traveller píše:Pospa píše:To Luke: Já sem neřek že náš národ je z poloviny blbej, akorát z poloviny sou to lidi, kterým je jedno že si pořídí za 2500 jednoduchou nokii 3100, když za 3000 už mají SE t610, který jim toho nabídne 100krát víc!!! Nebo za 2500 siemens c65, který je taky o dost lepší!!!!(ceny sou z cybex.cz) Ale pro ně je to moc složitej mobil, takže si koupí nokii. Takových lidí je dost, takže v tom je hlavní uspěch nokie!!!!!
"/quote]
No to je ono! Lidi nepotřebují MT s miliónem funkcí. Proč si mají kupovat podle tebe lepší telefon, když potřebují telefon, který se jim snadno ovládá - a to je jejich prvořadý zájem. Je nezajímají funkce, které v životě napoužijí, oni chtějí uživatelsky příjemný telefon. A to jim Nokie nabídne.l/quote]
Uživatelsky příjemný telefon? Tak to může říct opravdu jen člověk, který měl jen nokii. Nokia má menu dost nelogicky upravené. V tomto směru vede Motorola. Tam si můžeš celé hlavní menu poskládat jak chceš. Měl jsem několik značek. Když jsem z Nokie přešel na Motorolu - bylo to peklo. Pak jsem s motoroly přešel na SE a během pár hodin jsem se přispůsobil. Hrál jsem si s kamarádovo 6230 a děsný (myslím ovládání). Naopak, pro lidi co si koupí po nokii jinou značku tak je to na zblbnutí, protože snad jen Nokia má nejdebilnější spůsob ovládání