Zdravim,
ikyz jsem tady ty odkazy dal, tak se musim taky pridat k nazoru, ze se mi ty telefony nijak extra nelibi.
N70 - dival jsem se na specifikace a nezda se mi, ze by obsahoval nejake excelentni zlepseni oproti N6681/N6630. Nehlede na to, ze se mi telefon diky tomu "KYKLOPOVU" oku vubec nelibi a cekam na jine reseni druhe kamery pro video konference. Neco jako vyklopna kamera atd...
N90 - telefon ma nabuseny fotoaparat, ale jinak je to obrovska krava, kterou budete jen velice neradi nekam tahat. No a k cemu vam to bude, kdyz budete mit strach to sebou nekam nosit. Vaha 173g je naprosto desna. Ted kdy ma telefon pres 100g tak uz ho povazujeme za tezky. Podivejte se taky na display. Mohl by byt daleko vetsi ... rozliseni OK, ale fyzicka velikost displaye ne .
N91 - reseni s klavesnici neni spatne, ale zase pro prakticke vyuziti. Podivejte se na vahu MP3 prehravacu a podivejte se kolik vazi toto zarizeni - 160g. To vam utrhne u kosile kapsu pri prvnim poskoceni.
Proste kdyz se na tyto telefony podivate z praktickeho hlediska denniho pouzivani, tak bych nerekl, ze je to takova bomba ...

Budete namitat, ze tam je 2MPx fotak, ale na druhou stranu jak zacnete poradne fotit bude vam vadit, ze foto nebude mit lepsi kvalitu az ho budete chtit tisknout nebo dale zpracovavat.
Jen to jen muj nazor, budu rad, kdyz mi ho nekdo vyvrati ....
K.