Proč nenávidíš Nokii???

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zbynek JIRKA 27. 3. 2006 23:23

já to ale myslel tak, že bez pc suite do nokie nic nedostaneš
Phillips Fizz- Diga- Bosch 608-Ericsson 2618-t10-t28- R520m- t68i- MPx200-QTEK 8010
Zbynek JIRKA
Junior

Odeslat příspěvekod RaulCiosk 27. 3. 2006 23:23

Ale dostaneš :-) Není problém, když mi někdo pošle waw, tak ji v pohodě příjmu!!! Takhle jsi to myslel?
6233 MicroSD 2GB
6234 MicroSD 512MB

HS-6 + HS-26W
RaulCiosk
Junior

Odeslat příspěvekod RaulCiosk 27. 3. 2006 23:25

Nebo cokoli jiného...
6233 MicroSD 2GB
6234 MicroSD 512MB

HS-6 + HS-26W
RaulCiosk
Junior

Odeslat příspěvekod Zbynek JIRKA 27. 3. 2006 23:25

jednou jo a podruhé ne , je to nějaké podivné
Phillips Fizz- Diga- Bosch 608-Ericsson 2618-t10-t28- R520m- t68i- MPx200-QTEK 8010
Zbynek JIRKA
Junior

Odeslat příspěvekod Slik 28. 3. 2006 03:50

A co displaj? Nikdy som ziadnu Nokiu nechcel a hlavny dovod bol displaj-maly a skaredy(daleko za konkurenciou)!Co sa tyka hlupich tel.Zmenila to az 6280 ,ktora predbehla dobu.A tu som si objednal.
Slik
Junior

Odeslat příspěvekod pepcadvorak 28. 3. 2006 06:32

Také souhlasím. Nokia dávala do telefonů nevyšší třídy displeje které v době prodeje telefonu byli zastaralé..možná se jich potřebovala zbavit. A tohle dělá skoro pořád. Vezme me li takovou N70 která má sice velký displej, ale o jemnosti se moc mluvit nedá. Pak mi také vadila vysoká poruchovost. Když jsem měl služební nokii, tak byla během roku 3x v opravě.....pokaždé chyba softu. Je pravda že jsem měl jen smůlu na špatný kus, ale stávalo se to i kolegům.
pepík je King
pepcadvorak
Junior

Odeslat příspěvekod Ze3gg 28. 3. 2006 07:12

Nokie jsou drahe a nekompatibilni s okolnim svetem, to ze sem tam nekam neco projde je spis zalezitost okolniho sveta nez Nokii. Uz zdavno to neni ten vyrobce co delal spolehlive a intuitivni telefony. Jedine co je mi na nem sympaticke je, ze je z Evropy, za zbytek se spise stydim. Jen se podivej na vychodoasijsky trh co tam se lidem nabizi a srovnej to s Nokiema. Nokie jsou obludny kopyta, ktera umi polovinu toho co by bylo mozne za cenu, ktera je skoro nemozna.
Z.
Ze3gg
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 28. 3. 2006 07:44

Ja len napisem detaily,kde by to mohlo byt aj lepsie , tak napr. 1. Mail klient 6230i,6280 stale java, prilohy obmedzene 2. Regulacia podsvietenia 3. Maly priestor na javu (u 6280je to uz vyriesene) 4.tvorba playlistov 5.pretacanie videa (ani 6280) 6.minimalizacia javy
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod globalplayer 28. 3. 2006 08:14

hmm nepovedal by som ze nokiu nenavidim,,, ale ono je to tak,ze clvoek skor nema rad ludi ktori ju propaguju ako znacku,,lebo napriklad aj tu na fore su niektorí ludia,ktroí uz pri zmienke o inej znacke ako o nokii pisu nadavky a urazky,aj ked je ten telefon lepsi ako nokia,,a nech im clvoke poda akekolvek argumenty,,,stale budu tvrdit ze okrem nokie je vsetko sh*t. je to sice tak isto aj zo zastancami inych znaciek ale tych nokiakov je najviac a tym padom to je najviac vidiet,,,a navyse moj subjektivny nazor je ze v poslednej dobe nokia nejako prestava robit telefony,ktore by za tu vysoku cenu,co vzdy maju mali primerane vybavenie (vid napriklad 6111 vs Siemens SL75,ktory je lacnejsi,mensi,krajsi,rychlejsi,vacsia pamat,ale zasa absencia edge a radia) proste mam pocit ze ekvivalent kazdeho modelu nokia,od inej znacky je o par tisic lacnejsi a neviem preco,ked kvalitovo je to to iste takmer
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jaspa666 28. 3. 2006 08:33

no já musím nokii každopádne obhajovat,protože na ne dopustit nedám,ale globalplayer napsal část mé myšlenky...
NOKIA prodává moc drahé telefony a jenom nekolik kusu stojí za tou cenu:mezi nima jsou například: 6230i,6280,N70,N90 a možná ješte 6630. Tyhle jsou drahé,ale moc dobře vybavené.Například 6101,6111,6020,7360-moc nepovedené telefony za vysokou cenu...předtím nokia delala v téhle tříde drahé,dobre telefony pro práci a ted tyhle nepovedené plastové sh*ty...
Ale příznivcum NOKIE jde hlavne o to,že telefony téhle značky se moc dobře ovládají,logika v menu-tohle dovede jenom nokia.Ješte jsi umím poradit se sonyericssonem a samsungem.No ale siemens,nebo motorola-moc pytomé telefony,které opravdu mne odpudzují-vysvětlivky v menu mají uplne blbé a nelze jich tak lehce pochopit...
Nokia forever :-)

5110->3210->T10->R310->T28->GD52->T20->3310->3410->3510->6210->V50->3510i->6610->X450->6100->6230->E720->6230i
jaspa666
Junior

Odeslat příspěvekod globalplayer 28. 3. 2006 08:37

ono berem ze portfolio musia tvorit modely vsetkeho druhu,ale nokia uz davno neurobila skvely telefon za ludovu cenu,,ako bola svojho casu trebars 3100 a podobne,,,a proste nejako tie hitove telefony od nokie chybaju v poslednej dobe a co sa tyka designu,tak aj ten ide podla mna dole vodou
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 28. 3. 2006 09:30

pepcadvorak píše:Nokia dávala do telefonů nevyšší třídy displeje které v době prodeje telefonu byli zastaralé..možná se jich potřebovala zbavit. A tohle dělá skoro pořád. Vezme me li takovou N70 která má sice velký displej, ale o jemnosti se moc mluvit nedá. /quote]

no dokonaly este nikto nevyrobil, v kazdom daco chyba :hm ,N80 vyzera dobre :wink:
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JIRIKI 28. 3. 2006 09:46

Já měl vždy nokii a byl jsem spokojen, hlavně s jednoduchým ovládáním (než jsem pochopil, že ovládání je čistě o zvyku)... Je fakt, že ceny u nokií jsou dost přemrštěné na to co daný model umí a do značky se mi peníze vrážet rozhodně nechtějí... Taky bych se přikláněl názoru Zbynek JIRKA že nokie mají problém s příjmem souborů... (tuším že jsem se jednou pokoušel poslat přes infra obrázek na nokii 6610i a nešlo to... promiňte, ale mít infra jen na vizitky mi přijde celkem zbytečné, páč vizitku jsem snad poslal jen jednou a to ještě proto, že jsem to chtěl vyzkoušet :) ) Pak jsem natrefil na dost poruchovou nokii 3310 a řekl jsem si že nokii už nikdy. Musím říct, že tohle bylo jedno z mých dobrých rozhodnutí v životě :) sice jsem si pořídil SE T68i, který měl velké problémy s vysokofrekvenční jednotkou (u tohohle typu to bylo časté), ale od té doby prostě na SE nedám dopustit. Poměr cena/výkon je parádní. Siemens mi taky přijde bezva ale nesedl mi (hlavně výdrží a vzhledem). S ostatními značkami nemám zkušenosti.
Tak to je můj názor. Jen to neberte, že bych byl proti nokiím nebo jen pro SE a nic jiného... to ne. Prostě každému vyhovuje něco jiného a tohle je čistě má zkušenost.
Jdi do boje z vesela, nebo? mrtví, kteří se neusmívají jsou oškliví. (LONDON)
JIRIKI
Junior

Odeslat příspěvekod Termix 28. 3. 2006 10:12

To je podobne ako s teniskami kupis si no name u vietnamcov za 3 kila alebo znackove za 3 litre v nejakom znackovom obchode.Cast tej ceny zaplatis jednoducho za znacku a tak je to aj pri nokiach
Termix
Junior

Odeslat příspěvekod globalplayer 28. 3. 2006 10:16

pozor pri tych teniskach je rozdiel hlavne v kvalite,,,ale neprirovnaval by som nokiu k znackovym teniskam a ostatnych vyrobcov k no name teniskam,,,kvalitativne su tie dnesne telefony az na par vynimiek velmi vyrovnane
globalplayer
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka