Problém s mojí Nokií L925

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kraken51 14. 8. 2014 11:38

Dobrý den. Mám problém ohledně mé Nokie Lumie 925. Normálně jsem telefonoval, když najednou, když jsem ukončil hovor, zhasl displej a začala jen svítit softwarová tlačítka pod displejem. Avšak když na ně kliknu, nezavibrují, jak tomu běžně bývá. Zkoušel jsem i zapnout foťák za pomoci spouště, ale ani tady jsem necítil žádné vibrace. Když mi někdo zkusí zavolat, tak to sice volá (čili to nehlásí, že jsem nedostupný), ale můj telefon vůbec nezvoní a nedává najevo, že mi někdo volá. Zkoušel jsem telefon vypnout (podržením tlačítka pro vypnutí/zapnutí a přejetím prstem po displeji směrem dolů), ale opět nic. Zajímavé je, že se mi to stalo již podruhé a vždycky se mi to stane na chalupě. Jenže minule aspoň nesvítila tlačítka a foťák šel zapnout. A když jsem se vrátil do Prahy, tak to normálně fungovalo. Myslíte, že s tím mám zajít do servisu, až se dostanu do Prahy a stále to nebude fungovat?
kraken51
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hasmi9 14. 8. 2014 13:34

Restartujte telefon tzv. na tvrdo (držte tlačítko zapnutí telefonu a tlačítko pro snížení hlasitosti po dobu 10 vteřin pozn. mě trvalo podle mě tak 12 takže to prostě držte do doby než se začne sám restartovat). Rada je přímo od Nokie, je to taková poslední možnost pro restartování telefonu za jakéhokoli stavu.
Pokud máte facebook a bude nějaký problém napište na Nokia Česká republika... od nich mám i tuto radu, problém řeší velice rychle :)
hasmi9
Junior

Odeslat příspěvekod mimonaut 14. 8. 2014 13:58

Problém může být i SIM kartou
Už třetím rokem lumia 920 a jako pracovní průběžně různé androidy i lumie.
mimonaut
Junior