Co říkáte na nové modely Nseries od Nokie?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Jak se vám líbí telefony serie N?
Líbí 28 %  80%  [ 28 ]
Ujdou 4 %  11%  [ 4 ]
Nelíbí 3 %  8%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 35

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 28. 4. 2005 13:06

ja jsem mel a jeste mam x let hdd prehravace na hudbu upadli mi nekolikrat, byly tam i dost osklive pady a nic se tomu nestalo samozrejme tady bude jiny disk nez ten v prehravaci(stejny jako do ntb)
ale pochybuji ze to bude neosetrene k padum. Imho to vydrzi hodne
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod webman 28. 4. 2005 14:11

tomashl píše:docela se divim, jak tu každej zpochybnuje ten hdd při narázu, ok, možná, že to je o něco náchylnější, ale tak přece to museli nejak vošéfovat, bude tam neco jako antishock u diskmanu, proste pokud s tim nehodiš silou přimo vo zem nebo ti to nespadne z 5m, tak by to měl přežít s klidem - toť muj nazor :wink:k/quote]

zrovnavat diskman a hdd to je ako hrusky a jablka. data z cd sa citaju optickym prenosom - citacia hlava je pevne umiestnena a nehrozi ze poskodi disk a pri hdd su citacie hlavicky tak nizko nad platnou ze pri naraze na zem a pri otackach pri ktorych sa platne otacaju, vznikne ryha ktora definitivne znici oblast platne alebo moze znefunkcnit cely disk. zjavne s tymto skusenosti nemas. Vo firme kde som pracoval chodili na servis hdd mp3 prehravace na dennom poriadku a zavada zvacsa "mechanicka chyba na disku". Tak ze to sem pisu ludia ktory uz nejake tie skusenosti s tymto maju.
webman
Junior

Odeslat příspěvekod tomashl 28. 4. 2005 15:21

webman: tys mě špatně pochopil, ja sem nesronával hdd s cd, jenom jsem to dal jako příklad, protože mě zrovna lepší nenapadnul, prostě ten hdd tam musí bejt proti tomu chráněnej, aby lehčí pády vydržel, výrobci s tim musej počítat :wink:
tomashl
Junior

Odeslat příspěvekod webman 28. 4. 2005 16:54

to: tomashl
jasne vyrobci s tym pocitaju preto si treba precitat varovanie ako zaobchadzat popripade nezaobchadzat s vyrobkom. Teraz uz pouzivam len flash mp3 player, no predchadzajuci bol vybaveny pevnym diskom a priamo na tele mp3 playeru bola nalepka - varovanie ze nesmie utrpiet fizycky shock. Vidis ako s tym pocitaju :-)
webman
Junior

Odeslat příspěvekod Akvatam 28. 4. 2005 17:32

Toho displaya u N90 by som sa nebal. Je to dvojnasobok do sirky aj vysky oproty klasike S60, takze prostredie samotneho symbianu aj aplikacii bude takmer nezmenene, jednoducho grafika jedneho pixela na starom display bude tu zobrazena na styroch a je po probleme. Jemnost displaya sa bude vyuzivat pri foteni, videu a grafike. Tam to bude super.
Akvatam
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Revan 28. 4. 2005 17:47

Jsou strašně velký a těžký. Nebylo by lepší kdyby tam místo diku dali slot na 2 paměťovky?
Revan
Junior

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 28. 4. 2005 19:09

Jeden lepší než druhej, teď si nokia moooc polepšila!!!
Teď ale kterej?, kterej by jste brali?Já asi tu s HDD!Písničkama prostě žiju

Jinak to Revan: no jo ale paměťovkama z toho uděláš třeba ještě 6GB!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod webman 29. 4. 2005 07:52

to: ..H.A.Z.I..

http://www.cdr.cz/a/13975 pozri si linku a taketo karty by sa zisli, este potom keby telefon vedel vyuzit ich rychlost.
webman
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 29. 4. 2005 21:49

Ukazalo se, kdo je opravdovy kral!
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HĘŁŁĘR 29. 4. 2005 22:06

Nevím, zda jste to tady rozebírali, ale jakou odhadujete cenu za N91 a N70 ? A datum vydání mobilů do světa ? :hm
Nokia 5110 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N95
Mobilní operátor: T-mobile
PC: C2D E6750, 4GB RAM, GF 7800GT 256MB
HĘŁŁĘR
Junior

Odeslat příspěvekod tomashl 30. 4. 2005 09:32

[quote="HĘŁŁĘR"uNevím, zda jste to tady rozebírali, ale jakou odhadujete cenu za N91 a N70 ? A datum vydání mobilů do světa ? :hmh/quote]
N70 bude na trhu už někdy v létě za cenu kolem 16 tisíc, N91 tu bude ke konci roku za cenu kolem 20-25 tisíc, to sou ale jen prvni odhady :wink:
tomashl
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 30. 4. 2005 10:11

2 Heller: Pro informaci: N90 okolo 19 - 20 tisic v prubehu leta. Vse mas napsany v tech 1. pohledech na ty tri telefony uplne ke konci clanku, jeste pred tema technickejma specifikacema.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MMartinek 30. 4. 2005 17:29

Co všichni máte na tý váze??? Mě masivní, pevný telefon z oceli(ať žije N91 a její HD) a hmotností přes 150 g vůbec nevadí-člověk si zvykne na všecko...
Jinak, kde má N91 druhej foťák(videohovory)?????????? To je ta malá díra napravo vedle displaye??????????
Svět není jen o Mobilních telefonech, je i o příslušenství....
MMartinek
Junior

Odeslat příspěvekod MMartinek 30. 4. 2005 17:33

Asi nemá, co?????????
Svět není jen o Mobilních telefonech, je i o příslušenství....
MMartinek
Junior

Odeslat příspěvekod Torros 30. 4. 2005 17:34

Teď se ukázalo jen to, že Nokia sice umí udělat dobrej mobil, ale drahej jako prase. A ty displaye jsou pořád na prd. Zlatej SonyEricsson. Ten může bejt pořád v klidu!
Torros
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka