Logo Vodafone na Nokii - ANO? NE?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod descent 16. 1. 2006 18:48

Zdravím. Právě jsem se dozvěděl, že na Nokii je velký problém se zobrazením "Vodafone CZ". Prý to nejde. Takže nám zůstane Oskar? Možná to bude řešit nový fw. Kdo nechce Vodafona na mobilu, má teoreticky možnost. :tleskani
Zdroj: Nejmenovaný pracovník prodejny Oskar.
Nevím co je na tom pravdy, tak jestli něco víte, můžete přispět.
descent
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 16. 1. 2006 18:49

Proč by tohle měl být problém?
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 16. 1. 2006 18:52

podivej se do topicu Uz mate Vodafone na displayi odepsali mi na tohle od oskara! Napsal jsem to tam
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 16. 1. 2006 19:43

Mám nejnovější info od Oskara!! Tak sem tam volal kdy to logo bude zaktualizované a všechny loga na všech kartách budou vyaktualizované dne 2.2 2006! Jo cosetýče toho loga na Nokii tak nevím proč by to tam němělo být napsané?!

Samozdřejmě že ty loga aktualizujou postupně.
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod <soldi3r> 16. 1. 2006 20:02

ja jsem zvazoval ze prejdu z eurotelu na vodafone chci byt in v evrope :D ale po teto vasi diskusi si to asi promyslim
<soldi3r>
Junior

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 16. 1. 2006 20:11

In? Tak T-Mobile ten byl zvolenej.....jo a cosetýce VODAFONU pochybuju ze budou s nim naky zmeny.
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod <soldi3r> 16. 1. 2006 20:13

jo in v anglii jsou kolem cest same billboardy.....
<soldi3r>
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 16. 1. 2006 21:44

Co znamená být in v Evropě? :oboze
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hudiktom 17. 1. 2006 07:38

to soldi3r: Ty nechceš přejít k Vodafonu pouze proto, že nemáš logo na disleji?? :oboze
Alcatel one touch easy>N 3110>N 5110>N 6150>N 6210>N 6230>N 70*MMC NOKIA 1 GB * mobile ICQ - IM+* Agile Messenger* OSKAR * GPS Nokia LD-1W*
hudiktom
Junior

Odeslat příspěvekod anawarr 17. 1. 2006 07:46

[quote="Jack O´Neill";Mám nejnovější info od Oskara!! Tak sem tam volal kdy to logo bude zaktualizované a všechny loga na všech kartách budou vyaktualizované dne 2.2 2006! Jo cosetýče toho loga na Nokii tak nevím proč by to tam němělo být napsané?!

Samozdřejmě že ty loga aktualizujou postupně.t/quote]

nejsem si úplně jistý, ale dříve to tak bylo. přeci záleží, co je nahrané na sim-ce a pokud tam je na tvrdo přiřazen oskar, tak se na dálku to logo nezmění, bez výměny karty, nebo se pletu
anawarr
Junior

Odeslat příspěvekod honzapm 17. 1. 2006 07:59

anawarr píše:[quote="Jack O´Neill";Mám nejnovější info od Oskara!! Tak sem tam volal kdy to logo bude zaktualizované a všechny loga na všech kartách budou vyaktualizované dne 2.2 2006! Jo cosetýče toho loga na Nokii tak nevím proč by to tam němělo být napsané?!

Samozdřejmě že ty loga aktualizujou postupně.t/quote]

nejsem si úplně jistý, ale dříve to tak bylo. přeci záleží, co je nahrané na sim-ce a pokud tam je na tvrdo přiřazen oskar, tak se na dálku to logo nezmění, bez výměny karty, nebo se pletut/quote]

Jenže problém je v telefonech. I dle vyjádření operátora, nové Nokie (od roku 2003) prostě tu binární SMS, která to logo aktualizuje neumí přijmout. A když jí telefon neumí přijmout, tak se ta zpráva do telefonu nedostane a prostě nic nezaktualizuje. Kapišto? 8)
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod honzapm 17. 1. 2006 08:02

<soldi3r> píše:ja jsem zvazoval ze prejdu z eurotelu na vodafone chci byt in v evrope :D ale po teto vasi diskusi si to asi promyslim

Pokud přejdeš od Eurotelu k Vodafonu, dostaneš novou SIM a na ní zcela jistě bude i nové logo. Pokud sis přechod chtěl rozmyslet jen kvůli tomu logu, můžeš být myslím klidný...
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 17. 1. 2006 08:48

Mno ale abych si jen kvůli jednomu logu kupoval Nokii, to se mi asi neoplatí. To si raději dám na SE smazat logo úplně, ale stejnak mi žádný nápis Vodafone CZ vadit nebude. Bude to furt to samé. Jen čekám co dají jako uvítací akci. (T-mobile spouštěl MMS za 2 kč, tak jsem zvědav co vymyslí Vodafone)
Anonymni

Odeslat příspěvekod hudiktom 17. 1. 2006 09:24

smazat logo úplně si můžeš i na Nokii....
Alcatel one touch easy>N 3110>N 5110>N 6150>N 6210>N 6230>N 70*MMC NOKIA 1 GB * mobile ICQ - IM+* Agile Messenger* OSKAR * GPS Nokia LD-1W*
hudiktom
Junior

Odeslat příspěvekod anawarr 17. 1. 2006 13:40

mýlil jsem se, právě se mi na displeji MPx 220 objevil "Vodafone CZ"

sbohem Oskare :cry:
anawarr
Junior

Další stránka