6230i Dislay

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod silverdj 28. 12. 2005 14:07

Ahoj .Chci se zeptat na jednu vec .Mam N 6230i a prijde mi ze blbne dislay .Kdyz tam mam nejakou tmavsi barvu ,tak mi to blika jako kdyz mate na monitoru pomalej refresh .Je to normalni ,nebo vada telefonu .Predem dik
silverdj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod muhehe_ 28. 12. 2005 14:17

Cau, taky mi to trochu blika. Treba pri Golf Tour,.... taky nevim o co jde
muhehe_
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 28. 12. 2005 14:56

Bohužel, nesnažte se to reklamovat, jelikož vám to neuznají. Zkraje mi to vadilo dost, pak jsem si nějak zvyknul, ale pokud si nastavíte nějakou "nevhodnou" tapetu, tak to dost obtěžuje. Bohužel, v servisu mi na to řekli že je to optický klam.
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 28. 12. 2005 15:00

Bohuzel je to nörmalni, me to nejak nedela, ale nekdy si toho vsimnu :-/
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vratu 28. 12. 2005 15:08

Obrázek

Zkuste si něco podobného dát na displej... bohužel jsem nenašel původní obrázek s kterým jsem šel telefon reklamovat ;) i slečna kteráá mí telefon do opravy předávala říkala že ten displej divně zrní, ale pak mi volali ze servisu, že je to opravduu jen otický klam, že si mám příště zvolit tapetu :D
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 28. 12. 2005 15:13

Mno vratu, jakoze nic se nestalo akorat je tam videt chybejici pocet barevnych odstinu, ale neblika ani to nezrni.
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vratu 28. 12. 2005 15:17

hmmm asi jsem to udělal blbě :cry: já už ten originál nemám
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ze3gg 28. 12. 2005 15:30

Tak tu Nokii vrat a jako duvod udej ze je hnusna, urcite ti ji vezmou. Budes mit totiz stejnej nazor jako kazdej druhej. To ti musi uznat. No, a pak si uz nikdy nekupuj Nokii. A budes mit pokoj. :D A nebo si nestezuj...
Ze3gg
Junior

Odeslat příspěvekod bóďa 28. 12. 2005 17:29

Ze3gg píše:Tak tu Nokii vrat a jako duvod udej ze je hnusna, urcite ti ji vezmou. Budes mit totiz stejnej nazor jako kazdej druhej. To ti musi uznat. No, a pak si uz nikdy nekupuj Nokii. A budes mit pokoj. :D A nebo si nestezuj...

a nebo si kup přiblblýho RAZRa a zkus k němu přiložit paměťovou kartu, slot, 1,3 megapixelovej foťák, mp3 přehrávač,.. a nech je chvilku o samotě. třeba se to vstřebá :lol:
Naposledy upravil bóďa dne 28. 12. 2005 20:20, celkově upraveno 2
N5110->cmd-j6->N5210->N6230
bóďa
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 28. 12. 2005 17:55

Bóďa: :lol: :lol: :lol:
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mirek6600 28. 12. 2005 21:27

Ze3gg píše:Tak tu Nokii vrat a jako duvod udej ze je hnusna, urcite ti ji vezmou. Budes mit totiz stejnej nazor jako kazdej druhej. To ti musi uznat. No, a pak si uz nikdy nekupuj Nokii. A budes mit pokoj. :D A nebo si nestezuj...

To si mne pobavil chtel bych vydet kram kde ti vrati penize za foun kdyz jim reknes ze je hnusnej a ze se ti nelibi.Tak se ti akorat zasmejou a reknou ti jestli si normalni ze si kupujes mobil kterej se ti nelibi vzhledem jinak 6230i je mnohem lepsi nez nakej razr od motoroly keterej je sice placatej ale sirokej jak houska. :D
mirek6600
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 28. 12. 2005 21:30

No tak myslím že jste se nechali hezky únést :) moc děkuji že tu tak chválíte také můj telefon (V3) :D

Jinak k tomu reklamování... tady by mě docela zajímalo, jestli je to vada nebo vlastnost telefonu! Mohlo by se to vzít jako skrytá vada, ovšem takového rozsahu, že by jí trpěl téměř každý vyrobený kus :roll:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 28. 12. 2005 21:41

Něco jako poškrábané displaye u i-Pod nano?
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Radek E. 29. 12. 2005 01:51

S jemným "kmitáním" např. šedé nebo zelenkavé barvy jsem se na 6230i také setkal. Zdůrazňuji s jemným. Beru to spíš jako vlastnost displeje, která ničemu nepřekáží.
Pakliže je někdo tak odvážný, že by si kvůli tomu chtěl nechat servisovat fukční telefon, patrně by uspěl. Nikdo Vám ovšem nezaručuje, že vymněněný displej se bude chovat jinak.

Z mé zkušenosti: kdysi jsem nebyl úplně spokojený s displejem na 7250i (tehdy ještě pasivy), při pohledu na nový vymněněný displej se mi chtělo brečet. Asi tak.
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mickaelb 31. 12. 2005 16:06

Jemne kmitani sem si vsiml kdyz sem si zvetsil treba nejakou fotku ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Další stránka