Microsoft Lumia 950 / 950 XL - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ziki 25. 7. 2017 17:43

rosnie píše:Hloupá otázka, ale nemůžu na to přijít.
Co mám udělat, abych v aplikaci Lidé v záložce Novinky viděl věci z FB?

To by mě také zajímalo, ještě nedávno to fungovalo, ale pak jsem měl nějaké problémy s dlaždicí FB, tak jsem tuto aplikaci přeinstaloval a od té doby to nefunguje :hm.

Zajímavé je, že v aplikaci FB je v nastavení stále položka "propojit Facebook s Windows" slibující sledování informací a událostí od přítel na FB v aplikacích Lidé a Kalendář, když si nechám kontakty a kalendář "synchronizovat" (šmírovat). Jestli to ale FB už teď zařízl, tak to okamžitě vypínám, bo na co si nechat šmírovat kontakty, když z toho nic není :-\.
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 2. 8. 2017 09:27

Jsem sám, nebo má také někdo potíže s aktualizací nainstalovaných aplikací? U několika mi to ve Store píše, že apku nemůže aktualizovat a kód chyby.................
A vypadá to, že se to týká jen aplikací nainstalovaných na kartě, ty co jsou v telefonu se aktualizují normálně.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 2. 8. 2017 10:20

Takový problém nemám. Poslední aktualizace proběhla včera (Mobilní banka od KB) a dnes (Windows Camera).
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod rosnie 3. 8. 2017 08:36

Taky s tím nemám problém. aktualizace probíhá v pohodě. zrovna jsem to pustil a probíhá aktualizace appky vzdálená plocha.
rosnie
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 3. 8. 2017 09:37

Taky hlasim vse ok, aktualizace apek.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 3. 8. 2017 13:11

Za mne taky vše o.k.
anonymni

Odeslat příspěvekod ziki 3. 8. 2017 17:05

Nedávno jsem si u L950XL všiml, že když k ni připojím nabíječku a druhý konec není v zásuvce (nebo zásuvka není pod napětím), tak pravidelně opakuje zvuk startu nabíjení, je to běžná funkce u všech devět-set padesátkových lumií? :D
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 3. 8. 2017 18:57

Aj mi to dela 950 XL
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 3. 8. 2017 19:14

Takže to mám zase něco extra, s těmi aktualizacemi. Když jsem je dal do telefonu, tak se zaktualizovaly, na kartě ale nechtěly. Konkrétně Moje banka od KB a Záchranka................
A rovnou se tady taky zeptám, jestli máte také Store něco v Angličtině a něco v Češtině? Míval jsem to celé česky................ :-)
wp_ss_20170803_0001.png
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 3. 8. 2017 19:31

Já mám celý Store anglicky, protože mám celý telefon anglicky. Takže s tím neporadím :)
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 3. 8. 2017 19:38

lada t5 píše:Jsem sám, nebo má také někdo potíže s aktualizací nainstalovaných aplikací? U několika mi to ve Store píše, že apku nemůže aktualizovat a kód chyby.................
A vypadá to, že se to týká jen aplikací nainstalovaných na kartě, ty co jsou v telefonu se aktualizují normálně.

nemas insider verziu? myslim, ze je tam zdokumentovana chyba aktualizacii apiek na SD karte, riesenim je presunut apku do interneho uloziska, aktualizovat a presunut nazad
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 3. 8. 2017 20:41

Ano, přesně to jsem musel udělat, aby se apky zaktualizovaly.
Insider verzi nemám, alespoň tedy ne vědomě................. :-)
Že by mi tam nějak houpla?
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod rosnie 4. 8. 2017 06:48

Store mám taky engštinsky. něco anglicky, něco česky. ale dokud jsi mi to neřekl, tak jsem si toho ani nevšiml a přišlo mi to normální. :)
rosnie
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 4. 8. 2017 08:45

No, nebývalo to tak................ :-) :-)
lada t5
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka