Potřebuji poradit
Hned po rozbalení a zapnutí se nabídla aktualizace o velikosti asi 1.3GB tu jsem stáhl a instaloval.
Po prvotním nastavení a přihlášení k Google ještě jedna asi 77MB zabezpečení které je momentálně k 1.srpen.
Telefon funguje jak má ale ač jsem udělal HR nedaří se mi zprovoznit zálohování na Google účet.
Vše je nastavené správně, ale už druhý den to někde visí...tlačítko ručního zálohování je zašedlé a kromě kontaktu to všude píše "čeká se na zálohování" nevíte co s tím?
Na Google disku je místa dost necelých 5GB ještě někde to jak na WiFi tak na datech,buď je někde problém nebo si s tím Google dává na čas.
Zatím hledám na Google tady to zmiňují v souvislosti s Galaxy S9+
https://www.reddit.com/r/AndroidQuestio ... rayed_out/-- 05 zář 2019, 15:50 --Tak nějaká chyba v Androidu 9 Pie, prý je potřeba vypnout všechny způsoby zabezpečení,PIN,Otisk,heslo ATP pak zálohovat a potom zase nastavit,později to pak už běží jak má.
-- 05 zář 2019, 15:57 --Takže potvrzují,po odstranění všech možností zabezpečení už je to funkční, ale poté co nastavím otisk a PIN tlačítko zálohovat zase zešedne.
Nezbývá než počkat až Google vydá update, chyba je u nich dělá to u mé Nokie i na Samsungu Galaxy S9+ viz odkaz.
Otisk prstu chci určitě používat čekám že to bude brzy opravené nebo s příchodem verze Q.
Je možné že po jeho nastavení nebude možné jen ruční zálohování ale automatické bude funkční.
Když jsem zabezpečení odstranil,všiml jsem si kromě zmodrání tlacitka že u data aplikací a dalšího naskočilo místo "Čekání na zálohování", "zálohováno před 2h" takže auto potom už snad chodí