Microsoft Lumia 640 / 640 XL - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hotovyrado 13. 10. 2015 08:56

Je to BV-T5C
Мы не оставим города свои! Cвоя история, Cвоя легенда, Cвой путь...
hotovyrado
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod NiceOne 13. 10. 2015 12:49

hotovyrado píše:Svatá prostoto... to je snad logické, že u čísla, na které chceš přijímat MMS musíš mít zapnuty data... Navíc příjem MMS Tě nic nestojí, proto nechápu podruhé...

Pro prijem MMS neni nutne mit zapla data na zadne sim karte.

Je nutne mit spravne nastaveny MMS APN a v nastaveni zprav zapnutou volbu "Povolit MMS, pokud jsou data vypnutá". Ověřeno, že to funguje na L630 DS.
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Junior

Odeslat příspěvekod hotovyrado 13. 10. 2015 12:50

no ale druhá SIM musí být stejného operátora, ne?
hotovyrado
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod NiceOne 13. 10. 2015 12:55

Ne, nemusí.
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Junior

Odeslat příspěvekod jakub.rolecek 13. 10. 2015 13:30

Ahoj, nema nekdo tip kde nejlepe sehnat novy displej na 640? Diky
jakub.rolecek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hotovyrado 13. 10. 2015 13:34

hotovyrado
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod starkx 13. 10. 2015 17:59

NiceOne píše:... a v nastaveni zprav zapnutou volbu "Povolit MMS, pokud jsou data vypnutá". Ověřeno, že to funguje na L630 DS.

Díky moc, tohle byl chybějící článek mé záhady MMS.

Sám vím, že pro MMS data potřeba nejsou, proto mi bylo divné, že bych musel přepínat SIM pro data. MMS APN jsem nastavený měl dobře, bohužel jsem si nevšiml té volby povolení MMS při vypnutých datech.
starkx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod blurcak 14. 10. 2015 09:15

NiceOne píše:Pro prijem MMS neni nutne mit zapla data na zadne sim karte.

Je nutne mit spravne nastaveny MMS APN a v nastaveni zprav zapnutou volbu "Povolit MMS, pokud jsou data vypnutá". Ověřeno, že to funguje na L630 DS.

Hmm tak tohle u Lumia 640LTE bohuzel neni, nebo sem to nenasel. Proto sem psal ten kostrbaty navod. Jinak dik za tip zena ma L640DS tak si dneska mozna splhnu
To vyhnije
blurcak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Yowda 14. 10. 2015 18:50

Zdravím.Mám Lumii 640 XL a je to super telefon.Rád bych se zeptal na funkci glance screen.Dokáže v tomto stavu zobrazit i počasí?Měl jsem to na 1320 a nevím,jestli je tato funkce stále aktivní v glance.A neprodává někdo levně originální kryt s filpem CC-3090?Děkuji.
Yowda
Junior

Odeslat příspěvekod glock69 14. 10. 2015 20:04

Tak francouzská 640 dual LTE mě začíná štvát. Zakazuji aktualizace všeho, co teď chce do paměti mobilu a ze 3 GB mám najednou pouze 420 MB volné paměti. Nic nejde odinstalovat, stolní pc nezná ovladače, kvůli wp bych do PC musel nainstalovat Windows 10. Je nějaká šance zbavit toho marastu kromě obnovení továrního nastavení?
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod Pišta Hufnágl 15. 10. 2015 07:39

Yowda: Když ji máš, tak proč se nepodíváš sám? :) Nechápu... :)

Nicméně: zatím nedokáže. Jenom čas, indikaci zapnutého budíku, tichého režimu a nabíjení plus notifikace. Uvidí se, co s tím nadělají desítky.
L 640, W10 (.726)
Pišta Hufnágl
Junior

Odeslat příspěvekod xlendi 15. 10. 2015 10:22

glock69 píše:Tak francouzská 640 dual LTE mě začíná štvát. Zakazuji aktualizace všeho, co teď chce do paměti mobilu a ze 3 GB mám najednou pouze 420 MB volné paměti. Nic nejde odinstalovat, stolní pc nezná ovladače, kvůli wp bych do PC musel nainstalovat Windows 10. Je nějaká šance zbavit toho marastu kromě obnovení továrního nastavení?

Moje hongkongská 640 XL LTE dual sim to dělá taky. Ale to není vlastnost nějaké dual sim verze, ale jsou to dle fór restrikce přímo od Microsoftu. Windows 10 prý toho už na kartu moc nainstalovat nedovolí (např. mapy, aplikace Lumia xxx) atd.
iPhone 12, Samsung A50, iPad Mini (2019), Apple Watch 5, MacBook Air M1

Moje úvaha, proč si (ne) koupit iPhone 12:
http://coins4you.cz/ip12/
xlendi
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 15. 10. 2015 14:56

Najnovsii desktopovy insider build uz umoznuje mapy presunut, tak dufam, ze sa dockame aj na mobile
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod starkx 15. 10. 2015 21:40

glock69 píše:Tak francouzská 640 dual LTE mě začíná štvát.

No nevim, na me frabcouzske 640 LTE DS nic takoveho nepozoruji. Co slo je na SD, zbytek v telefonu. Misto v tel. mam pres 3GB. Automaticke updaty aktualizaci mam zakazane, mam rad nad tim kontrolu.
starkx
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka