9210/9210i pár dotazů

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Heretic 22. 5. 2005 21:33

Docela uvažuji o koupi této Nokie, přečetl jsem si zde na MM snad vše o tomhle modelu, ale mam pár otázek na které jsem nenašel odpověď.

1) Vyplatí se si koupit íčkovou verzi, kde konkrétně se rychlejší paměti projevujou?

2) Jaké největší karty podporujou?

3) Jaké všechny formáty videa zvládá přehrávat? dokáže přerávat plynule? Lze u širokoúhlých filmů využít široký displej?

Vím, že je to už "dědeček", ale na to na co bych ho využil by mi vyhovoval a teď se daj sehnat za dobrou cenu. Doufám, že se zde najde pár uživatelů nebo znalců tohoto komunikátoru, kteří mi případně odpoví na mé další dotazy.

Všem děkuji za odpověď.
Dell x50v + Moto E398
Heretic
Junior

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 23. 5. 2005 06:32

Používám ji do teď a byla to jedna z nej investicí!Mám 9210.
U tohohle telefonu máš možnost vypnout telefon a používat jen komunikátor, takže když nechceš tak tě nikdo neotravuje.
Taky je na něj 10-ky programlů, her.....v případě zájmu ti je potom můžu dodat.
1) "í"čková verze se podle mě vyplatí.Ram se prpjevuje u složitějších programů a her které přečte rychleji, ale třeba se ti u těch složitěkších nestane jako mě že u prostřed hraní jedný hry to zařve málo paměti RAM a vypne to hru.Nikteré nejlepší hry ani na 9210 nerozjedu! :D ale o té vím akorát 1.
2)No já jsem používal 512MB ( POZOR musí mít FAT16 s tímhle sem si nevěděl rady a telefon to nepřečetl protože koupená karta měla FAT32).
Možná že by překousal i 1GB ale tomu moc nevěřím.
3)S tím videe tě trošku sklamu zkoušel jsem hodně přehrávačů ale širokoůhlej film zůstal ve čtverečku!
Přehrává NIM a 3GP nějakej jinej přehrávač jsem neviděl, teda až na MP3 přehrávače!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Heretic 23. 5. 2005 19:50

Máš pravdu, s tím videem si mě moc nepotěšil :), ale to by mi nějak zvlášť nevadilo. Nevíš na co si dát při koupi největší pozor?
Dell x50v + Moto E398
Heretic
Junior

Odeslat příspěvekod K 23. 5. 2005 21:23

Me treba na moji N9210 prestala chodit na vnitrni klavesnici rada pismen s A a nakonec nefunguje mi ani karta. Rozebiral jsem to nekolikrat a necistotami to neni. Vnejsi klavesnice take trochu trucovala, ale stacilo trochu vycistit kontakty a uz je zase dobre.

Fakt je ten, ze 9210(i) je skutecne dobry stroj.
K
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 24. 5. 2005 18:12

:arrow: No rozhodně si někam zavolej při tom otevři telefon ať zjistíš jestli funguje reprák!
:arrow: Potom si zkus napsat všema písmenama zprávu opravdu vyzkoušej všechny klávesy!
:arrow: Co se týče karty to je nejjednodušší, nakopíruj si doma nějakej obrázek na svou kartu(nebo si nějakou pujč) a řekni majitelovi ať ti obrázek otevře!
:arrow: Příslušenství jako jestli jde nabíjet vyzkoušíš asi těžko!
:arrow: Přeju ti šťastnou koupi!

PS: mrkni na SZ
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DiXi 2. 1. 2006 20:53

Takze N9210 prehrava *3gp formát ??? A ake aidio vie prehrat ??? midi ? waw? Mp3???
Ten kto chce od života veľmi veľa, môže pŕis? o všetko a ten čo chce od života veľmi málo, nemusí dosta? vôbec nič ....
DiXi
Junior