Microsoft Lumia 950 / 950 XL - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ziki 4. 8. 2017 09:31

Taky mám Store česko-anglicky (stejně i žena na L550), ale ani bych si toho asi nevšiml, poněvadž tuto aplikaci v MS poslední dobou nějak často aktualizují a změny ve vzhledu jsou tam neustále.

tomas fuk 1 píše:Aj mi to dela 950 XL

Já zpočátku myslel, že mám na nabíječce asi poškozený kabel, že to neustále hlásí start nabíjení, ale pak jsem došel k závěru, že to asi bude funkce telefonu. Ono na jednu stranu je to užitečná funkce, večer dávám telefon nabíjet na noční stolek a díky této funkci jsem zjistil, že nenabíjím, poněvadž mi žena vytáhla nabíječku ze zásuvky kvůli vysavači. Na druhou stranu, což jsem měl čest taky poznat, vám tato funkce za noc spíš vymlátí baterku (každých 20s zacvrliká a rozsvítí displej) pokud nemáte telefon u sebe a z nějakého důvodu se nenabíjí (špatný kontakt v zásuvce, někdo vypne prodlužku a pravděpodobně i pokud dojde powerbance šťáva a přestane nabíjet :hm ).
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod rosnie 4. 8. 2017 12:39

Zřejmě to ale dělá jen origo kabel. já když dám do telefonu čistě kabel s redukcí na usb C tak mi nic takového telefon nedělá. ani se neoživí. natož aby signalizoval nabíjení. L950XLDS
rosnie
Junior

Odeslat příspěvekod pikopilot 7. 8. 2017 12:00

Zdravim. Da se na W10M nejak nastavit, ktere programy se maji defaultne pouzit k otvirani urciteho typu pripony?
Napriklad *.txt chci vzdy otevrit v NotepadX, ale telefon se me pta jestli to chci otevrit v NotepadX nebo ve Wordu nebo v Total Commanderu.
Dalsi priklad: *.mp4 chci otevrit v ACG, ale telefon mi video pusti v v aplikaci Films&TV, ani mi neda na vyber ACG ... Predem dik, jinak spokojeny majitel L950.
pikopilot
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod romo.11 7. 8. 2017 13:25

myslim, ze nie, aspon som na to neprisiel. Musis spustit apku a subor otvorit v nej.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 7. 8. 2017 19:05

Nainstaluj si interop tools a tam si to muzes zmenit, co se ma v jakem programu otevirat.Mam to take.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Physeter 10. 8. 2017 08:48

Dnes v noci aktualizace systému, ráno telefon nechtěl naběhnout. Vyndal jsem SIM a strčil ji do záložní L930 a bez SIM 950 již naběhla. Dal jsem SIM zpět do L950 a již bez problémů...
Physeter
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 10. 8. 2017 11:18

Mně ta aktualizace prošla bez problému již v úterý večer.
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 11. 8. 2017 19:16

Potvrzuji, 6ks telefonu, u vsech bez potizi updatovano.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 8. 2017 20:02

I já vše o.k.
anonymni

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 11. 8. 2017 20:08

Jo, aktualizace probehla v pohode, ale telefon je po ni spis horsi, nez lepsi. Tak nevim, jestli je nazev aktualizace to prave. Mam WP rad a doufam, ze se to opravi. Nerad bych WP opoustel. Hlavne neni velice kam.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 12. 8. 2017 07:47

Proč by nebylo kam?
Cheetah007
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 8. 2017 08:14

Už to tady někdo zmiňoval - buďto Tě čekají ikony, nebo musíš být velice opatrný.
Většinou Ti prostě něco v nové volbě chybí. :-)
anonymni

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 12. 8. 2017 08:44

Protoze Apple je vic omezeny a jiste omezeni proste nezkousnu. Obzvlast, kdyz za ten telefon chteji tolik penez a on neumi to co jine daleko levnejsi telefony s jinym systemem.
A Android je zase az moc otevreny. Mel jsem, rok se s nim snazil szit a uz do neho nikdy nepujdu.
WP mi vyhovuji nejvic.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 12. 8. 2017 09:41

Je nás víc, kteří jsme u WP z důvodu spokojenosti.
Mám ale obavu, jak to bude dál...................
Také už jsem uvažoval, kam případně jít, a asi by nebyla jiná volba než to předražené ovoce..............
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 8. 2017 12:07

To já taky, a tak jsem si koupil raději včas do L950XL novou baterku. :-)
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka