Microsoft Lumia 950 / 950 XL - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod romo.11 25. 8. 2017 17:35

Neviem odkial beries tu istotu co je fake a co nie. Asi len pocity a nie fakty.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 25. 8. 2017 19:50

romo.11
A to píšeš proč?
Ty s tímto problémem máš nějaké jiné poznatky či zkušenosti?
anonymni

Odeslat příspěvekod romo.11 26. 8. 2017 15:03

Skusenost je taka, ze nikdy nevies, co je fake a co nie, pokial ta nevaruje priamo vyrobca mobilu nevies. Kupil som na nete od cinanov zrovna podobne oznacenu ako pise jirka a funguje, zda sa, ze kapacita baterky je OK, uvidi sa po case, co je zac ... Robite tu z toho vedu podla mna.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 8. 2017 15:25

Ano, věda to není, ale originál taky ne.
Měl jsem dva kusy, už jsou vrácený.
Jo a oba taky fungovaly, ale nějak jinak, než jsem si já představoval.
Jednomu kousku jsem říkal "topinka", a ten druhý "to byl stříkač", ten byl zase hned hotovej, jestli víš, jak to myslím.
A oběma o hodinu déle trvalo, než se udělaly na 99%.
Zlatý origo.
anonymni

Odeslat příspěvekod CosiOdvedle 26. 8. 2017 16:08

Zde prodávají asi určitě originál, když mají v popisu že jinak vám vrátí dvojnásob kupní ceny:

"100% Genuine BRAND NEW Nokia BATTERY ( not fake , or double your money back )"

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Genuine-M ... Sw~AVYsK70

Škoda že neposílají do ČR
CosiOdvedle
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 27. 8. 2017 07:02

asi určite :)
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod Physeter 27. 8. 2017 18:17

Dotaz ohledně aplikace IRADIO (Český rozhlas). Pravidelně se mi cca po 10 minutách vypíná. Dělá to ještě někomu? Řešení?
Physeter
Junior

Odeslat příspěvekod Palik 27. 8. 2017 18:21

Baterka to nebude, připojení nabíječky stačí jen na několik sekund a jak začne nabíhat system, nabíječku odpojím a telefon funguje dál.
c35i, ME45, 6110, 3310, sl45i + 256MB MMC, k750i, E51, E52, Lumia 920, Microsoft 950XL DS
Palik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 28. 8. 2017 05:42

Bude to baterka téměř jistě. Ne kvůli tomu, že by byla mrtvá jako to běžně bývá, ale prostě proto, že je vadná. Normální věc u těchto telefonů. Také už mám druhou baterii. V mém případě se to chovalo tak, že se telefon při odemčení často restartoval. A to i přes to, že byla baterie klidně na 100 % nabitá. Prostě ta baterie nedá tolik proudu, kolik by ten telefon v tu chvíli potřeboval, nebo nemá dostatečně vysoké napětí a stabilní napětí.
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod ziki 5. 9. 2017 17:09

Zdravím, od nějaké doby (nevím teď od kdy) se mi na L950XL během a po telefonátu, tedy kdy dám telefon od ucha, zpátky neosvítí displej a já nemůžu zavěsit, naťukat tónovou volbu nebo se jen podívat na hodiny aj. Zatím to řeším bočním tlačítkem na zamykání telefonu a u telefonátu spoléhám, že zavěsí protistrana, ale poslední dobou mě to fakt štve. Googlením jsem zjistil, že problém by mohl být v kombinaci proximity senzoru a ochranné folie/skla na displeji. Ano, ochranné sklo mám od samého začátku, ale v místě proximity senzoru je sklo vyříznuté (od levé strany reproduktoru až po přední fotoaparát), takže tím sklem by to být nemělo a navíc dřív to nedělalo. Taky jsem displej v místě senzoru a potažmo celou horní část vyleštil, ale nepomohlo to. Máte někdo podobný problém? :roll:
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod M@C 5. 9. 2017 18:57

Taky se mi to parkrat stalo, ale vzdy pomohl restart (vypnout/zapnout) telefonu... Folii na displeji mam taky a v miste senzoru je vyriznuta.
Volvo S80 3.2 A/T AWD 179 kW '11
Volvo V70 3.2 A/T 175kW '09
M@C
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 5. 9. 2017 19:08

Pokud neni v danem miste prekazka, je potreba senzor servisne prekalibrovat.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ziki 5. 9. 2017 21:33

Tak schválně jsem zkusil cvičný hovor na infolinku a problém se zhasnutým displejem přetrvával. Pak jsem zkusil restart jak píše M@C a opět cvičný hovor na infolinku a problém je najednou pryč, displej se opět po oddálení telefonu od ucha sám rozsvítí. Zkusil jsem takto zavolat ještě párkrát a zdá se, že momentálně to funguje jak má.

Žena má L550 a taky už si stěžovala, že kvůli zhaslému displeji nemůže pokládat hovory. Tedy zkusil jsem výše zmíněný pokus i na ženině L550, ale tam se tento problém momentálně neprojevil, ale nedávno prý telefon restartovávala.

Vypadá to, že W10M se po nějaké době dostávají do stavu zralého na restart. Myslím, že nedávno tu byl dotaz ohledně nějakého automatického restartování telefonu ve večerních hodinách, existuje nějaká taková možnost :?:
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod lada t5 5. 9. 2017 22:59

Také se mi toto občas stane.
Pixel 5, Pixel 6, Pixel 8
lada t5
Junior

Odeslat příspěvekod rosnie 6. 9. 2017 11:57

Zdravím, ten dotaz na automatické restartování jsem dával já a bohužel žádnou takovou aplikaci ani možnost jsem nikde nenašel ani mi nebyl doporučen žádný postup. Takže je nutné na to pamatovat a čas od času telefon restartovat. W10M byl dobrý systém s potenciálem. škoda ho. už jsem ho také opustil.
rosnie
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka