Který telefon od této značky se vám jeví jako nejkrásnější - bez ohledu na funkce, důležitý je vzhled!!! Jak se vám líbí 6030? Mě připadá, že je to jeden z nejošklivějších, co kdy Nokia vypustila...
Naposledy upravil vratu dne 4. 5. 2005 17:37, celkově upraveno 1
Nevim proč, ale klávesnicí mi připomíná Razr od Motoroly. ale jinak je to mobil na průměru funfcema, ale vzhledově na dvě věci Nevim, ale takovejhle mjobil bych si nekoupil, i kdyby byl nejlepší na trhu
mě se teda 6030 moc líbi - dokonce čekam, kdy už konečně se oběví v prodeji.. jinak nejpěknější telefon od NOKIE je určitě N-GAGE QD (zatím) - až vyjde ta nova tak bude určíte zas nejhezčí
Všechny mobily co jste tu dali zaznamenali velký úspěch a hodně velký boom zažívá i 2650. ale pokud bych sem dal ješte nejakej mobil tak možná Véčko 7200:-)
Pokud budu mluvit o kráse, tak se mi velmi líbí 8850 s titanovým krytem a pokud o zláštnosti a vyjímečnosti, tak mne na první pohled uchvátil kostlivec 5100.
Mě se nejvíc líbila 8310tka taky 8210tka 8850 ze současných Nokií 7260,7280 naopak se mi vůbec nelíbí design véček od Nokie.Chtěla být tak odlišná až je to hnus.