Nokia 6230 fw5.26 a PCSuite 6.5 - PhoneBrowser problém

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jan 28. 4. 2005 09:47

Nesetkal jste se někdo s tímto problémem: Používám Win XP SP2, Bluetooth nebo Infraport. Připojím svojí 6230 fw5.26 jedním ze způsobů a mohu libovolně kopírovat soubory z telefonu do PC, ALE Z PC do TELEFONU jen jeden soubor a při druhém už to píše "PhoneBrowser: Operaci nelze dokončit" a můžu restartovat! Po restartu zase jen jeden soubor a restart a tak dále ........ Upozorňuji, že předchozí verze PCSuite jsem korektně odinstaloval, použil Nokia Registry Cleaner2.1 a odstranil i zbylé uživatelské soubory. Windows mám aktualizované a vše jinak šlape skvěle.
Nevíte s čím by se mohl PhoneBrowser tlouct? Pravděpodobně zlobí program VFSWrapper.exe - tento proces když stopnu, zase to jeden soubor zkopíruje.
Jan
Junior

Odeslat příspěvekod webman 2. 5. 2005 15:16

Skusal som prekopirovat 6 jpg suborov do N6820 a nebol ziaden problem. Mozem tym padom vylucit ze by bola chybna aplikacia Nokia PC Suite 6.5 Slovenska verzia na ktorej som to skusal.
webman
Junior

Odeslat příspěvekod Jan 3. 5. 2005 08:09

Děkuji Ti za odpověď. Já to teď vyzkoušel na jiném PC a opravdu to funguje. Bohužel na mém notebooku ne. Zatím marně hledám kde si to s čím nerozumí?! Všechny ovladače a knihovny jsem povypínal a pořád to samé! Je mi z toho na nic. :cry:
Jan
Junior

Odeslat příspěvekod webman 3. 5. 2005 10:50

to moze byt hoc jaka prkotina mozno nastavit nieco v BIOS-e alebo chyba vo windowse alebo HW chyba.
webman
Junior

Odeslat příspěvekod Jan 3. 5. 2005 11:12

To je mi jasné, že cokoliv. jenže já se už léta počítači živím, montuju je, opravuji, stavím počítačové sítě A NEMŮŽU NA TO PŘIJÍT! Zkusil jsem už vše i obětování kuřete a nic! Teď už to není uživatelský problém, teď už to je boj na život a na smrt: JÁ versus PC SUITE! Když přežiji, napíšu v čem byl problém. Díky.
Jan
Junior

Odeslat příspěvekod buri 3. 5. 2005 11:43

Mám podobný problém,ale používám verzi PC Suite 6.3.14 a zajímalo by mě,jak zkopíruju fotky z telefonu do PC ?? Vůbec jsem na to nepřišel,ani nejdou posílat sms,resp.jdou ale dojde jen část,anebo to bylo tím,že měla víc než 160 znaků ?? Mám verzi fw.5.26, a ještě mě zajímá,když se chci kouknout na email v telefonu,tak mi jakoby zamrzne ?? To by asi nemělo,že né,a pomůže update na novou verzi 5.35 ??Díky za odpovědi
Nokia 6230 fw.5.26,Nokia 7110 , N 80 - aneb jak Toyota,nic není nemožné
buri
Junior

Odeslat příspěvekod Jan 3. 5. 2005 12:33

Nejdříve ze všeho si nainstalujte nový PCSuite (6.5.12).
E-mail mi funguje perfektně.
Jan
Junior