funkcie nie,,,,,ale určité zlepšenia áno,,,,
Ja mám firmware 4.70 ale napr...čo som videl novšie 6100 tak oproti mojej majú v menu navyše položku vlastné menu a na pravé tlačidlo sa dalo tiež nastaviť bud tel. zoznam alebo to vlastné menu,,,,
6100 podla mňa asi posledný normálne vyzerajúci telefón od Nokie
No musim uznat ze 6100 je moc peknej telefonek. Mam ho. Prijde mi ale o dost pomaljesi oproti druhy 6230. Ale na volani s smsky to staci. Bohuzel se mi ted stalo ze mi nejak prasknul roh telefonu krytu, tak s tim pujdu na reklamace a s tim si necham rovnou naraht posledni fw. Co jsem zjistil tak posledni je 6.01. Napisu co je noveho, ale podle me nic. Zatim cao
Já měl 6100 rok a půl. A věřte, že doteď, když si ho od bráchy půjčím, tak ho trochu pomazlím (myslím 6100, né bráchu). Podle mne je to nádherný telefon. Má jednu jedinou chybičku - malou paměť. Upgrade na vyšší firmware (myslím že to bylo 5.12 nebo 5.16) doporučuji, opravdu přibude soft klávesa jak píše Bavorak69 a navíc mi pak už nezlobil s PCSuite. Rovněž mi to opravilo problémy s Fun Camerou (předtím se občas nedal obrázek do telefonu přehrát). Jinak je samozřejmě pomalejší než 6230, ale to není chyba, protože 6230 je nejrychlejší telefon vůbec vyrobený, srovnává se nesrovnatelné.
Chlapi mam problem s 6100 a to sice ten ze nemam cesky FW Nevite jak na to? Preflashoval bych to, ale nevim jak na to. A bude mi pasovat kabel z N70?? Diky
Ja mel 6100 prez dva roky, rad bych se k ni vratil, akort mi prestal chodit signal.. proste to blblo a stracelo signal.. potom se napajel na zakladovku kousek, uz to zase chodilo, ale po case to zase prestalo.. kdybych sehnal zakladovku, tak bych klidne vrazil penize do opravy..