Microsoft Lumia 950 / 950 XL - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod uiqjirka 10. 7. 2016 09:54

Je mozne, ze to nekdy funguje, ale spravne ma byt vyrez.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod secho 10. 7. 2016 21:01

Schválně jsem koukal na internetu a našel jsem na 950 tři různé výřezy u skel, ale třeba jich je více. Ani by mě nenapadlo koukat, jak je sklo vyříznuté. Naštěstí tohle minimálně vyříznuté funguje.
secho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radek_03 11. 7. 2016 07:45

Taky mám jenom výřez pro reproduktor sluchátka a dírky pro mikrofony, poklep, regulace jasu fungují normálně.
Naposledy upravil radek_03 dne 11. 7. 2016 08:24, celkově upraveno 1
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 11. 7. 2016 08:22

Zalezi na danem skle, muze to chodit a nemusi.Sensor ma mit absolutni vyhled, coz nektera skla mohou zhorsit i znefunkcnit.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hudech 16. 7. 2016 01:13

Má někdo zkušenosti u jakého tvrzeného temp. skla funguje u 950 Xl Glance Screen a Double Tap to Wake, a dobře proximity senzor?
hudech
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radek_03 16. 7. 2016 08:30

Sklo Winner WG, L950. Všechno funguje, double tap, světelné čidlo. Cena cca 300kč. Zakrývá celý displej, otvory jen pro mikrofony a sluchátko. Perfektně klouže, čiré, nejsou vidět šmouhy od prstů. Zdá se mi, že je hladší než sklo na telefonu.
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod Neophytee 17. 7. 2016 11:45

Custe, cim to,ze mi moje L950 stale nenabizi novy firmware, ktery uz je k mani pres tyden. Mam nastaveny automaticke vyhledavani, ale nikdy se mi sama neobjevila ani aktualizace OS. Vzdy jen,kdyz sem dal rucne vyhledat. Stale nemam odemknuti founu dvojtukem. Dekuji za nazory. Jinak s nicim problem nemam, vse jede,jak ma. Myslim, ze uz se zlepsila vydrz baterky
Neophytee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radek_03 17. 7. 2016 12:25

Možná máš telefon nějakého operátora s upravenou brandovanou ROM. Můžeš zkusit WDRT přes PC. Pokud ani přes PC nebude nový firmware, budeš muset počkat.
radek_03
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 17. 7. 2016 12:48

Moze debrandovat na SW pre iny product code. Navod najde na webe.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod qsubt 17. 7. 2016 16:01

zdravim, co jsem se dival na porovnavace cen, vyhazuje to eshopy kde se da nova Lumia 950 koupit kolem 8500.

Je v tom nekde nejaky zakopany pes? Ta cena se me docela libi.
Stacila by me i 650ka, ale absence kompasu to zabila, ja se ztracim vsude a kompas dost pouzivam.
huh?
qsubt
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 17. 7. 2016 16:06

Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod xeromax 17. 7. 2016 16:07

Neophytee píše:Custe, cim to,ze mi moje L950 stale nenabizi novy firmware, ktery uz je k mani pres tyden. Mam nastaveny automaticke vyhledavani, ale nikdy se mi sama neobjevila ani aktualizace OS. Vzdy jen,kdyz sem dal rucne vyhledat. Stale nemam odemknuti founu dvojtukem. Dekuji za nazory. Jinak s nicim problem nemam, vse jede,jak ma. Myslim, ze uz se zlepsila vydrz baterky

Myslím že oficiálna verzia 10... doubletap este nema, maju to len insider verzie redstone 14..., takže sa budeš musieť prihlásiť na prijímanie insider verzii alebo počkať nejaké dva tydne na vydanie anniversary update, kde uz doubletap bude
xeromax
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 17. 7. 2016 19:31

Ale houby, uz ma davno oficialni verze double tap, nedavno byl vydany fw, kde tento doplněk je.Neni potřeba zadny insider.FW prednostne dostali nebrandovane verze nekterych regionu, cesky nevyjimaje.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Bari007 18. 7. 2016 08:12

Přesně tak. Já mám oficiální českou 950 XL nevázanou na operátora a double tap to wake mám necelé dva týdny minimálně.
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod Neophytee 18. 7. 2016 08:44

No ja ten foun nekupoval u operatora. Mam EU distribuci. Takze dekuji za info a nezbyva, nez tedy pockat.
Neophytee
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka