Co vše vydrží Nokie

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Maruto 3. 5. 2005 19:16

Lidi pište co se vam všechno přihodilo s Nokii a co všechno musely vydržet at porovnáme kvalitu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o
SX1-SX1-SX1-SX1-SX1-SX1-SX1
Maruto
Junior

Odeslat příspěvekod Dannyq 3. 5. 2005 20:05

Doma mám ještě starou dobrou Nokii 5510 a nedám na ní dopustit.Upadla mi nejmíň 100x,z toho mnohokrát z metru na beton,apod. a do dnešního dne funguje bez nejmenších problémů...
Dannyq
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gloe 3. 5. 2005 20:11

S 3510i: kopani, hazeni do cca 6-10 m - nasledny pad na zem, zatloukani hrebiku. S 5110: pad z 2. na dlazdicky - dlazdicky rozbite, Nokia funguje dal.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bavorak69 3. 5. 2005 20:50

Gloe píše:S 3510i: kopani, hazeni do cca 6-10 m - nasledny pad na zem, zatloukani hrebiku. S 5110: pad z 2. na dlazdicky - dlazdicky rozbite, Nokia funguje dal.

To čo si ty robil si 3510i,,tak ja som robil so 6100 a ten telefon doteraz funguje (som ho aj namáčal do pohára s kofolou),, ale akurát minulý týžden som si kúpil ten stredný kryt..... mi to robilo dosť veľký problém zohnať.....ale na svoju nokinu nikdy nedám dopustiť,,,,,a už ju mám skoro 2 roky,,,,som ju kupoval za 17000SK... 8)
6100 podla mňa asi posledný normálne vyzerajúci telefón od Nokie
Bavorak69
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 3. 5. 2005 22:05

Moje stará 7250 zažila mnoho pádů z nejrůznějších výšek ( až přes 2metry) a jednou byla zapomenuta v kapse u kalhot, dána do pračky a prošla celým pracím procesem na 40stupňů s následným vyždímáním. Pak teprve jsme ji objevili. Celou jsem ji rozebral, jednotlivé desky jsem opláchl vodou a pak lihem a poté se sušily na radiátoru topení celý den. Po následném setavení se Nokie normálně spustila a fungovala, jako by se nic nestalo a fungoval i foťák a ani se nesmazala paměť.
Musím jen obdivovat její kočičí život.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod mmartinko12 13. 8. 2005 19:12

Mam nokii 6100 a s kamosema jsem s ni hral fotbal na hristi, padla asi 100x na zem, s brachou jsem si ji hazel kdyz jsem se nudil, jednou mi padla do vane, ale to jsem rychle vyndal.Stale funguje, jenze jsem uz asi 10x menil kryt :D
mmartinko12
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 13. 8. 2005 20:31

Vsechny moje nokie vydzely opravdu hodne moc :-) myslim ti dopady a pod :-) nejvice asi 5110 u ktere me jen kvakrat odesel displej :-)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mufloon 13. 8. 2005 20:37

to, že je 5110 držák je známá věc, ale co třeba 6230, mezi tím bude podle mě obrovský kvalitativní rozdíl...
Mufloon
Junior

Odeslat příspěvekod Apophis.k 13. 8. 2005 20:41

vím.že to asi nepatří přímo k tomuto tématu, ale musím se pochlubit!!! podle mě jsou jen 2 opravdu nezničitelné telefony!!! je to nokia 3310 a můj Sagem Mr922, který mi 2x vypadl ze 3 patra na beton a kromě pár škrábnutí mu nic není!!! dokonce když už jsem se ho chťel zbavit, tak jsem ho hodil vší silou proti zdi, a ulomil sem akorát anténu, jinak se telefonu nic nestalo!!!! takže sagem je jasná jednička mezi nezničitelnými telefony
Apophis.k
Nemám nic, jsem studý chudent...
Apophis.k
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 13. 8. 2005 20:49

Muflon to je take dzak :-) ta take je docela odolna :-)Take ok
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Madjohan 17. 8. 2005 14:49

S nokii mam jen 2 zkusenosti za tech svych 19 telefonu.
Prvni 3210 neplavala - vypadla mi zahadne na raftu do Jizery a ac vypadala jako padlo, neplavala :-(((

Druha 6510 mi vydrzela pouze nekolik dni ... Neprezila uklid spolecnych prostor v panelaku. Pri vytirani schodu se rozhodla vyskocit z kapsy dolu na beton - pad byl pro ni fatalni (btw. ani baterka se nedala pouzit). Bohuzel nekdy kolem 1.patra mi nekdo volal. Dodnes jsem nezjistil kdo :-))))))

A pro srovnani Ericsson T28s tuto trasu omylem absolvoval 2x a jediny uraz byl zniceny kryt anteny!!!
SE for everyone :-)
Madjohan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lukas26 17. 8. 2005 14:53

známému spadla kdysi 3310 z druhého patra...celá se rozletěla...tak došel, poskládal ji a jela dál.
Jeden další člověk si položil foun na auto, rozjel se, telefon spadl, uvědomil si to, tak začal couvat a přejel ho...na sr.čky!!!
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod l.i.b.r.a 17. 8. 2005 20:12

Moje 3310 musela taky vydrzet par poradnych padu... Jednou se ji omylem mrska o zed, nasledoval pad z 2 metru, a na sracky dopadla za postel, ale ani skrabanes a vesele fungovala dal. Přežila 2 koupani, ovšem 3 bylo smrtelne... Milacek vidrzel semnou opravdu hodne:-)
Jo a jedna malá holka co chodí do 7 třídy nebo tak nejak ma 8210 a ve tride s ni pry hraji fotbal a kdyz sem na soustredku videla jak do toho vazne nasilne kope zasla sem co vydrzi, az po roci ji obcas odejde dispej ale ona ma uz i sve zpusovy jak ho znovu "nakopnout", ten mobil byl ve vazne dodrenem stavu, ale jinak slapad dobre, ted ma 6100 a dela s ni to stejny, ja jenom zasnu co ty decka s tim vazne vsechno delaj... A kdyz si jenom predstavim ze to asi nebude vsechno co s tim delaj jde mi hlava kolem:-D Jo a pry to i lita pres celou tridu do zdi...
3310 -> OT 311 -> C62 -> 3410 -> C55 -> 3220 -> mpx200 -> gx29 -> E50 -> KM900 Arena - > ? :-P

š.ť.á.p.i ví :wink:
l.i.b.r.a
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 17. 8. 2005 21:58

l.i.b.r.a: bezcitove :-o ja telefon ani nepucuju, ne tak abych s nim hazel...jo k tematu...za tri roky, co jsem mel nokie (ctyry) tak mi spadly vsechny asi celkove tak maximalne 10x ;) a 6230i jeste ani jednou...telefonu se ale nic nestalo...jen se rozpadly a jely dal ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod l.i.b.r.a 18. 8. 2005 08:59

mickaelb: Ja telefonek pucuju ale rve mi to srdce:D Jinak kdyz sme u tech padu tak ted co mam 3220 tak mi na zsem poprve spadla po dvou dnech:D ale bylo to asi z metru mozan metru a pul na koberec takze pohodka tak doufam ze uz se nebude moc padat:) kdybych mela 6230 tak bych ji nepustila z ruky uzasnej mobilek, ale na ten vazne jeste nemam:( tak mam tohle no... Ale zatim je to s nim v pohode, sem zvedava co me na nem casem zacne stvat, snad nic :wink:
3310 -> OT 311 -> C62 -> 3410 -> C55 -> 3220 -> mpx200 -> gx29 -> E50 -> KM900 Arena - > ? :-P

š.ť.á.p.i ví :wink:
l.i.b.r.a
Mírně pokročilý

Další stránka