od hobitt 11. 3. 2007 16:08
Podle mě to je tím, že většinou Nokii používaji fanatici-promiňte mi to označení, kteří jednou měli Nokii a nad ostatními dobrými značkami (SE, BS-než zkrachoval) a nad vším ostatním ohrnují nos a když jim třeba ukážete W800i, tak vám řeknou- to není mobil.Proč? Protože to není Nokia.-znám pár takových případů. Já vím, sám teď používám Nokii, ale po tom, že ji mám 10 měsíců a z toho byla 5 měsíců po servisech se mi opravdu dělá špatně a dost bych pochyboval, jestli bych ještě nějakou vzal. Nokie s čb displejem jsou super-sám mám 3310 jako záložní mobil, ale poslední dobou se mi zdá, že Nokia už neví coby a tak uvádí maximálně zbytečné modely, které se takřka v ničem neliší..(např. 6070 a 6080). Netvrdím, že některé nové Nokie nejsou dobré...(třeba mámina 6234 je fakt dost dobrá), ale právě tihle Nokiomaniaci mi už Nokii dokázali výborně zprotivit. Kdyby tihle lidé nebyli zaslepeni jerdnou značkou, tak by i ušetřili-vemte si K750i a 6233...
Nokie jsou docela dobré, ale už si zvykla na to, že je nejprodávanější a je to bohužel vidět. Nadsazuje ceny, uvádí zbytečné modely atd. Chtělo by to nějaký lidský mobil...něco, jako ve své době byla 3310.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi