Ty baterie v Nokiich nam nejak bouchaji :o)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod andrei (novy) 12. 5. 2005 09:40

Viz Televizní noviny - 11.05.2005 a tentokrat to byla originalni baterie...
andrei (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kapo(smazano) 12. 5. 2005 09:44

Jo byt to SE, tak je tady diskusni naval chytrolinu, takhle jen ticho.
Kapo(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jan 12. 5. 2005 09:45

Já nevím, ale pokud jsem se dobře díval, tak v televizi originální baterii neukazovali. Pokud to tedy nebyl jen ilustrační záběr. Byla bílá a měla z obou stran stříbrnou polepku, taková v 3510i není. Tam je celá bílá s šedivými popisky. Těžko říct.
Jan
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 12. 5. 2005 10:25

pokud vim u originalni baterie se to zatim nestalo
navic ja bych nikdy nekoupil neoriginalni
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jan 12. 5. 2005 10:37

Já vím, vždyť jsem sem dal ten přízpěvek dříve než byla venku bleskovka. Jan :)
Tra la la
Jan
Junior

Odeslat příspěvekod Luke 12. 5. 2005 11:17

ja videl dva vybuchle originaly, neverim ze je to problem jen neoriginalu....
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 12. 5. 2005 13:04

no jasne dezinfo od znamej "firmy" NOVA. zbytocna panika, originalna nokia bateria nevybuchla este ziadna, podla stanoviska nokie.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 12. 5. 2005 13:10

no to vetsinou neni objektivni
ale ja proste si kupuji jen a jen originalni prislusenstvi, orignalni baterie, originalni nahradni dily nejen k mobilum ale i na auto a na cokoliv nejsem zastance levnych shitu a radeji si priplatim
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M@ngo 12. 5. 2005 13:12

Tak konečně už to dali aji do televize...
MM...3310 5210 7210 N80 P900 P910i (5000) BB9780&apod. ... nová éra ...MM
M@ngo
Junior

Odeslat příspěvekod Luke 12. 5. 2005 13:31

redmond píše:no jasne dezinfo od znamej "firmy" NOVA. zbytocna panika, originalna nokia bateria nevybuchla este ziadna, podla stanoviska nokie.
hmm a ty si myslis ze to nokia prizna? jejich stanovisko ma stejnou vypovidajici hodnotu jako ta reportaz na nove
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod bukva 12. 5. 2005 13:35

Myslim, ze v tomhle pripade by si Nova lhat nedovolila ... protoze behem chvilky by mela na krku nemilou zalobu od firmy Nokia a tentokrat asi ne o par korun ...
bukva
Junior

Odeslat příspěvekod Honziš 12. 5. 2005 13:43

Můj názor je ten, že Nova si informace moc důkladně neověřuje, proto bych se nedivil, kdyby zase vypustili do světa nějakou polopravdu.

Pokud to nebyla originální baterie, je to pro Nokii, podle mě, spíš dobrá reklama.
Honziš
Junior

Odeslat příspěvekod Kail 12. 5. 2005 14:59

:shock: ,reklama?? :lol: ....No tak to bych netvrdil,mezi lidma co se v tom nebudou šťourat důkladněji,se roznese jen že "vybuchla NOKiA",a jestli to byla nebo nebyla original baterie už nikdo řešit nebude...Já myslím že NOKIA kvůly tomu má spíš potíže než reklamu,ještě k tomu když zatím bouchají jenom jejich výrobky :wink: ...A já bych řekl že tahle baterie byla original,aspoň mi to tak připadalo...
Kail
Junior

Odeslat příspěvekod Jan 13. 5. 2005 09:16

To Kail: Za prvé, to co jsme všichni v televizi viděli bude pravděpodobně ilustrační video, tzn. že to Nova natočila jak asi to proběhlo, těžko byla přímo u toho. Takže ta baterie v reportáži byla asi jiná než ta co vybouchla. ALE KDYBY to bylo přímo ona, tak to NEBYLA originální baterie. Nevím kde si viděl takovou originální baterii, protože ta v televizi nebyla od Nokie! Žádná opakuji žádná Nokia baterie nemá po obou stranách stříbrné polepky.
Jan
Junior

Další stránka