Zdravím, měl bych dotaz na majitele Lumií 950 XL (single SIM). Má Váš kousek také problém s geotaggingem u fotek, že do nich ukládá špatné místo pořízení?
L950XL jsem pořizoval hlavně kvůli fotkám a ty fotí dobré, v tom by problém nebyl, ale mobil je pro mě takový cestovatelský fotozápisník míst, kde jsem byl, ale s nefunkčním geotaggingem je to velký problém. Od prosince co L950XL mám už proběhlo několik aktualizací fotoaplikace Windows Kamera (na každou čekám jak na smilování), ale ani jedna problém neřešila a už v to ani nedoufám. Už mi nějak dochází trpělivost a říkám si, že bych poslal mobil na reklamaci. Těch chyb, nedodělků nebo bugů jen okolo činností týkajících se fotek je už na mě asi až příliš. Ze screenshotů hlášek "Něco se nepovedlo" (a které vyskočí zrovna v nejnevhodnější situaci) bych vytvořil fotogalerii a jen restartů (automatických nebo ručních) jsem za dva měsíce zažil víc, než s L925 za dva roky. A včera jsem zjistil, že z Alb asi mizí fotky a to jsem zjistil jen náhodou, protože zrovna zmizela fotka, která byla i jako obal alba.
Jestli ještě někdo o L950XL uvažuje, tak ať si to pořádně rozmyslí. Navigaci jsem zkoušel zatím jednou a pěkně mě vyšplouchla zrovna uprostřed města ve špičce kousek za hranicemi a nebo Messenger je tragédie, která se na této TOP Lumii spouští 30s

.