Microsoft Lumia 950 / 950 XL - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Sony 18. 3. 2017 20:39

A da se ta starsi kamera nekde stahnout?
Sony
Junior

Odeslat příspěvekod glorei 20. 3. 2017 10:52

Takže telefon mám od pátku. Luxus, fotky nádhera, displej šílený:) Jen jestli by ni někdo odpověděl na par otázek. V Lumii830 jsem mel aplikaci zdraví, která monitorovala kroky, je něco podobného v 950tce? Jen jsem tu objevil aplikaci fitbit, ale k tomu musím mít předpokládám nějaký náramek. A jste jeden dotaz :) když si pustím video, lze pracovat s telefonem? Že to pojede na pozadí a já budu třebas na internetu? Nebo co bych úplně uvítal, aplikaci na youtube, která taktéž poběží na pozadí. Děkuji moc
glorei
Junior

Odeslat příspěvekod powlcz 20. 3. 2017 11:51

Tak na tyhle odpovědi si počkám, u ostatních platforem samozřejmý standard několik let.
Chronický Ujížděč na nevhodnostech
powlcz
BAN

Odeslat příspěvekod Pan Kája 20. 3. 2017 19:46

Video na pozadí jsem nikdy nezkoušel, tak snad jen ty kroky - původní aplikace na W10 už nefunguje, náhradu představuje například Stepcounter Live popř. placené Daily Activities Universal (dá se propojit s PC).

Powlcz: Je skutečně nutné, házet sem tyhle zbytečné popichující komentáře? (je mi vcelku jedno na jakou platformu...ve všech případech mi to přijde hloupé)
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod powlcz 20. 3. 2017 19:55

Ne hloupější než mít tento telefon od pátku. To mi promiňte.

Trochu mi přišlo že pán ani nechce slyšet odpověď, dávno tuší jaká bude.
powlcz
BAN

Odeslat příspěvekod ziki 20. 3. 2017 20:47

Sony píše:A da se ta starsi kamera nekde stahnout?

Např. tady https://www.appx4fun.com/xap/17352/, poslední funkční verze je Lumia Camera 2015.626.1041.2739 a verze po ni už je jen rozloučení s touto aplikací. Soubor zkopírujte do mobilu nebo na kartu a spustíte, ale před tím musíte mít povoleno instalování aplikací bokem (Všechna nastavení -> Aktualizace a zabezpečení -> Pro vývojáře -> Instalace aplikací bokem). A musíte mít v aplikaci Store vypnutou automatickou aktualizaci aplikací, protože by se Vám Lumia Camera "aktualizovala" (odinstalovala) pouze na poslední rozlučkovou hlášku.
Jen bych podotkl, že aplikace Lumia Camera je už celkem historická pro WP8, neumí detekci obličeje, panorama, nastavení je poněkud krkolomné a fotí pouze jpeg 18 MPx, alespoň u mě tomu tak je. Jediný důvod pro používání v mém případě je, že ukládá do fotek přesné souřadnice. Mimochodem, umí Vaše L950XL při focení defaultní aplikací uložit do fotky přesné souřadnice?
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod glorei 20. 3. 2017 22:33

powlcz píše:Ne hloupější než mít tento telefon od pátku. To mi promiňte.

Trochu mi přišlo že pán ani nechce slyšet odpověď, dávno tuší jaká bude.

Proč by to mělo být hloupé koupit tento telefon v této době? Já věděl do čeho jdu. Jen jsem teď pár měsíců nepoužíval windows phone, tak se jen ptám na některé věci. Já nepotřebuju milion aplikací. Mě stačí pár základních, které ale fungují. Tento telefon jsem kupoval hlavně kvůli foťáku a omezením na konkurenčním systému, které mě už nebavili. Každopádně nelituju koupi.
glorei
Junior

Odeslat příspěvekod powlcz 20. 3. 2017 22:41

Gratuluji.
powlcz
BAN

Odeslat příspěvekod glorei 20. 3. 2017 22:50

Nechci rýpat, ale nemá toto byt diskuse telefonu, app, rady, tipy, triky atd? Vašimi komentáři jste nijak nepřispěl k tématu.

Krom spamu
Naposledy upravil opasino dne 21. 3. 2017 12:46, celkově upraveno 1
Důvod: Předchozí příspěvek se necituje.
glorei
Junior

Odeslat příspěvekod powlcz 20. 3. 2017 22:55

Vám stejně není pomoci, ale když Vy to stejně chcete slyšet, nebo jste čekal odemne jinou odpověď?

Tím že jste si ho pořídil jak Vy říkáte ten pátek, značí, že vesele kálíte na jakékoli rady které jsme zde několikrát, včetně v sekci výběr telefonů již uvedli. Napadá mne jen lidové rčení s perlami a sviněmi.

Ale máte pravdu, omlouvám se všem, mám důležitější věci na práci. Hezký večer.
powlcz
BAN

Odeslat příspěvekod glorei 20. 3. 2017 23:07

powlcz píše:Vám stejně není pomoci, ale když Vy to stejně chcete slyšet, nebo jste čekal odemne jinou odpověď?

Tím že jste si ho pořídil jak Vy říkáte ten pátek, značí, že vesele kálíte na jakékoli rady které jsme zde několikrát, včetně v sekci výběr telefonů již uvedli. Napadá mne jen lidové rčení s perlami a sviněmi.

Ale máte pravdu, omlouvám se všem, mám důležitější věci na práci. Hezký večer.

Děkuji za vyčerpávající komentář. Krásný zbytek večera přeji.
glorei
Junior

Odeslat příspěvekod Sony 22. 3. 2017 07:45

Prosim potreboval bych poradit sice uz jsem to psal do diskuse ale nic. Mam Lumia 950 XL a pokud vyfotim a hned prepnu do galerie tak mam cernou obrazovku a je to v rezimu uzamknute obrazovky,nekdy staci prejet sem a tam a fotka se ukaze. Je to chyba kamery nebo bug Windows?Dalsi otazka se tyka zvukoveho vystupu mam pomerne kvalitni sluchatka a hudbu posloucham ve formatu flac ale i kdyz nastavim EQ tak chybi dynamika mel jsem Samsunga a pres PowerAmp to hralo suprove ale tady ty basy moc chybí. Vyzkousel jsem snad 20 prehravacu ale opravdu slabota. Uvazuji ze to prodam a pujdu oasi opet do Androidu. Diky za radu.
Sony
Junior

Odeslat příspěvekod Bidnik 22. 3. 2017 10:21

Zdravím
Zkusil bych nastavení - doplňky - equalizer
Bidnik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod romo.11 22. 3. 2017 10:48

glorei píše:Takže telefon mám od pátku. Luxus, fotky nádhera, displej šílený:) Jen jestli by ni někdo odpověděl na par otázek. V Lumii830 jsem mel aplikaci zdraví, která monitorovala kroky, je něco podobného v 950tce? Jen jsem tu objevil aplikaci fitbit, ale k tomu musím mít předpokládám nějaký náramek. A jste jeden dotaz :) když si pustím video, lze pracovat s telefonem? Že to pojede na pozadí a já budu třebas na internetu? Nebo co bych úplně uvítal, aplikaci na youtube, která taktéž poběží na pozadí. Děkuji moc

Teraz mam Mi Band 2, na ten je super apka (odporucam), bez naramku som pouzival napríklad Sensie od ceskych autorov, alebo pohladaj "steps sensorcore" v obchode, je ich viac.
Na YT je dobra Metrotube alebo Tube Pro, na pozadí video prehrávat to nevie, taku apku som ani nevidel ani nepotreboval, a to ani na druhom fone s Androidom, na čo je to dobré? :shock:
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 22. 3. 2017 13:52

youtube na pozadi - nahodis si playlist a hrajes a delas neco jinyho uplne jinyho na mobilu.Na androidovi bud tubemate nebo obdoba nebo uprava aplikace youtube.
V pripade yatse na androidovi to hraje bud na pozadi nebo posilas do mmcentra.
oooooooooo
Android Maniak

Předchozí stránkaDalší stránka