Microsoft Lumia 950 / 950 XL - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jirka mz 8. 2. 2017 23:34

Já používám Nokia DT-900 a nabíjení trvá trochu dýl i na lumii 920 u 950ky jsem to zatím nestopoval, ale za hodinu se určitě nenabije...Ale mě to nevadí, večer ji dám nabijeet a ráno ji sundám :-)

Ještě bych měl dva dotazy, koupil jsem si držák do auta Samsung EE-V200S, kterej podle fotek vypadá stejně jako ten Samsung s QI nabíjením, ale odemikací tlačítko vychází zrovna do ramen, je to tak i u toho dražšího s QI? Ten co vím tak byl tady kdysi doporučovanej.

A další dotaz je k paměťové kartě, já mám Kingston ale dočetl jsem se že občas blbnou... Je nějaká osvědčená značka, se kterou nebývají u lumie problémy? Prý to tak bývalo i u Nokií ale i tam jsem kdysi Kingston používal a bez problémů to fungovalo.
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 9. 2. 2017 07:16

Logicky, DT-900 je slaba ( a není pro tyto modely urcena), proto nabijeni tvra dele.Pouzivejte kompaktibilni nabíječky a ne modely, které nejsou pro 950/950Xl urcene.
Ja mam drzak od Samsungu s QI nabijenim, ale model z hlavy nereknu.Tak az se dokopu k autu.
Pokud jsi zakoupil model, kde ti ramenko vychazi na tlacitko, mas odemykani poklepem.
Kazda karta se muze *****, i ta nejlepší a v uvozovkách bezproblemova.Ja mam v 950XL rok Sandisk a dodnes absolutne bez potizi.Ani jednou hlaska, ze je potřeba provest opravu apod nesmysly, jako nektere karty po case vyhazuji.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jirka mz 10. 2. 2017 08:04

No že to nabíjí pomalu mě nevadí. A pro baterku to snad není problém, nebo se pletu?
Kupovat novou mě přijde zbytečný, když ta co mám funguje...
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod Vaso00 13. 2. 2017 09:09

Zdravím vespolek. Máte někdo na Lumii nějaký program, co je schopný dělat koláže fotek? Na Androidu byly super programy a člověk hned udělal dokumentaci z rodinného výletu, ale na WM jsem zatím žádný nenašel...
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod powlcz 13. 2. 2017 11:49

Zkus app "kla-di-vo", ve store je teďka v betě a hodně uživatelům už splnilo.
Chronický Ujížděč na nevhodnostech
powlcz
BAN

Odeslat příspěvekod rosnie 14. 2. 2017 07:54

Ahoj. nemáte někdo poslední dobou problémy se ztrátou kontaktů?
mám synchronizované účty google, outlook.com a Exchange a postupně mi mizí kontakty, které jsem stoprocentně nesmazal. např kontakt na babičku, bráchu, atd. nemáte někdo stejné zkušenosti?
rosnie
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 14. 2. 2017 08:00

Bohužel, tyto problémy jsou. Když trochu zagůglíš, tak si počteš.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bari007 14. 2. 2017 10:53

A z jakého účtu se ztrácí? Já mám MS Account + Office 365 a nevšiml jsem si, že by se mi něco ztratilo.
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod Physeter 14. 2. 2017 12:50

Taky se mi nic neztrácí a rovněž účet a kontakty u MS + Office 365. Jen jsem musel nedávno odhlásit a zase přihlásit MS účet v Outlooku, přišla na to výzva od MS.
Physeter
Junior

Odeslat příspěvekod rosnie 14. 2. 2017 13:56

na netu na google účtu i na Exchange účtu kontakty jsou, v telefonu je nevidím. a byly tam.
rosnie
Junior

Odeslat příspěvekod Katikakus 14. 2. 2017 19:57

Ztrata kontaktu je znama chyba, resi to uz asi rok a doted nevyresili. Jsou toho plna fora. Dela to nahodne bez jakekoli zjevne priciny.
Katikakus
Junior

Odeslat příspěvekod rosnie 15. 2. 2017 07:29

no ale mi jde o to, že já je mám na účtu, ale v telefonu ne. Na google účtu ty kontakty jsou, ale při synchro se nedostanou do telefonu. zatím jsem to vyřešil tak, že jsem si všechny z googlu nakopíroval do outlook.com. sice tam mám teď kupu duplicit, ale s tím se dá žít.
rosnie
Junior

Odeslat příspěvekod jirka mz 17. 2. 2017 19:54

Na wmmanii je článek o vylepšené aplikaci pro náramky od Garminu, tak se zeptám na nějaké zkušenosti s konkrétními modely (klidně i jiné které mají funkční aplikace pro WM)?
Pokud někdo nějaký funkční hodinky/náramky máte, poprosil bych o nějaký stručný info (konkrétní model, hlavní funkce, ...).
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 17. 2. 2017 21:02

Katikakus píše:Ztrata kontaktu je znama chyba, resi to uz asi rok a doted nevyresili. Jsou toho plna fora. Dela to nahodne bez jakekoli zjevne priciny.

Tohle není ten případ. Ona chyba se týkala pouze služeb od outlooku. Kontakty mizely nejen v telefonu, ale i dalších zařízeních. Googlu se to netýkalo a já osobně zatím o kontakty na googlu nikdy v telefonu s WP/WM nepřišel.

Jinak, asi nějaký problém se synchronizací.
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Bari007 17. 2. 2017 21:32

jirka mz píše:Na wmmanii je článek o vylepšené aplikaci pro náramky od Garminu, tak se zeptám na nějaké zkušenosti s konkrétními modely (klidně i jiné které mají funkční aplikace pro WM)?
Pokud někdo nějaký funkční hodinky/náramky máte, poprosil bych o nějaký stručný info (konkrétní model, hlavní funkce, ...).

Microsoft Band + Microsoft Band 2 = samozřejmě plná podpora.
Bratr má Xiami MiBand 2 a myslím, že tam je ta podpora také dobrá.
Bari007
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka