Tak já si ten telefon nekupoval kvůli Geocachingu, říkám, že du takle někam jednou za čas a většinou s kámošem co má na to výbavu.
Že ten telefon nemá kompas sem samozřejmě věděl, to nezmaná, že si nemůžu vynadat na to, proč ho sakra nemá. I satrý Nokie ho měly a to i ty z levnějších. Já si ten telefon oblíbil, ale proč se divit, že se těch Lumií prodává tak málo když mají tolik stupidních a základních nedostatků, pro někoho i tyhle maličkosti můžou být důvodem pro jinej telefon.
Souradnice tam tedy zadas. Je ovsem nutne v nastaveni Here Drive vypnout pripojeni k internetu (je to divne, ale je to tak) Pak to po zadani souradnic ukaze nejblizsi adresu na kterou lze navigovat.
K tomu už sem se dostal, zřejmě to asi de, ale ukáže to jen nejbližší možné místo na silnici, takže pokud to nejde i jinak je to dobrý možná tak na kešky ve městě. Ale pokud někdo někoho někam pošle a dá mu jen souřadnice tak se podle toho asi dojet dá.
Na Geocaching jsou jine aplikace napr. aplikace Geocaching PRO, ktera pouziva offline mapy a je v pohode. Nevim co jsi kde videl a cetl, ale asi jsi cetl malo, jinak by sis neporidil telefon bez kompasu na geocaching. Mimochodem, moc telefonu v teto cenove relaci kompas nema.
Nevím, já všude četl i na geocachingových serverech, že všechny appky jsou na nic, už prý jen kvůli tomu že jak nemáte prémiový účet i na webu geocachingu, což je pro mě nesmysl, tak že prej se zobrazuje na mapkách jen jeden typ keší, je i omezenej odlov v jeden den, že některý appky nejdou zdarma atd...
A de o to jaký se používají mapy, ty od Here co jsou v telefonu ppoužívá snad jen ta oficiální appka od Groudspeaku ale ta je prej o ničem protože na ní tvůrci kašlou a Android má pochopitelně přednost. A pokud ostatní appky používají jakýkoliv jiný mapy, tak pokud bych je nechtěl stahovat do telefonu tak to musí žrát příšerný množství dat, ne?