Proč nenávidíš Nokii???

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod USER47 28. 3. 2006 18:50

Máš recht, kašlu na to :mrgreen:
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 28. 3. 2006 18:50

Já nevidím ani jeden důvod proč bych měl tvrdit, že Nokii nechci, podle mě teďkom Nokia a Samsung vyrábějí nejlepší mobily vůbec, a kdyby se tyto 2 firmy spojili myslím, že by na ně nikdo neměl!
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod Gromm 28. 3. 2006 19:05

Nokie nemám rád, protože jsou strašne drahý oproti jejich funkcím...
A taky design nic moc...
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Matej Pospichal 28. 3. 2006 19:13

Vždycky byl mým snem skvělý telefon od Nokie. Ale teď vím, že zůstanu u SE. Mají hlavně lepší multimedia a foťák. Nokia se mi navíc nelíbí kvůli své strategii. Uznávám, že by si od nich telefon vybral asi každý, ale vyrobit 1 telefon a pětkrát ho upravit přidáním BT sem a ubráním vnitřní paměti tam, není podle mě nejlepší cesta k ůspěchu. Ale to je jen můj názor.
,,Odvaž se a pak se uvidí"-Napoleon
Nějaká motorola:)-Nokia 6150-Siemens MT50-SE T630-SE D750i+512 MB MSPD+HPM70-???
Matej Pospichal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mos 28. 3. 2006 19:17

Som prekvapeny vecnostou prispevkov. To po prve. A po druhe s mnohymi vytkami voci Nokii musim suhlasit. A to sa tiez ratam medzi Nokiafans.Ale okrem jedneho prispevku mozno dvoch su to take viac menej vseobecne reci.Moj nazor. Nokia ma najlahsie a najrychlejsie pochopitelne ovladanie.Videl som to na starych rodicoch. Mali Nokiu,Siemens aj SE.S Nokiou boli najmensie problemy.Displeje.Je fakt ze s40 ich mala o nicom. Ale teraz s prichodom 6280 to neplati.Javovy email klient.To stale zostava. Nechapem preco.Ale pre narocnejsich je tu aj s60.Ja mam napriklad 6630.To je mobil s takym vybavenim a moznostami o akom mozu ostatne mobily inych vyrobcov len snivat.Velky kvalitny displej,symbian os8,na ktorom idu aj ngage hry a drviva vacsina aplikacii.Nema radio a infra. Ale zato ma edge aj 3G.A aj novy je za velmi prijatelnu cenu. A cakam na N80.Ten mobil tu este dlho nebude mat konkurenciu. Takze na zaver..Aj u drahej Nokie sa daju najst skvele mobily za prijatelnu cenu. :)
Mos
Junior

Odeslat příspěvekod Dong 28. 3. 2006 19:24

Gromm píše:Nokie nemám rád, protože jsou strašne drahý oproti jejich funkcím...
A taky design nic moc...m/quote]

S tim musim lehce nesouhlasit napr. 6230i ma dle me jeden z nejlepsich pomeru cena/vykon a design taky neni spatny...
(kdyz se podivam na zebricek v mobilmanii tak je porad na spici a to za necelych 7000, prekonava i founy za 10tis. a vic...)

Ale jak uz sem tady nekde jednou psal, jaky si koupim foun jke spis veci nazoru a zkusenosti...kazdemu se libi neco jineho a je tudiz spokojeny s necim jinym :-)
Dong
Dong
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 28. 3. 2006 19:26

Gromm píše:Nokie nemám rád, protože jsou strašne drahý oproti jejich funkcím...
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Am!go 28. 3. 2006 19:26

Měl jsem 2 nokie, skvělý mobily bez chyby, jsem fanoušek nokie, ale je fakt, že poměr cena/výkon je hroznej, ale jinak Ať žije Nokia a SE :twisted:
Am!go
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod matho83 28. 3. 2006 19:39

Dong píše:S tim musim lehce nesouhlasit napr. 6230i ma dle me jeden z nejlepsich pomeru cena/vykon a design taky neni spatny...
(kdyz se podivam na zebricek v mobilmanii tak je porad na spici a to za necelych 7000, prekonava i founy za 10tis. a vic...)

presne tak, nejako sa mu to v tej hlave poplietlo :mrgreen: , (a konkretne priklady 6230/i, 6280,N70
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mos 28. 3. 2006 19:41

Nokia sa poucila zo svojich chyb.To je na nej velmi sympaticke.A jej spickove modely su skutosne spickove.A napriklad taky SE,predtym leader v technologiach opakuje stare chyby Nokie.Staci pozriet na buduce modely. 790/800 --
jeden s edge a druhy s umts.Asi chceli mat sirsi sortiment. :))) P990,skvely mobil,ale bez edge.Dnes ked sa siet edge rozsiruje v celej europe.A mobily su stale hlavne o komunikacii.Ci uz ide o hlas,alebo data.Nove Benq mobily nepoznam,Samsung sa este musi vela ucit co sa ergonomie tyka a motorola sa mi zacina pacit.Ved take V3X,to je mobil ako ma byt. Ale tisic ludi,tisic chuti.A pokial niekto pouziva hoci aj c35,je to len jeho osobna vec.Asi tak..
Mos
Junior

Odeslat příspěvekod ladis.k 28. 3. 2006 19:43

Používám mobil přibližně 5 let a v současné době můžu s klidným svědomím říct,že telefony Nokia mi naprosto vyhovují po všech stránkách.Momentálně používám N 6230i. :tleskani
ladis.k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod narayan 28. 3. 2006 19:44

No nevím jak ostatní,ale já osobně sem si vyzkoušel telefony mnoha znacek Bosch, Alkatel, Nokia, Ericsson, SonyEricsson, Sony, Siemens, Samsung, Motorola, LG a kdo ví co ještě a mužu říct, že Simensy sou za svou cenu hodně na úrovni a i menu a ovládání není nejhorší až na kryty kdy občas vypadají jak plastové hračky, SonyEricsson a předchůdci super stroje za rozumnou cenu, Alkatel katastrofa ve všech smrech, Bosch také nebyl špatný, Motorola mě zklamala za to že chce platit za software k mobilu,ale také sou na úrovni a nebýt toho že sem pár nokii dostal zadara od známých co je obměnili za nové a že N70 mám od operátora skoro za hubičku (999kč) tak bych si jí nikdy nepořídil protože strašně moc si jich je funkčně podobných jen té chybí to a té zase tamto, ale má zase to a tak pořád dokola. Prostě pro mě nedodělané telefony. Je to jen můj suběktivní názor. Až na již zmíněnou N70 ta má krom infraportu který mi občas chybí vše co od telefonu chci a co nemá si jednoduše doinstaluji. A i dokument ve wordu si klidně napíši. Takže nokia mě získala jen na S60 a pokud ho bude mít někdy sonyericsson u nás tak se k němu klidně zase vrátím na plný úvazek.
narayan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod phibes 28. 3. 2006 19:48

tak pre mna je napr. tazko pochopitelne preco nokia hlavne v posl. obdobi dava do mnohych dobre vybavenych telefonov slabe baterky. ako naschval. je to podobne napr. tomu ako apple stale pouziva pre ipody makke plasty, kt. sa rychlo doskriabu..vedia o tom a ako schvalne s tym nic neurobia. priklad - N80. takto dobre vybaveny telef. a ma slabsiu baterku nez napr. d600, kt. je bez softu, so slabsim fotakom..horsou vybavou.. clovek len kruti hlavou.
mozno je to ale zamerna politika, totiz aby mohli po pol roku prist s malym vylepsenim, s pridanym pismenkom 'i', a biznis ide dalej..
phibes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matho83 28. 3. 2006 20:14

Mos píše:A napriklad taky SE,predtym leader v technologiach opakuje stare chyby Nokie.Staci pozriet na buduce modely. 790/800 --
jeden s edge a druhy s umts.Asi chceli mat sirsi sortiment. :))) P990,skvely mobil,ale bez edge.

presne to som chcel napisat ,ze teraz zase SE vypusta fcie alebo napr. 790/800 by mohli mat lepsie video atd a naopak 6280,N70,N80 su nabite dobre :wink:
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod RaulCiosk 28. 3. 2006 20:33

Jsem docela rád, že se tahle debata nestrhla ve snůšku narážek a urážek :-) Ale co říct lidi, když jsem tuhle diskusi zakládal, tak jsem doufal, že mi tady napíšete jen samé bludy, ale ty chybičky lidí ve finsku jsou někdy až fatální. Ale co se týče nějakých nedostatků, tak si myslím, že to je všechno jenom bussines. Prodat co nejvíce kusů za co největší cenu. A s tím souvisí i strategie nedodělků v mobilech, ať už u Nokie, nebo jiných. Co závěrem? Už se necítím jako zarytý nokiář, ale jen jako nokiář, co má mobil této značky :-)
6233 MicroSD 2GB
6234 MicroSD 512MB

HS-6 + HS-26W
RaulCiosk
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka