni mlady tyto strojky ani neznaji protoze byly na tehdejsi dobu znacne drahe a staly i s gsm modulem 20litru,bez modulu byly o neco krapet levnejsi.Takze lumia je dnes za tech 7490 kc vynikajici PDA s vybornou kapacitou uzivatelske pameti i s moznosti telefonovat a mit i k dispozici vysokorychlostni internet a az bude aktualizace na wp8,1 tak se jestetento strojek uzivatelsky vylepsi.6 palcu uz je na telefon doslova na hrane co se tyka velikosti,ale jeste to jde v pripade nouze ,spis jako druhy zalozni mobil s vyhradnim pouzivanim mobilniho netu na nem.Velice dobre se na nem pise texty oproti mensim mobilum ktere maji displey o velikosti 4 palcu.Takze Lumia 1320 je velice dobry strojek za dnes uz dobrou cenu na vymezene pouzivani,rozhodne ne na to pouzivat ho jako primarni mobil,na to je moc velky
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod xmenx201 10. 4. 2014 08:50

Nemuze tady nekdo napsat nejakou svoji mini recenzi?Diky predem......
xmenx201
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 4. 2014 11:08

to xmen...
proč recenzi...všude u prodejních serverů jich máš...a za mne mini:
- mimo výdrže nic...

Podrobnější:
+ výdrž
+ systém a jeho přednosti
- velikost pro telefonování
- foto a video

Celkové hodnocení - odpovídá ceně...
Kdo má "kačky" ať bere 1520...a kdo je nemá a chce výdrž tak mu stačí 720 za 4k...
anonymni

Odeslat příspěvekod xmenx201 10. 4. 2014 12:12

Zajima mne celkovy dojem a zkusenosti treba po mesici pouzivani 1320.To se moc v tech tvou uvadenych recenzich nedoctu.....

-- 10. 4. 2014 12:48 --

Jinak cena sla krasne dolu 1320 uz je za 7000Kc CZ verze a 925 uz je za 8000Kc CZ verze...... :tleskani Si tu 1320 snad koupim,nevim no....... :hm
xmenx201
Junior

Odeslat příspěvekod pvl23 10. 4. 2014 13:50

Cena je teď příznivá, bral jsem 1320 za 7,5k na CZC a po týdnu jí mám snad už k obrazu svému.
Velikostně je na moje pracky akorát :D , do kapsy u kalhot se mi ještě vejde. Díky zaoblení se na svou velikost poměrně dobře drží. Fotu nemám co vytknout, nejsem náruživý fotograf a telefon používám pouze na momentky a příležitostné focení. Přesedlával jsem z HTC EVO 3D a lumie fotí o něco lépe. Váha +- stejná. Telefonování bez problému a jako náhrada malého tabletu taky dobrý. Proti telefonu jako takovému nemám nic.

Jediné výtky a věci co mě rozčilují mám k windows phone 8.. ale většinu spraví nadcházející update na 8.1 (napřiklad hlasitost zvlášt pro telefon a hudbu a další dětské nemoci) Jinak jsem spokojený a android mi ani nechybí.. sice apliakce , kde jsem byl zvyklí na normální rozložení, jsou občas divně sprasené aby se podobali systému, ale jinak paráda 8-)
"Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos."
pvl23
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Naecken 10. 4. 2014 17:49

dejvidek píše:64GB kartu sem úspěšně vyzkoušel i v historické E52, takže dnešních telefonů bude naprostá většina.
dejv

Přesně tak - většina telefonů 64GB karty přechroustá, akorát někdy musí být naformátovány jako FAT32 (např. pro Symbianové telefony). Ono i hromada telefonů zvládne 128GB karty a to i včetně starých Symbošových telefonů.
Jolla is a movement.

Superfórum pro Symbian (v1.4.5) :arrow: :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=9455180#p9455180
Naecken
S40 Maniak

Odeslat příspěvekod xmenx201 10. 4. 2014 19:12

Tak jsem neodolal a objednal jsem...... :lol: 8-P :kuk: :nenapadne 8-D
xmenx201
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 10. 4. 2014 19:59

xmenx: Super! Pak sem dej tvuj celkovy dojem z pouzivani tohoto tabletofonu... :)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod morki 10. 4. 2014 20:15

Mam dotaz pokud byste meli nokia lumia 920 sli byste do 1320? Laka me ten displej :)
City: Praha
morki
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 10. 4. 2014 20:41

Vetsi displej je vzdy lepsi na internet ap. Ale z L920 je lepe,pokud to jde,prejit na L1520
D.Francis
Uživatel deaktivován

Předchozí stránkaDalší stránka