od tomas fuk 1 14. 4. 2019 08:55
Ne, ne. Problem je v te aktualizaci. Nekterym modelum s vydrzi pomohla, jinym modelum nepomohla a jeste je vic oslabila.
Nic rozhasene nemam. Telefon pouzivam na bezne veci. Nestahuji do telefonu spoustu aplikaci, ktere ani nevyuziji. Mam v telefon pouze to, co potrebuji a minimalne pul roku jsem zadnou novou aplikaci nestahl. Ba naopak jsem nekolik aplikaci, ktere uz nepouzivam odinstaloval. Napriklad mel jsem 5 balistickych aplikaci a pouzivam jen 2 z nich, tak jsem zbyvajici 3 odinstaloval.
Takze zadny bordel v telefonu nemam a ani jsem si ho tam nenatahal. Proste prisla aktualizace a telefon, ktery ma v podstate novou baterii a vydrzel minimalne 2 dny a jeste mel 20% energie, tak tento telefon je ted ani ne jednodenni. Hned po aktualizaci je kaput. Tovarni nastaveni delat nehodlam, je zbytecne, abych pak nekolik hodin nastavoval cely telefon, kdyz stejne tento mesic prejdu na droida. A tam budu taky nekolik hodin vsechno nastavovat a ladit, aby vsechny aplikace, co potrebuji fungovaly.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.