a myslis ze tovarna ve ktere delas, zasobuje vsechny destinace?TiBee píše:V Madarsku sa vyrábaju aj 6230 a 6610i. Aj tych sa vyrába vela, ale nie tolko ako 1100, 2650,..../quote]
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
a myslis ze tovarna ve ktere delas, zasobuje vsechny destinace?TiBee píše:V Madarsku sa vyrábaju aj 6230 a 6610i. Aj tych sa vyrába vela, ale nie tolko ako 1100, 2650,..../quote]
Ja si myslim ze k tak velkemu uspechu jako ma Nokia, nestaci prodavat telefony s vymenymi kryty pro 15-ti lete decka. Kdyz uz se na to chces divat s tohoto pohledu, tak proc ne, ale pak je asi treba rici, ze Nokia ma tak sirokou nabidku telefonu, ze si vybere nejen kazda skupina (deti, duchodci, manageri, modni silenci, aktivni lide atd.) ale ze si kazda ta skupina muze vetsinou vybrat hned mezi nekolika modely, ktere se mezi sebou funkcne prilis nelisi.Machi píše:Podle meho nazoru se Nokia drzi na pozici svetove jednicky diky opravdu sirokemu portfoliu mobilnich telefonu a hlavne telefonu "pro mladez", znam hory 15 letych holek a kluku, kteri si napr. Nokii 2100 koupili proto, ue se jim líbí ty vymene kryty a ty tlacitka... a podle me na tomto Nokia nejvice tezi..../quote]
M@ngo píše:Když řeknete-Phillips-vybaví sa vám elektrospotřebiče
-Samsung-jooo ten dělá ty véčka
-Sony Ericsson-docela levný
-Siemens-tan má každý...
-Sagem-co to je?
-Motorola-...něco mi to říká...
-Nokia-TEN CHCU !
Takhle to lidi vidí a to se změní až za dlouhou dobu"/quote]
Cili je mozne ze v tovarne kde delas se vyrabi vetsi mnozstvi levnych modelu a jinde treba drazsi...co ja vim...ale moc se mi nezda ze by byla takova poptavka po 2650 a 2600.TiBee píše:Ja si to nemyslym Luke
Protoze tato diskuze je o tom proc ma Nokia takovy uspech a ne o tom zda je lepsi Nokia, SE, Siemens nebo cokoliv jineho...Bart píše:Nechcu se tu hádat...ale proč není tato diskuze někde jinde - třeba "Ostatní diskuze na mobilní téma" Protože tady na Nokii to není moc objektivní. Uživatelé jiných značek by třeba řekli něco jiného.
Pro Autora diskuze-sice měli hodně legend,ale ostatní značky taky...ale na fóru Nokia nepříjde tolik lidí od jiných značek, že by tady napsali tu svou legendu.
Ale nic proti Nokii!l/quote]
Tak to jsem rad ze jsem se diky Tobe dozvedel neco o ceskem narodu. Jen nevim jestli mam vic plakat nebo jasat, ze je cesky narod z poloviny nadmerne bohaty a nebo uplne blbyPospa píše:Podle mě si nokii kupujou jenom lidi, co sou bohatý a poměr cena/výkon je jim jedno, pak lidi co šetří pul roku, aby si pořídili tu samou nokii co má ten bohatej.....no a potom lidi co mobilum vubec nerozuměj a je jim jedno co maj...hlavně že je to jednoduchý....no a protože já nejsem ani jedna tahle skupina, tak mám sony ericsson a muj další telefon bude sony ericsson!!!! A abych taky napsal něco k otázce týhle diskuze, tak nokia má úspěch, protože těch bohatých, nebo mobilně nezkušených lidí je hodně, hodně mocccc!!!!Kdyby třeba SE vyrobil nějakej jednoduchej telefon, tak by si ty zákazníky získal taky, jenže to on asi nikdy neudělá, takže je pořád tam kde je a jeho telefony si kupujou jenom normální rozumní lidi......
n/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků