N91, N70, N90 - pictures

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Gloe 4. 5. 2005 12:25

:tleskani :tleskani :tleskani Proste Nokia je the best. Mezi temahle founama bych si urcite vybral. Ten display na N90 je super.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marcodvorak 4. 5. 2005 12:38

Jsou to bonbónky, hlavně Nokia N 90. Už si na ni brousím zuby. Jaká bude cena je ale otázka.
marcodvorak
Junior

Odeslat příspěvekod Kail 4. 5. 2005 14:26

Prostě krása,nokia znova předvedla že je nej :tleskani ,a nevíte jestli je ten kryt na n91 vystřelovací jako u 7110?To by bylo super :D
Kail
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 4. 5. 2005 15:22

2 marcodvorak: Cena N90 bude okolo do 20 000 KC bude u nas v prubehu leta.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Joke(smazano) 4. 5. 2005 15:28

uz aby tu byly.akorat newim jak to udelam, protoze se mi libi vsechny.....:)
Shtastnej clowek se narodi jedine s usmewem na twari. Usmew od ucha k uchu znamena ziwot plnej radosti & smichu.Proto rikam:

..::::It's a JOKE!::::..

..::::It's The LIFE!::::..
Joke(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 4. 5. 2005 16:02

Tak setri a kup si vsechny! Skoda ze tu neni neco jako N90 a N91 v jednom! Treba to bude N92 :lol: ! Ta by stala opravdu za hrich!
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mad_mat 4. 5. 2005 16:16

jo,jo. Všechny jsou skvělý. Ale ceny jsou trochu silný. N70 má stát prý kolem 16-17 tis, N90 cca 20tis, a N91 kolem 18 tis. Jsou to slušný ceny :? . Četl jsem, že prý čím větší číslo, tím lepší mobil. Ale já i myslím, že N90 je lepší než N91 :wink:
mad_mat
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 4. 5. 2005 16:21

fuj... ty telefony se mi vzhledově vůbec nelíběj Ta n70 jr pěkná ale tamty bleeee
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mad_mat 4. 5. 2005 16:27

To vratu: Tobě se nelíbí N90?????? N91 není nix extra(kromě 4GB HDD) ale N90 je skvost pro ty, co chtěl pěkný amatérský video o velkym rozlišení, aniž by si kupovali nějakou drahou kameru
mad_mat
Junior

Odeslat příspěvekod koplcorp 4. 5. 2005 16:29

to: mad_mat - "Četl jsem, že prý čím větší číslo, tím lepší mobil." - tohle je absolutní blbost. Jeden z miliónu příkladů:

Nokia 6680/1 versus Nokia 7250(i)
KOPLCORP Company (KCC)
NOKIA 7650 (od 24.12.2002), dnes už 6680 (od 12.5.05)
koplcorp
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 4. 5. 2005 16:40

mad_mat píše:To vratu: Tobě se nelíbí N90?????? N91 není nix extra(kromě 4GB HDD) ale N90 je skvost pro ty, co chtěl pěkný amatérský video o velkym rozlišení, aniž by si kupovali nějakou drahou kameru /quote]

Právě n90 se mi líbí nejmíň :( fakt mě ty telefony moc nenadchli! Funkce fakt skvělý, ale vzhled je pro mě docela důležitej ´.
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod webman 5. 5. 2005 07:58

to: koplcorp
Cislo oznacuje radu telefonov podla nejakeho kryteria aj ked dost divne.
webman
Junior

Odeslat příspěvekod kobli 5. 5. 2005 09:32

Zdravim,
ikyz jsem tady ty odkazy dal, tak se musim taky pridat k nazoru, ze se mi ty telefony nijak extra nelibi.
N70 - dival jsem se na specifikace a nezda se mi, ze by obsahoval nejake excelentni zlepseni oproti N6681/N6630. Nehlede na to, ze se mi telefon diky tomu "KYKLOPOVU" oku vubec nelibi a cekam na jine reseni druhe kamery pro video konference. Neco jako vyklopna kamera atd...
N90 - telefon ma nabuseny fotoaparat, ale jinak je to obrovska krava, kterou budete jen velice neradi nekam tahat. No a k cemu vam to bude, kdyz budete mit strach to sebou nekam nosit. Vaha 173g je naprosto desna. Ted kdy ma telefon pres 100g tak uz ho povazujeme za tezky. Podivejte se taky na display. Mohl by byt daleko vetsi ... rozliseni OK, ale fyzicka velikost displaye ne .
N91 - reseni s klavesnici neni spatne, ale zase pro prakticke vyuziti. Podivejte se na vahu MP3 prehravacu a podivejte se kolik vazi toto zarizeni - 160g. To vam utrhne u kosile kapsu pri prvnim poskoceni.

Proste kdyz se na tyto telefony podivate z praktickeho hlediska denniho pouzivani, tak bych nerekl, ze je to takova bomba ... :? Budete namitat, ze tam je 2MPx fotak, ale na druhou stranu jak zacnete poradne fotit bude vam vadit, ze foto nebude mit lepsi kvalitu az ho budete chtit tisknout nebo dale zpracovavat.
Jen to jen muj nazor, budu rad, kdyz mi ho nekdo vyvrati ....
K. :)
kobli
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 5. 5. 2005 21:40

1) N91 ma stat 25000 Kc a ma tu bejt ke konci tohohle roku.
2) N90 ma stat 20000 Kc a ne 18000 Kc.
3) To s tim cim vetsi cislo, tim lepsi mobil je pravda. Bylo to napsane na MM.cz, ale je to vec nazoru.
Gloe
Mírně pokročilý

Další stránka