od jiri.filip 2. 1. 2022 10:12
Na internetové stránce Českého rozhlasu jsem našel hodně zajímavých podcastů. Poslouchám je na tomto mobilním telefonu, kdy přepnu zvukový výstup telefonu na interní reproduktor telefonu, v internetovém prohlížeči zobrazím stránku s podcasty a zde spustím přehrávání vybraného podcastu.
Při přehrávání cca hodinového podcastu bohužel dochází zhruba 4x až 5x k samovolnému přerušení přehrávání. Když přehrávání znovu ručně spustím, podcast se začne přehrávat od začátku.
Telefon je připojený k Internetu prostřednictvím Wi-Fi. Teoreticky by problémy se samovolným přerušováním přehrávání podcastu mohly být spojené s výpadky internetového připojení, ke kterým občas dochází.
Jenže na PC připojeném ke stejné Wi-Fi k výpadkům spojení nedochází obecně tak často, při přehrávání těchto podcastů k nim zatím vůbec nedošlo.
Díval jsem se do nastavení telefonu, jestli k odpojování, ke kterému dochází ve více podcastech přibližně po každých 10 minutách od začátku přehrávání, nedochází kvůli nějakému nastavení, ale nepodařilo se mi nic najít.
Máte někdo podobné zkušenosti? Podařilo se vám toto samovolné přerušování přehrávání odstranit? Předem díky za tipy.
DAP: SONY NW-WM1Z | NW-WM1A | NW-ZX300 | NW-A55
Headphones: Beyerdynamic Avento Wired | T51i | KOSS Porta Pro
IEM: SONY IER-Z1R
Mobile: SONY XPERIA PRO-I | SONY XPERIA 1 V