Prosím minutu ticha za zesnulé....

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pavproch 16. 11. 2005 08:54

Tak mi fčera moje N5140 umřela..... najednou se sama od sebe rozsvítila, zhasla a bylo po ní.... 15 dnů před koncem záruky (popření Murphyho....) už je na cestě za opravou.... sem zvědavej, co se jí událo...

Všechny kontakty samozřejmě v paměti founu, nikolivěk SIM... byla sranda, jak jsem ze zálohy v počítadle (ešče, že si čas wod času udělám bezpečnostní zálohu) extrahoval data ve formátu sežratelném N8210... (tak trochu návrat do prehistorie... ale FUNGUJE....) 5210 dostal mladej, přece mu ji neseberu, že....
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 16. 11. 2005 13:10

Se stane tak pak dej vedet ale bacha :)
Oni tam muzou najit fakt hodne veci babi to neuznali ze mela ze spoda na klavesnici mapu od kafe 1x1cm a zavada byla uplne jina :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Matej Pospichal 16. 11. 2005 13:59

Odkdy jsi měl tu záruku?
,,Odvaž se a pak se uvidí"-Napoleon
Nějaká motorola:)-Nokia 6150-Siemens MT50-SE T630-SE D750i+512 MB MSPD+HPM70-???
Matej Pospichal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pavproch 16. 11. 2005 14:03

od tý doby, co sem ji koupil....
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod pavproch 25. 11. 2005 09:43

Už mám novou hračku..... N6230i za kačku+šprcka+šňůrka=skoro autdór.... akorát lucerna chybí....
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod Luke 26. 11. 2005 09:10

myslim ze Tve 5140 bude stacit prehrat FW....tyhle Nokie na to "umiraji" casto.....uz jsem jich takhle ozivil spoustu.. ale 6230i je ine kafe....jen odolnost nula...
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod pavproch 30. 11. 2005 13:20

Tak sem si ji (N5140) právě přines po opravě. Prý stačil "rese" a přehrátí FW. Večer ji budu zprovozňovatr, tak uvidíme...
Pokud bude fungovat, dostane ji mladej a já si nechám svoji novou milenku (N6230i), alespoň teda do doby než Nikita vypustí do světa NĚJAKEJ OPRAVDU NOVEJ AUTDÓR..... (třeba to bude něco jako S60/Symbian/MMc/2Mpix se skleněnou optikou..... OLALALA....)
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod PETROPOS 30. 11. 2005 13:36

Pozor pánové na vyjádření servisu. Celý život jsem servisním technikem na spotřební elektroniku. Servisy mají nařízeno!, že na 90% všech Záručních reklamací na mobilní telefony mají odpovídat touto větou:
Závada způsobena vniknutím vlhkosti do přístroje. Na tento druh poškození se nevztahuje Záruka. :pozor2 A nikdo na ně nemůže.
PETROPOS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pavproch 30. 11. 2005 13:54

PETROPOS píše:Pozor pánové na vyjádření servisu. Celý život jsem servisním technikem na spotřební elektroniku. Servisy mají nařízeno!, že na 90% všech Záručních reklamací na mobilní telefony mají odpovídat touto větou:
ob]Závada způsobena vniknutím vlhkosti do přístroje. Na tento druh poškození se nevztahuje Záruka. :pozor2 /b]A nikdo na ně nemůže.
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 30. 11. 2005 14:58

PETROPOS: asi jak ktery, posilam do ruznych servisu takrka denne a s touto hlaskou se setkam tak trikrat za rok...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 30. 11. 2005 15:05

pavproch: proto SE dava do svych telefonu papirek na ph... kdyz tam prijde voda poznas to sam protoze je to pod baterii
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pavproch 30. 11. 2005 21:34

pavproch píše:Tak sem si ji (N5140) právě přines po opravě. Prý stačil "rese" a přehrátí FW. Večer ji budu zprovozňovat, tak uvidíme...
u/quote]

Stírače houkají, houkačka stírá!
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 1. 12. 2005 14:14

PETROPOS píše:Pozor pánové na vyjádření servisu.... mají nařízeno odpovídat touto větou:
b]Závada způsobena vniknutím vlhkosti do přístroje. Na tento druh poškození se nevztahuje Záruka. :pozor2 /b]A nikdo na ně nemůže.
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lukas26 1. 12. 2005 14:22

Tak tohle vyjádření dostaneš při třetí reklamaci od Satronu...a jako bonus je tam ještě uvedeno, že je telefon po pádu a celé je to napsané v němčině ;)
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Radek E. 1. 12. 2005 18:24

lukas26 píše:...a jako bonus je tam ještě uvedeno, že je telefon po pádu a celé je to napsané v němčině ;)-/quote]

:D :D
Jooo Satron, to je kapitola sama o sobě......ale to už se tu kdysi řešilo.
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Další stránka