Nokia 3200 - Spojeni s PC

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Taucher 3. 5. 2005 18:10

Mam telefon Nokia 3200 a koupil sem USB kabel Aligator, na kterém je psane, ze je kompatibilní s DKU-5 od Nokie. Nemuzu se vsak pripojit v zadnem programu (ovladace jsem zkousel i orig. od nokie i ty co jsou na cd aligator). Mam vytvoreny virtualni COM ale kazdy program (Nokia PC Suite, Oxygen, MobilMB, MobilEdit!) mi hlasi, ze zadny telefon nenalezl. Zkousel jsem vsechny druhy spojeni ale nic. Nevite cim to muze byt?
Taucher
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Object 3. 5. 2005 20:37

A objeví se při připojení kabelu na displeji telefonu hláška "Datové příslušenství připojeno"? Jinak to není DKU5 - někde jsem něco četl o "falešných" DKU5, co sem někdo z Číny dovezl...
Object
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Taucher 3. 5. 2005 22:30

Prave ze nepise. Taky sem neco podobneho cetl, ale ze by i aligator? Doufam ze kdyz objednam ten co maji na http://www.kabelmanie.cz tak to taky nebude ten falesnej. To uz by me fakt nas*alo.
Taucher
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Object 4. 5. 2005 05:51

To nevím, já mám zkušenosti jen s http://www.vltava2000.cz/dk1/goodsdetail.asp?strGoodsID=1000 a ten pochopitelně chodí.
Object
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod teplice 5. 5. 2005 06:08

Object píše:A objeví se při připojení kabelu na displeji telefonu hláška "Datové příslušenství připojeno"? Jinak to není DKU5 - někde jsem něco četl o "falešných" DKU5, co sem někdo z Číny dovezl...d/quote]

Tohle se staloi mě.

Koupil jsem v Tascu ve stánku kabel ,,DKU-5" a v PC mi nešel.3el jsem ho vyměnit a potom to bylo už v pohodě! :tleskani
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod baruš 7. 5. 2005 13:55

nevite jeslti ma N3200 infra ???
baruš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod teplice 28. 5. 2005 11:12

[quote="baruš";nevite jeslti ma N3200 infra ???[/quote]

3200 má infra??A jak to že 3220 ne??
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod Nokiamaniak(smazano) 28. 5. 2005 11:17

No to by mě taky zajímalo,ale 3200 má infra(mám ji taky takže to vím).
Nokiamaniak(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod teplice 28. 5. 2005 11:34

Je to ale škoda..já mam stejně kabel.
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod Nokiamaniak(smazano) 28. 5. 2005 11:45

To je ale nokia u těch 3200 & 3220 uděla stejně chybu že jich řadila mezi trojky třeba taková 7020 & 7030 či 7100 & 7120 by nebylo taky špatné označení,ale nevím zda tyto názvy-čísla už někde nokia nepoužila.

Já jsem dal přednost infra&rádio&ceně ten tvůj má zas přednosti foto&paměť
Nokiamaniak(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod teplice 28. 5. 2005 19:35

Takže nakonec sem zjistil,že 3200 je lepší...:-(
teplice
Missák MobilMania

Odeslat příspěvekod Nokiamaniak(smazano) 28. 5. 2005 20:20

No jak v čem třeba displej,foto a paměť je lepší ta 3220 jenže mě víc vyhovuje to rádio&infra a ještě za nižší cenu

:wink:
Nokiamaniak(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod ales2004 29. 7. 2005 14:03

Mám od nich kabel a chodí to bez problémů. Good eshop ;-)
ales2004
Kolemjdoucí